Mijn ervaring met Camperdream is in 1 woord geweldig. Met mijn camper die ik niet bij Camperdream had gekocht had ik problemen met de koelkast en TV. Monteur Gerrit heeft net zolang getest en gedaan dat ik met een zeer voldaan gevoel huiswaarts ben gekeerd. Kortom zeer tevreden.
Zie boven
We hadden een lekkende kraan. Even een belletje en de reactie ' met een lekkende kraan in je camper kun je niet rond blijven rijden' doet al heel goed. Gelijk afspraak op korte termijn; langsrijden en klaar terwijl je wacht. Daarbij gemoedelijk en met beide voetjes op de grond; daar hou ik van :-)
Zie hierboven!
planning en afspraak werkzaamheden primawaarmee Camperdream zich presenteert als goede dienstverlener.
Ja wat zal ik zeggen, als ik een positieve ervaring deel, loopt het straks storm..... Onderweg met een lekkende keuken kraan in de camper, leek het nergens mogelijk om hulp bij een reparatie of vervanging ervan te krijgen. Standaard was de opmerking: 'kom in juni maar terug.....' Gelukkig was het hier anders, 'Kom maar langs dan kijken we hoe we het op kunnen lossen' En dat werd gedaan! Voor een zeer schappelijke prijs. Kijk dat is nog een voordeel van vakantie vieren in eigen land.
Prima en deskundig geholpen
we komen al jaren bij dit topbedrijf en zijn telkens weer verbaast hoe goed ze zijn dat bleek maar weer eens moest simpel gasnippel hebben voor de gasflessen te kunnen vullen ben heel apeldoorn afgeweest nergens te koop ben zelfsbij camperbedrijf geweest waar ik door verkoper onverschillig te woord werd gestaan van verkopen geen onderdelenhet is de toon die de muziek maakt toch maar weer camperdream gebeld kon direct komen met camper was binnen 5min opgelost DAT NOEM IK TOPBEDRIJF MET TOPSERVICE Jan uit apeldoorn
Alvesen het maar voor een relatief kleine bestelling, we kregen alle aandacht die je als klant graag hebt.
Al 5 jaar klant en altijd tevreden
Vriendelijk en behulpzaam. Veel geduld met je als klant.
Sinds 5 jaar is mijn camper bij Camperdream,waar hij is gekocht, in onderhoud. Het is heel fijn dat zowel het technisch gedeelte van de auto als het onderhoud van het camper gedeelte door Camperdream gedaan wordt. Dit alles naar volle tevredenheid
Na enkele jaren een camper te hebben gehuurd, hebben we besloten om er zelf 1 aan te schaffen. De indeling en aankleding van Rapido sprak ons meteen aan, en na enkele bezoeken aan Camperdream zijn we tot aanschaf over gegaan. Uiteraard na eerst de nodige opties te hebben afgewogen. We hebben de eerste 2 weekendjes er nu op zitten en zijn erg tevreden over de camper. Alles klopt helemaal met de verwachtingen zoals we die hadden, dus we zijn erg tevreden over de hele deal.
na het maken van een afspraak is alles heel goed/ snel geregeld
Goede en correcte service tegen normale tarieven.
Vriendelijk en behulpzaam
Na een bezoek aan hun website stond er de camper op die we zochten, aangekomen vriendelijke ontvangst camper bekeken afspraken gemaakt En afgehaald na afspraak camper stond er super mooi bij Dus bij een volgende camper zullen we zeker ook weer een bezoek aan Camperdream brengen
Onlangs eencamper gekocht en alles conform afspraak en naar wens verlopen.
Prima ervaring, mooie tweedehandscamper gekocht, duidelijke uitleg.
Altij vriendelijk en goed geholpen
Fijne camper gekocht van één jaar oud en tevreden over de aflevering.
Vriendelijke bejegening. Kreeg goede informatie en duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Perfecte service en zeer vriendelijke mensen.
kennis van globecar/pösll
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.