Heel vriendelijk

Netjes te woord gestaan gezellig gesprek geweest as zaterdag mag ik mijn auto ophalen

Goed en aardig

Ben zeer tevreden en wordt altijd snel geholpen

Prima zaken doen

Prima zaken doen

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service. Van Uden denkt mee met de klant en is vriendelijk en service gericht. Fijne ervaring bij deze garage met fijne mensen!

Correct, vriendelijk, no nonsens

De koop van mijn nieuwe/tweedehands auto moet nog definitief worden afgewikkeld maar tot nu toe zijn mijn ervaringen uitstekend!

Fijne garage

We komen al jaren bij Geert. Tevreden over de service.

Super garage!!

Vriendelijke en deskundige club mensen!

Mijn ervaring is prima.

Vriendelijkheid , Kundigheid en afspraken worden na gekomen.

een hele prettige samenwerking

altijd breid om mee te denken wat het beste voor ons is

Helemaal super

Nette garage. Snel en vriendelijk geholpen. Na een apk de zelfde dag de auto gemaakt. Zeer tevreden

betrouwbaar,deskundig,professioneel en meedenkend.Vriendelijke mensen.

Snelle service

Klantgericht en snelle service.

Snel en goed!

Accu snel en vakkundig vervangen.

Vriendelijk en snel

Ik belde om mijn winterbanden erop te laten zetten. Ik kon al meteen terecht en voor de middag hadden ze het al gedaan en kon ik mijn auto weer ophalen.

Vriendelijk ontvangen

Een bedrijf waar mee je prima zaken kan doen. Korte lijnen en snel in afronding. Zullen veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

super service

super service

Goed en deskundig

Komen afspraken na, bellen als er zaken vervangen moeten worden, auto op tijd weer gereed om opgehaald te kunnen worden

Klantvriendelijkheid ten top!

Uitermate vriendelijk en correct ontvangen door Jean-Pierre. Ondanks de zeer korte periode (20minuten) tussen afspraak maken en aankomst stond de auto al klaar voor een proefrit. Na een korte introductie over de auto vertrokken voor een proefrit waarbij al snel duidelijk werd dat in de omschrijving op de site niets teveel stond. De koop gesloten en aflevering heeft zelfs 2 dagen eerder dan afgesproken plaatsgevonden. AANRADER!!!

Goede service. Een uitstekend autobedrijf om je auto te kopen.

Zeer goed.

Goede service.

Goed bedrijf.

Ik ben netjes geholpen. Afspraken netjes nagekomen. Goede service.

Super geholpen!!

Snel en goeg geholpen en ook weer snel klaar!!

heel goed.

op geen enkele wijze een minpunt.

Goede ervaring

Snelle hulp.