Tot op heden geen klachten.. goed service

Eigenlijk tot op heden niks op aan te merken goede service en vriendelijke mensen... ga zo door

Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam bedrijf en personeel.

Super goed te woord gestaan, zowel telefonisch als persoonlijk. Perfect geholpen en afgehandeld.

Goede service en afspraken worden nagekomen.

Snel geholpen

Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Tot nu toe is ieder contact met Van Uden zeer prettig verlopen.

Geregeld en betrouwbaar

Mooie bus gekocht voor goede prijs. Op tijd en conform afspraken afgeleverd. inclusief de controles en kleine reparaties. Communicatie en meedenken prima, altijd bereikbaar of wordt snel teruggebeld.

Had toch iets meer verwacht na de aankoop

Maar één contactsleutel , was niet gezegd bij het gesprek voorafgaande aan de aankoop ! Extra kosten €120 voor de aanschaf hiervan. Koppeling is “op” , zij zeggen van niet terwijl een mini-dealer zegt vanwel. Op zich een zeer nette garage en vriendelijke mensen maar hier had ik toch een professionelere opstelling van hun kant verwacht. JAMMER !!

Voortreffelijk

gewoon perfecte info en afhandeling

Nuijten vd feer

Eerlijk. Geen poespas. Betrouwbaar. Kortom goed ervaring met v uden grtjes

Klantvriendelijk

Mijn Opel Mocca had storing met de 13 polige aansluiting van de stekkerdoos,en ik werd direct geholpen.Ze stelde zelfs een fiets beschikbaar.Ook is de zomercheck uitgevoerd.Prima werk.

goede service

Auto gebracht voor APK en grote beurt,werd netjes telefonisch op de hoogte gehouden,wat er aan moest gebeuren.

Geweldige mensen die afspraken nakomen

Goede vakmannen en afspraken komen ze na Eigenaar Geert hele fijne vent met het hart op de goede plaats

Heel goed

Wij gingen kijken voor een andere auto. Wij werden goed geholpen en mochten ook meteen een proefrit maken. Goede service.

Zeer vlot geholpen

Komen kijken uitzoeken met wat uitleg verschillende auto,s gezien en bekeken daar na overgegaan op kopen.na 1 dag auto op kunnen halen.supper blij mee .

Uitstekende service

Auto kon snel gebracht worden, ook snel klaar. Duidelijke communicatie. Eerlijke prijs.

Afspraken nakomen en zowel kosten als service goed geregeld.

Goed, eerlijk, meedenkend, en alles kan niets moet. Kortom perfect. Nationaal Corona alarm , hier zorgen ze nog steeds dat mensen op gepaste afstand kunnen wachten. In mijn geval mocht ik werken in een tuinhuisje, terwijl zij mijn auto een beurt gaven. Dat is service. P.s de vraag over deskundigheid / prijs kwaliteit kan ik niet beantwoorden daar ik geen referentie heb of kennis heb van auto’s. Maar een ding weet ik wel. Zonder het gevoel van goed vertrouwen en vakmanschap, had ik niet 200+ km gereden om daar mijn servicebeurt te laten doen. Heren bedankt!! P.s vrouwen ook als die er werken

Klantvriendelijkheid en goed

Klantvriendelijk goed en snel. Goede prijs. Eerlijk advies.

Vriendelijk en betrouwbaar

Zeer aardige en betrokken medewerkers met verstand van auto’s. Erg leuk geholpen en ben ook heel tevreden met mijn nieuwe wagen!!

online afspraak gemaakt, alles netjes gedaan

Zeer fijn en eerlijk

Fijne garage. Vlotte onderhandeling zonder praatjes!

heel tevreden

geweldig geholpen met op het weekeind een lege accu

Een fijne en soepele garage.

Ondanks dat ik zelf te laat was met het plannen van een APK-afspraak kon deze toch op korte termijn worden uitgevoerd. Er werd netjes gebeld dat de auto weer klaar was.

Fijne service en toegankelijk

We zijn heel welkom ontvangen en werden direct geholpen. Ze zijn eerlijk en toegankelijk, waardoor je al snel een goed gevoel hebt. We hadden binnen een uur een auto gekocht, volgens mij zegt dat genoeg.

Leuk gesprek....!!!

Ik heb met garage van Uden een leuk gesprek gehad voor een VW LUPO uit 2002. Eerst gebeld en in de middag een proefrit. Met als gevolg dat wij de auto gekocht hebben. Inclusief nieuwe APK voor 1 jaar.

Nette betrouwbare klantgerichte service

De monteurs bij garagebedrijf van uden doen er alles aan een klant.. Groot of klein tevreden te stellen. ze houden je keurig op de hoogte en zijn zeer vriendelijk

Spurkstraat 36

5275 JC Den dungen