We hebben onze camper overgenomen van iemand die al tevreden klant was bij Camperdream. Daarom voor de 1e beurt een offerte laten opmaken. Werkelijke kosten werden niet hoger. Dus men weet welke camper men onderhanden heeft.
Goede service ,nette prijzen ,vriendelijke monteur.
We hebben voor de eerste keer een keer een camper gehuurd bij Camperdream. We kregen een zo goed als nieuwe camper mee die van alle gemakken voorzien was. Ook mooi compleet met bestek, gas, navigatie etc. We zijn met de camper door Oostenrijk gereden en door de Dolomieten getrokken in Italie. We hebben tijdens deze tour diverse passen genomen maar ook daarvoor was de camper erg geschikt. De sterke motor in combinatie met de 9-traps automaat kon het gemakkelijk aan. We hebben erg genoten van onze toch betrekkelijk korte vakantie. Bij terugkomst bleek dat we een kras op de zijkant hadden gemaakt (onderweg helemaal niets van gemerkt). Ook dit probleem is keurig opgelost. In tegenstelling tot het 100% derven van de borg, hebben ze de kras weggepoets en hoefden we alleen deze kosten te betalen en werd de rest van de borg keurig teruggestort. Dus al met al zijn we erg tevreden over de huur van de camper en alles er om heen inzake Camperdream.
Door de vakkundigheid en behulpzaamheid wordt ik altijd uitstekend geholpen door de mannen van Camperdream
goed advies met ervaring
Werden vriendelijk geholpen , met kennis van zaken voorgelicht , en gaf ons gewoon een goed gevoel , betrouwbaar , en gewoon fijn om hier kennis gemaakt te hebben , en heel tevreden zaken hebben kunnen afhandelen , zonder vraagtekens , en helemaal volledig , fantastisch. Ik ben erg tevreden. Op het laatste moment kon ik toch nog eerder terecht voor mijn apk en grote onderhoudsbeurt, waardoor ik in dit geval erg geholpen was.
Fijn nieuw materiaal, vriendelijke service. Smaakt naar nog een keer!
Deze nazomer een camper gehuurd bij Camperdream en zeer goed bevallen. Schone en nieuwe campers. We hebben een top vakantie gehad, Lars Gaastra bedankt voor de service. Daarna zijn wij over gegaan tot koop van een nieuwe Rapido camper. Zeer fijn familiebedrijf.
Wij hebben daar een mooie goede camper gekocht waar we zeer tevreden over zijn. Ze namen de tijd bij het afleveren van camper en kregen goede uitleg Mensen zijn er vriendelijk behulpzaam en goede service
Meerdere malen telefonisch contact gehad, elke keer een goed gevoel aan overgehouden. Bestellingen vlot en correct afgehandeld.
UItstekende partij en Gerrit is een man van vertrouwen. Snelle actie en juiste artikel verstuurd en als bonus nog een mooi camping door hem getipt. Aanrader.
goeie service en heel klantvriendelijk
goede, vlotte service. vriendelijk persoonlijk contact
Prachtige nieuwe camper mee voorzien van alle gemakken. Om ons te oriënteren of deze camper de juiste keuze zou zijn is het huren ervan bij Camperdream ons erg goed bevallen.
Eind augustus / begin september hier een camper gehuurd, Carado V337. Met de camper is niets mis. In de pittige huurfactuur is € 125,- schoonmaakbonus begrepen, maar het is kennelijk niet de bedoeling dat je terug kunt verdienen. Op de inleverdag krijgen we het advies de schoonmaakborg maar te laten zitten omdat we ‘met tweetjes de camper toch nooit schoon genoeg kunnen krijgen’. ‘Wij doen er zelf al 4 uur over, dat lukt jullie toch nooit!’, luidt het advies van Lars. Aan het begin van de huur is ons verzocht een uur voor het inlevermoment (10.00 uur) aanwezig te zijn; toen kon het schoonmaken nog wel binnen een uur. Na een uur boenen en stofzuigen ziet de camper er prima uit, maar zowel Lars, als de bedrijfsleider als de monteur kunnen na zorgvuldig speuren wel iets vinden. De monteur vindt zelfs achter een ventilatierooster onder de stoel een haar (echt waar, zo lachwekkend dat ik er maar een foto van heb gemaakt). Men schermt met ‘volgens onze normen is het niet schoon’. Wat die normen zijn blijft onduidelijk. Ook lastig is dat de buitenkant pas kan worden beoordeeld na het wassen en dat gebeurt als je als huurder weer op weg naar huis bent. Wij hebben een erg vervelend gevoel aan dit bedrijf overgehouden voor wat betreft het huren en met name het inleveren van de camper. Het doet ons denken aan de verhalen van dubieuze vakantieautoverhuurders in Spanje en Griekenland die met smoesjes zoveel mogelijk geld proberen binnen te harken. De resterende borg werd overigens vrij snel teruggestort. Dat dan weer wel. Misschien kun je bij Camperdream prima een camper kopen, als ik de recensies mag geloven, maar om een camper te huren moet je hier niet zijn. Tenzij je de schoonmaakborg van € 125,- niet terug hoeft. Verderop staat nog een recensie van een huurder met nagenoeg dezelfde ervaring als die wij hebben.
Geachte heer Henk, Wij vinden het altijd jammer dat klanten zo'n verhaal schrijven en niet tevreden zijn, maar over de interpretatie en definitie schoon kunnen wij boeken over schrijven, wat voor de een schoon is is voor de ander vies. Maar u heeft de camper schoon meegekregen en vuil ingeleverd, wij kunnen en willen geen foto's plaatsen maar dan kan de "lezer" zelf uw definitie "schoon" bepalen. We hebben overigens niet het gehele schoonmaakbedrag ingehouden maar €50,- i.p.v. de €125,-! Ons inziens hebben we ons heel coulant opgesteld. Uw denigrerende houding naar onze medewerkers is zeker niet op zijn plaats, zij doen hun werk. En Wij zijn zeker geen dubieus verhuurbedrijf, maar dat kunnen de "lezers" ook lezen in onze overige reviews die tevreden huurders over ons schrijven. Normaal reageren wij niet in het openbaar op dergelijke reacties, maar ik vind het nodig hier wel op te reageren alleen al om het woord "dubieus". Wolter Gaastra Directie Camperdream
Wij zijn bij Camperdream terecht gekomen voor het monteren van een busbiker op onze camperbus. Van de verschillende aanbieders in onze omgeving was Camperdream het scherpst met de prijs. De busbiker is er zeer netjes aangemaakt! Ook voor het herstellen van een opgelopen schade tijdens onze vakantie zijn wij netjes en professioneel geholpen door Camperdream.
Wij hebben een nieuwe Rapido camper gekocht bij camperdream. Tijdens het verkoop proces werden we al erg fijn met goed advies geholpen en niet opdringerig. Nu een aantal keer op vakantie te zijn geweest met de camper hadden we nog een aantal kleine dingetjes die verholpen moesten worden, deze zijn goed verholpen. Wij zijn blij dat we voor camperdream hebben gekozen en zijn vol loft over onze nieuwe Rapido camper.
Wij hebben een camper gehuurd in september bij camperdream, we kregen een bijna nieuwe camper mee. Bij het ophalen van de camper was alles goed uitgelegd door Lars en kon onze camper vakantie beginnen. We zijn zeer tevreden over Camperdream. Lars was ook bereikbaar toen we nog wat vragen hadden onderweg per whatssapp. Kortom een super vakantie gehad. Zodra wij de vakantie weten boeken we weer voor volgend jaar. Bedankt voor alles en tot volgend jaar!
zoals afgesproken goed afgehandeld zoals heet hoort, dank
Tijdens Ons verblijf in Frankrijk werkte de verlichting van de aanhangwagen niet, koppelunit ( elektronisch kastje) defect. Na contact met de service dienst is er direct een nieuwe exemplaar naar de camping verzonden . Na montage alles weer in orde. Tijdens ons verblijf in Spanje de hydraulische plunjers van de stabilisatie set aan de voorzijde kapot, ook hiervoor de service dienst gebeld en in 4 dagen 2 nieuwe op de camping bij San Sebastiaan ontvangen. Na het monteren werk alles weer defect. Hulde aan alle medewerkers van Camperdream.
Wij kregen een super nette en schone camperbus mee. De Hymer Carado Vlow 601. Hij leek wel nieuw, zo schoon. Uitleg was prima en de papieren waren duidelijk. Camper beviel uitstekend. Inventaris compleet en camper zelf van alle gemakken voorzien. Zalige vakantie gehad. Inleveren van de camper verliep ook goed. De afhandeling was prima. Een volgende x zouden wij zeker opnieuw naar Camperdream gaan om te huren !
Goed geholpen aan een camper die bij ons past.
Montage en levering conform afspraak
Prettige communicatie, en fijn geholpen. Ook goede service en adviezen. We komen zeker terug.
Mooi bedrijf, met hoge klantvriendelijkheid en service. Het was onze eerste keer dat we een camper gehuurd hebben. Gloednieuwe camper meegekregen met alles erop en eraan. Ik geloof 11 kilometer op de teller. Goede uitleg gehad, was een mooi avontuur, en zeker voor herhaling vatbaar, alleen de volgende keer een paar daagjes langer. Bedankt !!!
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.