Super dienstverlening

Ze doen wat we afgesproken hebben.

Tevreden

Tevreden

Fijne zaak, vakkundig

Altijd goed geholpen, leenauto,vaklui

Heel tevreden.

Wij worden altijd snel correct geholpen.

Snelle goede service

Er wordt goed meegedacht over evt problemen aan de camper en afspraken worden goed ingepland. Indien spoed vereist wordt afspraak naar voren gehaald

Uitstekende service en dienstverlening met deskundige mensen.

Goed bedrijf met vakkundig advies, service en dienstverlening.

Denken goed mee.

Eerlijk en betrouwbaar

Camper gekocht en weer bij hun laten verkopen Alles ging vlot en duidelijk

Extreem klantvriendelijk

Probleem met mijn auto perfect geregeld. Monteur kwam na een telefoontje direct om onze auto naar Camperdream te brengen. Werkelijk fantastisch.

Top geregeld!!

Super en meedenkend!

Altijd vriendelijk ontvangst. Erg meedenkend en service super goed. Camper stond geschorst maar mochten de dealerplaten ophalen, om de camper naar hun te brengen. Daarna weer camper naar huis en dealerplaten inleveren. Zo kon de camper geschorst blijven staan. De camper stond voor dinsdag op de planning om levelsysteem eronder te bouwen, woensdag was de camper alweer klaar.

Helemaal geweldig

Hebben vandaag een levertermijn systeem onder onze camper laten bouwen en je zou bijna zeggen zoals gewoonlijk weer helemaal super keurig netjes gemonteerd netjes afgewerkt echt super blij mee dank jullie wel

Alle werkzaamheden goed uitgevoerd !

Jaarlijkse beurt en APK. Daarnaast nog wat zaken betreffende camper/ verwarming. Netjes uitgevoerd zonder hoge kosten

Fijne mensen die hun vak verstaan.

Ik ben er een paar maal geweest met een spoedgeval en werd er snel en deskundig geholpen.

Goede service en vriendelijk contact

Zeer goed geholpen. Nemen de tijd voor je.

brilliant

outstanding

• Would you recommend us? Yes

Klantvriendelijk

Prima bedrijf en goede service en gezellig

Perfecte service

Het zijn toppers

Alleen maar positief of je nou de afdeling verkoop of de chef werkplaats of de monteurs het zijn echt toppers ze luisteren goed naar je als er problemen zijn of wat dan ook het wordt opgelost dus zeker een bedrijf om naartoe te gaan en aan te bevelen

super geholpen

de srvice is ontzettend goed vriendelijke mensen.

Geweldig!

Deskundig, hartelijk, meedenkend, reëel kortom niets op aan te merken!!

Camperdream is en goed bedrijf met goede communicatie .

Mijn ervaring met Camperdream is dat je goede afspraken met dit bedrijf kunt maken .Zaken worden goed opgevolgd en de technische kennis is aanwezig . Communicatie is ok . Zo doorgaan .

Uiterst tevreden

Auto Valk is een bedrijf waar je als klant serieus genomen wordt, vakkundige mensen die meedenken.

Vakmanschap

Vakmensen en goede service

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.