Prima.

Vanuit Breda komen kijken naar een auto die we vonden via een advertentie van autoscout. Prima geholpen door de eigenaar die alle tijd voor ons had. Voelt als een goede deal en kregen garantie voor dezelfde prijs

Ben erg fijn geholpen

Verstand van zaken

Vriendelijk en goed vakmanschap

Nvt

goede service en altijd klaar staan

Zoals boven aangegeven goede service. Daarnaast kun je altijd terecht, als er iets onverwachts is. Je wordt dan meteen geholpen.

zoals altijd heel goed,

alles volgens afspraak ,en klantvriendelijk,en leveren heel goed werk,

Altijd vriendelijk en snel geholpen

Super tevreden bij deze zaak goed geholpen

We werden leuk tewoord gestaan de auto stond al klaar die wij hadden gezien op internet een proefrit in gemaakt top auto deze mooie rode kia ceed prijs gemaakt over mijn inruil en de kia ceed gekocht Deze zaak is zeker aan te bevelen gewoon doen Afz een zeer tevreden klant

Professional klant vriendelijk duidelijk

Overduidelijk dat ze geen auto handelaren zijn. Service kwaliteit 100%. Ben erg blij met mijn auto. Nu nog kijken of ze hun woorden waar hebben gemaakt. Van mij krijgen zeker een 10. Top!

Heel erg goed

Keurig en netjes uit gevoerd

Goed en vakkundig

Een kundige en vriendelijke verkoper We hadden het 2de afleveringspakket besteld, maar bij het ophalen van de auto, had deze een grote beurt gekregen ipv van een kleine beurt. Het gevoel van een betrouwbaar adres. We zijn zeer tevreden!

Fijne garage

De garage heeft mijn vertrouwen, dat vind ik het belangrijkst.

De verkoper had alle tijd voor mij, het voelde vertrouwd. Toppie.

Klantvriendelijk geholpen

correct maar wel prijzig

Voor mij snel en goed geregeld

Datum gemaakt online Volgende dag een telefoontje dat die datum online helaas niet door kon gaan Maar wel een datum eerder Dus top geregeld

Ben hartstikke goed geholpen, en heb ook een klein testritje mogen maken. Alles ging snel en soepel!

Houden zo.

Prima.

Prima service!

Vlot geholpen,s'morgens auto opgehaald,en s'middags was de auto weer in orde! TOP!

Vriendelijke behulpzame medewerkers

Vertrouwd adres

keurig

Het was perfect, mede omdat wij zo snel aan de beurt waren.

cappo

alles wat ze zeggen en beloven komen ze naar een prima bedrijf

Prima service, al jaren.

Goed geholpen fijne garage!

Fijn geholpen toen ik opzoek was naar een nieuwe auto. En ook daar gekocht

Goeie service.

Alles goed verlopen

Hele fijne garage en personeel. En natuurlijk blij met ons upje! Over 3 weken onze navi touch nog ophalen en dan is hij helemaal compleet.

Zeer vriendelijk en behulpzaam, uitstekende service

Ik ben perfect geholpen!

Spurkstraat 36