Vriendelijke mensen en vakkundig.
Mijn ervaring over Camperdream /Auto Valk 1e goeie service 2e Goed Financieel middelen 3e Goed Contact (sociaal) verder wens wij Camperdream / Auto Valk fijne kerstdagen Goed Einde 2021 / nieuw begin 2022.
Al weer 3 jaar geleden een buscamper gekocht; een langsslaper van 6 meter van VanTourer met enorm veel binnenruimte. In de loop der tijd door Camperdream laten voorzien van speciale extra's waarbij veel moeite is gedaan om aan onze wensen tegemoet te komen en met ons mee te denken, zodat we nu een supercamper hebben met dank aan Camperdream.
De inbouw van de softclose in onze buscamper was niet standaard maar is perfect ingebouwd.
De eerste zin is duidelijk
normale prijzen, goede service en betrouwbaar
goede service
ook al waren wij (nog) geen klant: toch konden we op korte termijn terecht voor het vervangen van ons kapotte deurslot van de camper. Ondanks dat er eigenlijk alleen maar naar gekeken zou worden, hebben ze toch de tijd en de moeite genomen om een nieuw slot op te halen bij de groothandel en het slot direct te vervangen.
Je hebt service en mensen die service verlenen. Bij camperdream zijn de mensen echt geïnteresseerd in hun klanten en zorgen ze vakbekwaam voor een tevreden gevoel. Reinoud Roukema
Effe bellen je probleem voor leggen en ze komen met één oplossing
Afspraken goed en vakkundig nagekomen
We hebben onze camper overgenomen van iemand die al tevreden klant was bij Camperdream. Daarom voor de 1e beurt een offerte laten opmaken. Werkelijke kosten werden niet hoger. Dus men weet welke camper men onderhanden heeft.
Goede service ,nette prijzen ,vriendelijke monteur.
We hebben voor de eerste keer een keer een camper gehuurd bij Camperdream. We kregen een zo goed als nieuwe camper mee die van alle gemakken voorzien was. Ook mooi compleet met bestek, gas, navigatie etc. We zijn met de camper door Oostenrijk gereden en door de Dolomieten getrokken in Italie. We hebben tijdens deze tour diverse passen genomen maar ook daarvoor was de camper erg geschikt. De sterke motor in combinatie met de 9-traps automaat kon het gemakkelijk aan. We hebben erg genoten van onze toch betrekkelijk korte vakantie. Bij terugkomst bleek dat we een kras op de zijkant hadden gemaakt (onderweg helemaal niets van gemerkt). Ook dit probleem is keurig opgelost. In tegenstelling tot het 100% derven van de borg, hebben ze de kras weggepoets en hoefden we alleen deze kosten te betalen en werd de rest van de borg keurig teruggestort. Dus al met al zijn we erg tevreden over de huur van de camper en alles er om heen inzake Camperdream.
Door de vakkundigheid en behulpzaamheid wordt ik altijd uitstekend geholpen door de mannen van Camperdream
goed advies met ervaring
Werden vriendelijk geholpen , met kennis van zaken voorgelicht , en gaf ons gewoon een goed gevoel , betrouwbaar , en gewoon fijn om hier kennis gemaakt te hebben , en heel tevreden zaken hebben kunnen afhandelen , zonder vraagtekens , en helemaal volledig , fantastisch. Ik ben erg tevreden. Op het laatste moment kon ik toch nog eerder terecht voor mijn apk en grote onderhoudsbeurt, waardoor ik in dit geval erg geholpen was.
Fijn nieuw materiaal, vriendelijke service. Smaakt naar nog een keer!
Deze nazomer een camper gehuurd bij Camperdream en zeer goed bevallen. Schone en nieuwe campers. We hebben een top vakantie gehad, Lars Gaastra bedankt voor de service. Daarna zijn wij over gegaan tot koop van een nieuwe Rapido camper. Zeer fijn familiebedrijf.
Wij hebben daar een mooie goede camper gekocht waar we zeer tevreden over zijn. Ze namen de tijd bij het afleveren van camper en kregen goede uitleg Mensen zijn er vriendelijk behulpzaam en goede service
Meerdere malen telefonisch contact gehad, elke keer een goed gevoel aan overgehouden. Bestellingen vlot en correct afgehandeld.
UItstekende partij en Gerrit is een man van vertrouwen. Snelle actie en juiste artikel verstuurd en als bonus nog een mooi camping door hem getipt. Aanrader.
goeie service en heel klantvriendelijk
goede, vlotte service. vriendelijk persoonlijk contact
Prachtige nieuwe camper mee voorzien van alle gemakken. Om ons te oriënteren of deze camper de juiste keuze zou zijn is het huren ervan bij Camperdream ons erg goed bevallen.
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.