super te vrede bedankt

goed geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf!

Wij worden altijd heel goed en snel geholpen door camperdream.

Betrouwbare verhuurder met zeer goede kwaliteit camper!

Al voor de derde keer bij Camperdream een Camper gehuurd. Altijd verhuur van een nieuwe camper. Goede ontvangst en uitleg bij een betrouwbare onderneming. Kleine schadeproblemen zijn keurig opgelost. Komen zeker weer terug!

prima service

Afspraken prima te plannen. Service prima. Denken mee.

Klantvriendelijk en service gericht, warme klantbenadering

Alles wat goed gecommuniceerd. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ben erg tevreden.

Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Fijne medewerkers die heel servicegericht zijn.

Alles top geregeld!

Camper stond weer keurig klaar met alles er op en er aan. Camperdream is een erg plezierig bedrijf om van te huren.

Blijf zo doorgaan

In alle opzichten zeer goed.

Vlotte afwerking van controle beurten, vriendelijk personeel. Ik wil nog even doorgeven dat ik een nieuw email adres heb. [email protected]. Vriendelijke groet Els Hengstman.

uitstekend

altijd uitstekende service, gastvrij en prettig contact.

Goed geholpen en foedraal advies gekregen

Kwam hier voor het eerst ,werd goed ontvangen en goed geholpen en goed geadviseerd

Levert kwaliteit

Goede afspraken maken door te luisteren en advies te geven. Besluitvorming ligt bij mij.

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Jaarlijkse beurt voor camper laten doen. Goed geholpen door vriendelijk personeel. Aanrader

Perfecte service en advisering

Prettig laagdrempelig en uiterst vriendelijk Deskundige eigenaren en medewerkers

Prettig, professioneel en betrouwbaar bedrijf

Wij hebben onze camper in 2019 bij Camperdream gekocht en vervolgens in onderhoud gehouden. Altijd netjes geholpen. Kan ze alleen maar aanbevelen!

Prima service, goede communicatie

Camper gekocht bij deze zaak in 2022, service erna was en is prima

snel geholpen bij schade

Deze dealer kon, toen ik belde, direct zien of het benodigde onderdeel op voorraad was en bestellen. Er werd direct tijd gemaakt om de schade te herstellen. Zeer goede service!

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen

De monteur nam alle tijd om de vragen die ik had te beantwoorden en vervolgens werden de kleine mankementen opgelost. Bedankt voor de goede service.

Vertrouwd

Fijne garage met adequate werkwijze.

prima geholpen, goede service en prettig contact

De afstand kost wat tijd, maar de vriendelijkheid van de medewerkers maakt dat ruimschoots goed.

Vakkundig, goede service en lekkere koffie om de wachttijd te veraangenamen.

De monteurs zijn vakkundig en nemen de tijd voor je om nieuwe gadgets goed uit te leggen.

een, in alles, perfecte camperdealer

zowel de verkoop als het onderhoud is top.

De manier hoe je wordt ontvangen en de service die ze leveren

Gewoon een bedrijf die weet wat de camper voor je betekent.

prima geholpen met de APK keuring

Er was iets mis gegaan met de afspraak met de APK keuring. Maar Gerrit lost het gelijk op. Zodat ik niet lang hoefde te wachten

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.