Fijn geholpen van koop tot heden. Kleine mankementen werden snel verholpen. Goeie service. (En voor de koffie was ook tijd).
We werden keurig op de hoogte gehouden tijdens de grote onderhoudsbeurt van de vorderingen en eventuele reparaties (onderdelen).
Een bedrijf gebaseerd op service en klantgerichtheid en bereid mee te denken bij oplossingen indien er wensen zijn van de klant.
Afspraak voor een jaarlijkse beurt en onderhoud. Vlot geregeld. Goed advies.
In Frankrijk problemen gekregen met de schotelantenne. Hierbij werd ik op afstand op perfecte wijze geholpen door Gerrit. Alle dank hiervoor.
vriendelijk en objectief vakkundige mensen
Het jaarlijkse onderhoud is weer snel en vakkundig uitgevoerd
Op een vrij laat moment besteld en een korte tijdspanne waarin wij beschikbaar waren in een zeer drukke periode voor camperdream hebben zij toch de tijd voor ons vrijgemaakt om een levelsysteem onder onze camper te plaatsen en ons de gelegenheid gegeven op het terrein te kunnen overnachten. Ook konden wij een auto krijgen om naar het centrum van nijverdal te gaan om onze wachttijd door te brengen.
Als altijd weer goed en vriendelijk geholpen.
De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en gastvrij.
Nadat ik een lekkage meldde in mijn camper (na de laatste stormen) kon ik hem direct brengen. Mijn APK keuring was pas over anderhalve maand. Maar ik mocht de Camper laten staan tot na de keuring en jaarlijkse beurt. Scheelde me een reis op en neer tussen Enschede en Nijverdal. Alles prima verzorgd!
We hebben eind februari 2022 een camper gehuurd en dat was super! De camper was netjes, schoon en alles aanwezig wat we nodig hadden. De service was prima! Wij hebben genoten van onze reis in NL, kortom een aanrader.
Langs geweest voor een kleine beurt aan de camper. Uitstekend geholpen, vakbekwame en servicegerichte medewerkers. Klein familiebedrijf en dat merk je - in positieve zin - aan alles. Wij combineren de jaarlijkse beurt met de start van het seizoen en afstand (woonplaats Zoetermeer) is voor ons daarom geen enkel probleem. Showroom is erg vol en daarom misschien wat minder overzichtelijk voor wie zich op een camper wil oriënteren.
Naar volle tevredenheid onderhoud laten verrichten aan de totale camper( Fiat en de Hymeropbouw) en reparatie laten verrichten.
Camperdream is echt een partner die meedenkt en je helpt met alles wat met je camper te maken heeft.
Wij hadden een storing in onze camper. Ondanks dat zij het merk niet voeren, is dat binnen korte tijd opgelost. Ongevraagd kwamen ze nog met een oplossing voor een ander euvel waar de Fiat-dealer een veel hogere prijs voor vroeg. Wij zijn al met al dik tevreden.
Accu redelijk spontaan vervangen, maar daarbij gelijk wat kleine klusjes gedaan en meedenken over APK en beurt
Uitstekend, denkt met je mee om dekosten laag te houden, komt zelf met goede oplosssingen
Ik ben snel en goed geholpen.
Toen ik ,s morgens mijn camper kwam brengen,bleek dat ik voor 23.00 uur stond ingepland.Toegegeven werd dat die tijd niet aan mij was doorgegeven. Er werd onmiddellijk gekeken of ik eerder geholpen kon worden.En inderdaad ik kon gelijk geholpen worden. Bij de reparatie werd telkens met mij overlegd als er iets extra's of ongebruikelijk moest gebeuren. Ook storingen die men ontdekte werden met mij overlegd en vervolgens verholpen.klasse
Erg klantvriendelijk bedrijf en eigenaar. Tijdens het bestelproces werd goed contact gehouden met ons over de leverstatus. Flexibel omgegaan met onze wensen en een uitgebreide uitleg gekregen bij levering van de camper.
Alles prima, beetje extra uitleg over de werking van verschillende systemen, bv de cruisecontroll, zou de volgende keer wel prettig zijn!
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.