We zijn heel erg tevreden over de persoonlijk benadering en de bekwaamheid van het bedrijf

Erg klantvriendelijk bedrijf en eigenaar. Tijdens het bestelproces werd goed contact gehouden met ons over de leverstatus. Flexibel omgegaan met onze wensen en een uitgebreide uitleg gekregen bij levering van de camper.

Prima Camper!

Alles prima, beetje extra uitleg over de werking van verschillende systemen, bv de cruisecontroll, zou de volgende keer wel prettig zijn!

Uitstekende service!

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Klantvriendelijk en vakkundig

Het probleem aan de camper werd snel en op een vakkundige manier opgelost. De monteur nam de tijd om het een en ander uit te leggen. Complimenten. Kom zeker terug voor het verdere onderhoud aan de camper.

• Showroom

Alles volgens afspraak afgehandeld.

Klant is koning

Wij komen nu een jaar met onze camper voor reparatie en onderhoud bij Camper Dream. Het personeel is erg dienstbaar en geeft oprechte adviezen, ook als dat betekend dat je iets beter niet kunt laten doen. Spoed dingetjes tussen door worden gewoon voor je geregeld zodat je weer snel verder kunt. Afspraak is afspraak.

• Showroom N.v.t.

We worden altijd goed geholpen

Vriendelijke mensen. Ervaren personeel op de werkplaats. We worden altijd goed en snel geholpen. Dus wij zijn helemaal tevreden!

Goed nu

Super goed

Alles super geregeld

Zeer prettig bedrijf

• Showroom

Goede service en vriendelijk ontvangen.

Vriendelijk ontvangen en van koffie voorzien op afgesproken tijdstip. Camper onderhoudsbeurt, APK en nieuwe banden gemonteerd. Goed service en zeer tevreden over dit bedrijf!

• Showroom

Al jaren lang dik voor elkaar!

Afspraak maken, snel geholpen en de reparatie dezelfde dag weer gereed voor een nette prijs!

Uitstekend !

Camperdream / Auto Valk is een kwaliteitsbedrijf waar vertrouwen en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

• Showroom

Professioneel, klantvriendelijk, meedenken en ontzorgen

Iedere keer wordt er met de klant meegedacht. Het goede resultaat staat bij Camperdream voorop. Hier ervaar je het echte KLANT gevoel. Dank daarvoor!

• Showroom

Elke bestelling wordt perfect afgewikkeld.

Vriendelijke mensen en vakkundig.

• Showroom

Mijn ervaring over Camperdream /Auto Valk 1e goeie service 2e Goed Financieel middelen 3e Goed Contact (sociaal) verder wens wij Camperdream / Auto Valk fijne kerstdagen Goed Einde 2021 / nieuw begin 2022.

• Showroom

Directie en medewerkers denken goed mee.

Al weer 3 jaar geleden een buscamper gekocht; een langsslaper van 6 meter van VanTourer met enorm veel binnenruimte. In de loop der tijd door Camperdream laten voorzien van speciale extra's waarbij veel moeite is gedaan om aan onze wensen tegemoet te komen en met ons mee te denken, zodat we nu een supercamper hebben met dank aan Camperdream.

Snel, vakkundig en goed!

De inbouw van de softclose in onze buscamper was niet standaard maar is perfect ingebouwd.

• Showroom N.v.t.

Goed geholpen, prima camper, tot de volgende keer.

De eerste zin is duidelijk

• Service N.v.t.

vriendelijk

normale prijzen, goede service en betrouwbaar

uitstekend

goede service

Prima geholpen!

ook al waren wij (nog) geen klant: toch konden we op korte termijn terecht voor het vervangen van ons kapotte deurslot van de camper. Ondanks dat er eigenlijk alleen maar naar gekeken zou worden, hebben ze toch de tijd en de moeite genomen om een nieuw slot op te halen bij de groothandel en het slot direct te vervangen.

• Showroom

Boven verwachting en niet voor het eerst.

Je hebt service en mensen die service verlenen. Bij camperdream zijn de mensen echt geïnteresseerd in hun klanten en zorgen ze vakbekwaam voor een tevreden gevoel. Reinoud Roukema

Zeer goede service

Effe bellen je probleem voor leggen en ze komen met één oplossing

Vertrouwend goed

Afspraken goed en vakkundig nagekomen

• Showroom

Voor het eerste bezoek, meteen onder de indruk van de vriendelijkheid

We hebben onze camper overgenomen van iemand die al tevreden klant was bij Camperdream. Daarom voor de 1e beurt een offerte laten opmaken. Werkelijke kosten werden niet hoger. Dus men weet welke camper men onderhanden heeft.

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.