Top service en vakmanschap

Top service en vakmanschap

Netjes en eerlijk

Netjes en eerlijk,

Prima! Vriendelijke mensen!

Jammer genoeg moest ik wat langer wachten dan anders voordat ik geholpen werd. Maar de service is verder prima en ben erg tevreden!

Geweldig!

Garage van de Uden komt zijn afspraken na, vriendelijk personeel. Mijn auto is weer helemaal in orde voor een betaalbare prijs.

klantvriendelijk en betrouwbaar

Al 2 jaar mijn opel bij van Uden in onderhoud,geen fratsen,Doen wat ze beloven en prijs kwaliteit is bij deze garage op z'n plaats.Een aanrader!

Na schade uitstekend geholpen

Auto behoorlijk beschadigd na ongeluk. Na twee weken als nieuw weer terug.

Snelle en zeer professionele maar leuke afhandeling koop auto!

Het was kort maar krachtig maar een héle gezellige maar vooral kundige verkoper (zónder verkoop praatjes) die mij goede informatie heeft gegeven over de auto waar ik voor kwam. Uiteindelijk ook snel tot de koop over gegaan. Bedankt garage van Uden B.V.

Beter dan gemiddeld

Afspraken worden nagekomen Prijzen redelijk Vriendelijk personeel

Snel en goed geholpen

Ze hebben mijn auto thuis opgehaald en hadden hem gauw weer aan de praat. Netjes gebeld om de kosten te bespreken en meteen een kleine beurt gegeven. De kosten voor de olie waren hoog, maar misschien is dat normaal.

Alles top. Heel snell en altijd vriendelijke service

Alles top. Heel snell en altijd vriendlijke service en eerlijke voorwaarden.

Prima service!

Voor de APK-keuring van onze auto maakte ik een afspraak met Garage Van Uden. Daarbij hebben we ook afgesproken om onze jaarlijkse grote beurt tegelijkertijd te doen. De extra werkzaamheden zijn vooraf overlegd en ook was er een vervangende auto beschikbaar.

Wij hebben een prettige ervaring er aan over gehouden.

Top Garage

Had even moeten wachten op de vw golf maar was de moeite waard. Vriendelijke mensen daar den dungen.

Geweldig, vriendelijk en vertrouwd!

Wij zijn al jaren bekend met van Uden en worden altijd super goed behandeld. Wij hebben alle vertrouwen in de kundigheid en adviezen die gegeven worden.

Goed en snel geholpen. Helemaal naar wens verlopen.

Prima geregeld

Ze hebben keurig gebeld wat er aan de hand was en wat het zou gaan kosten. Prettig contact, met zowel de verkoop afdeling als de werkplaats

Tevreden! 5 sterren!

Zoals altijd heel'erg tevreden.

Super garage

In garage wordt je keurige netjes vakkundig behandeld.,

Goede service bij aanschaf

Duidelijke uitleg over diverse 2e hands auto's waar mijn interesse naar uitging. Niet te moeilijk over een proefrit of twee. Geen macho mentaliteit, maar gewoon Brabantse gezelligheid. Zeker een aanrader voor ieder die een andere auto zoekt.

helpen meteen tegen zeer goede prijs

werd snel geholpen, onderdelen waren er snel en prijs was goed

Bij de aankoop van een Ford CMax prima geholpen met een goede deal

Bij de aankoop van een Ford CMax prima geholpen met een goede deal

Ik wordt netjes behandeld.

Degelijk, betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf.

Van verkoper tot en met de mannen in de werkplaats en op kantoor werken mee aan aan gevoel dat je bij het juiste adres bent. Een bedrijf wat staat voor wat er afgesproken is.

Persoonlijk contact, snelle en nette service!

Prima (dorps)garage. Persoonlijk contact en duidelijke afspraken. Ze leveren een nette service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Spurkstraat 36

5275 JC Den dungen