Heel goed geholpen

Ik ben bij deze garage heel erg fijn geholpen en het waren vriendelijke mensen

Helemaal tevreden

Dik tevreden!

Uitstekende service bij een nuchter Brabants bedrijf

Tijdens de kerstvakantie heb ik bij Garage v. Uden een mooie occasion gekocht. Het vertrouwen dat ik hier een goede aankoop deed gaf de doorslag. Geen gladde verkooppraatjes, maar helder advies en een eerlijke prijs. Ondanks de drukte was het geen probleem om de auto rijklaar (grote beurt & APK) te hebben voor het einde van mijn vakantie. Dik tevreden dus!

Garagebedrijf waar ik vertrouwen in heb.

Altijd de beste service.

De receptionist gaf me een waar klantgevoel

Er is tijd voor persoonlijke aandacht.

Prima dienstverlening

Prima service!

Auto gebracht voor keuren en een grote beurt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die gedaan moeten worden en wordt keurig eerst met je besproken. Prima service dus en goede afhandeling.

Zeer goede ervaring!

Ik was op zoek naar een auto met stuurbekrachtiging. Die kwam ik tegen op de site van garage van Uden in den Dungen. gebeld en meteen een afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen, alles bekeken en besproken. Vervolgens een proefrit gemaakt met mijn zoon, een paar dagen later. Ik voelde mij echt op mijn gemak, ondanks dat het niet niks is om een auto te kopen. tenslotte overgegaan tot koop, omdat deze auto me erg beviel. tenslotte afspraak op welke datum ik de auto zou komen ophalen. Alles heel vriendelijk en vlot verlopen. Met voldaan gevoel in mijn "nieuwe"auto naar huis.

uitstekend

goede uitleg van de auto waar onze belangstelling naar uitgaat, proefrit was mogelijk zonder gezeur over allerlei papieren

Goede ontvangst .

Auto zo mee genomen . Helaas was er een voor schokbreker lek. Meteen een dure reparatie. Maar ja , het is mijn eigen schuld had beter moeten kijken .

Goede service en meedenken in oplossingen

Goede service, vertrouwd

Goed en deskundig geholpe

Betrouwbaar en deskundig

Persoonlijke aandacht, vriendelijk en accurate service.

100 % tevreden

Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke en belangstellende mensen

Zeer fijne garage met eerlijk advies en voor ons de perfecte auto

Via autotrack de garage gevonden, maar dankzij het advies en uitleg de perfecte auto gekocht

Goede service en kwaliteit voor een redelijke prijs.

Men komt afspraken na, geeft ongevraagd advies, ook als het in het voordeel van de klant is. Goede service en kwaliteit.

Beter dan uitstekend

Wij zijn voor een Opel Karl naar Den Dungen gereden vanuit Hilversum. We zijn ontvangen door Jean Pierre hier werkzaam. De vriendelijkheid was meer dan uitmuntend, vertrouwen in ons, vertrouwen in zijn product en elke vraag werd beantwoord. Zonder dwingende sales toon. Proefrit gemaakt en teruggekomen. Aangegeven even wat te gaan eten, geen probleem wij horen het wel. Geen druk dus. Conclusie: Auto gekocht, meegenomen, en tevreden deal. Jean Pierre nogmaals dank voor de fijne service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service. zeer vriendelijk en erg behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig contact\r\ninformeel en toch kundig
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel