Bedrijvige klantvriendelijk

Kortom. De moeite waard om een eind naar toe te rijden.

Super contacten en behandeling

Fijn persoonlijk contact

Prima bedrijf

Goed en netjes geholpen. Verstand van zaken.

Reparaties volgens afspraak en deskundig uitgevoerd.

Er wordt - met oog voor diens belangen - met de klant meegedacht.

Snel en prettig

Korte lijnen, snelle reactie en service

Staan altijd voor je klaar en denken mee!

Op vakantie vervelende krassen opgelopen. Verwachting: spuitwerk. Maar de tovenaar wist ze weg te toveren! Ik denk dat ze daarom Camperdream heten.

meedenkende mensen

Men neemt de tijd om te luisteren wat er moet gebeuren aan de camper voor de APK. Duidelijke afspraken en prettige afregeling van zaken.

Staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.

Zeer tevreden over de dienstverlening.

Gaat altijd zeer goed

Gaat altijd zeer goed

Top service en hele mooie nieuwe campers echt een aanrader

Correct, snel en deskundig advies en opvolging.

Twee achterlicht units en paar afzuiglampjes nodig. na mailverkeer binnen een dag geregeld.

Correct

Correct

Montage en communicatie omtrent de afspraak prima.

De negatieve ervaring met de medewerker aan de balie is jullie bekend. Ik wil er verder geen woorden aan vuil maken en geef het een 2e kans. Groet G. Bok

Je voelt je als klant nooit teveel en gehoord

Camper gebracht voor een kleine beurt en APK. Afhandeling gin mooi snel, tot er een steekproef werd aangekondigd. Koffie werd aangeboden en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang. Na het wachten kon ik weer veilig naar huis rijden.

Goede service!

Op mijn wensen bediend om probleem op te lossen.

Snel en tot genoegen

Inbraak gehad in de camper. Na contact snel gerepareerd

Goede Carado-dealer voor onderhoud

Vriendelijk te woord gestaan. Vlot geholpen.

Goed geadviseerd en werk goed naar wens uitgevoerd

Levelsysteem en dakventilator laten plaatsen , er wordt goed met je mee gedacht en netjes werk geleverd. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Goed werk geleverd

Na goed overleg is de reparatie en keuring tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Goede advisering en adequaat werk

Paar aanpassingen aan de camper laten doen zoals aanbrengen Heosafe en verbeterde achteruitrijcamera. Daarnaast nieuwe banden. De advisering inzake Heosafe en camera hielpen mij zeker. Fijn dat ze de werkzaamheden binnen de geplande tijd deden. En de koffie staat er ook altijd klaar. Het is niet in de buurt maar ik kom er graag.

Fijne service en goed advies

Fijne en snelle service.

Top bedrijf!

Goede wijn behoeft geen krans.

Service staat bij ze bovenaan het lijstje.

Zeer prettig en snel geholpen terwijl het bedrijf waar ik mijn camper gekocht heb mij in de kou liet staan. Ik was hier geen klant, maar vanaf vandaag een vaste klant.

klantgerichte en prima service

Camperdream denkt mee met de klant, is flexibel in de uitvoering en oplossingsgericht. Uitstekende service en prima kwaliteit.

Goed advies en goede service

Ze doen wat ze beloven en netjes.

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.