uitstekend

altijd vriendelijk en behulpzaam Denken mee en geven goed advies

Flotte afhandeling / uitleg apparaten in camper kan wel iets beter!

zie boven : snelle hulp bij problemen ! Prima keuring camper! uitleg apparaten in camper kan wel iets beter; soms veel te gehaast.

Goed advies, top service

Camper voor beurt en banden gebracht. Goed advies voor banden. Zeer redelijke prijzen.

Uitstekend bedrijf

Correcte behandeling en goede monteur

Al 10 jaar zeer tevreden

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer tevreden!!!

Dit is de tweede keer dat ik een nieuwe camper bij Camperdream heb gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid en natuurlijk ook over de camper. Dus mocht je een nieuwe camper willen, ga dan naar Camperdream!

Zeer goede service

Wij vinden het een heel goed en mee denkend bedrijf waar de klant nog hoog in het vandel staat

Goede service en klantvriendelijk

Prima receptie en klantencontact.

Fijne mensen in omgang

Prettige contact met het personeel

Prima.

Uitstekende service van Camperdream!

Ik had twee specifieke onderdelen nodig voor mijn Rapido camper en heb hiervoor een foto van doorgestuurd. Tot mijn verrassing kreeg ik vrijwel direct een duidelijk en deskundig antwoord op mijn vragen. Nog indrukwekkender; de onderdelen zijn de volgende dag al geleverd. Snel, professioneel en meedenkend, precies wat je verwacht (en hoopt) bij dit soort aankopen. Camperdream is wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die waarde hecht aan service, snelheid en vakkennis.

Een beetje bedonderd

Een accu die door Berget aangeboden wordt voor een adviesprijs van 279 inclusief BTW en verzendkosten. Daarvoor betaalde ik bij Camperdream 300 inclusief BTW. Terwijl ik voor een garantiereparatie ook nog eens 360 km moest rijden. Dank u.

Ik wordt er altijd netjes geholpen en wordt vooraf geïnformeerd over indicatie van de kosten. Tot op heden zeer tevreden over de behandeling en service

Vakkundig

Snel, vakkundig, punctueel

Accu lader camper

Acculader defect camper. Onderdeel is opgestuurd ter reparatie (bijna een half jaar op gewacht ) en na afspraak om het onderdeel in te bouwen bleek het verkeerde deel geleverd te zijn. Er is toen een lader uitgebouwd van een camper in de showroom en ingebouwd in mijn camper . Al met al een matige ervaring .

Snel zonder zorgen

De waterpomp van onze Rapido begaf het. Belde op en kon de camper achterlaten. Zonder afspraak binnen 48 uur gemaakt. (We zijn wel vaste klant)

Vriendelijk en deskundig!

Prettig geholpen en ruime uitleg.

Top Service

Koffie staat altijd klaar. Goede service, monteurs denken goed mee. We zijn al een aantal jaren zeer tevreden.

Altijd prima geholpen en volgens afspraak.

Uitstekende service, prima feedback op vragen, kennis van zaken en werken netjes en zorgvuldig.

Goede service, eerlijke prijzen

Langs geweest voor de jaarlijkse beurt van de camper. Vriendelijke mensen, goede service en eerlijke prijzen. Het is voor ons een stukje rijden, maar dat hebben we er graag voor over, in combinatie met een lang weekeinde weg.

Topbedrijf in alle aspecten!

Makkelijk afspraak maken, uitvoering werk verloop geheel volgens plan. Geen vervelende verrassingen. Open communicatie. Kom niet voor niets ieder jaar vanuit de randstad naar Nijverdal.

Al jaren onze vakkundige aanspreekpunt voor onze camper

Fijne organisatie waar we altijd goed terecht kunnen voor vragen en service aan onze camper

alles wordt perfect geregeld

Onderdelen besteld en alles wordt perfect geregeld

Tot nu toe altijd goed geholpen in een prettige sfeer

Gastvrij en betrouwbaar.

Rudolf Dieselstraat 28

7442DR Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.