Goed geholpen

Ben goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

Vlot, vriendelijk en goede service.

Op aanraden buurman hier terrecht gekomen. Erg vriendelijke mensen, goede service. Aanrader.

Betrouwbare goede garage

Goede communicatie over de kosten van reparatie. Werkzaamheden goed uitgevoerd.

PROFESSIONAL

ALTIJD CORECT

Top service!

Keurige service volgens afspraak. We zijn niet anders gewend.

Top!

Fijn contact, fijne auto

Vriendelijk en betrouwbaar

Fijne garage en vriendelijke mensen. Wij hebben er gisteren onze nieuwe auto opgehaald, een Volkswagen. Goed gevoel bij zowel de auto als de garage: no-nonsense, degelijk, goede prijs-kwaliteitsverhouding, prima service en wij houden de auto hier dan ook graag in onderhoud. De auto rijdt fantastisch en wij gaan er volledig vanuit dat hij dat nog heel lang blijft doen.

Snelle reactie en goede service. Komt afspraken na en hebben een open communicatie.

Grandioos

Mijn inziens, open eerlijk betrouwbaar, en klantvriendelijk. Auto net in bezit, maar ik vermoed dat ze open staan, om bij eventuele problemen, zich correct handelen,en afwerken.

Snelle service , vriendelijke en vakbekwame mensen

Het is gewoon een fijn gevoel als je weet dat je auto daar vakkundig gerepareerd wordt, geen verassingen, altijd vriendelijk.

Net bedrijf

Apk en onderhoud goed verzorgd

Golfer in nood geweldig geholpen :)

Snel en uiterst vriendelijk geholpen met een lekke band. De groep kon ongehinderd haar golfdag vervolgen. Grote dank.

100% top

Snelle service, komen gemaakte afspraken na en denken mee. Top gedaan.

zeer vriendelijk en nette benadering.

mijn ervaring is prettig en echt aan te bevelen.Fijne bediening en zeer serieus in uitleg en mee denken. nooit eerder in deze garage geweest maar het voelt alsof we thuis zijn. mooie collectie auto's nieuw maar ook gebruikte auto's.Zeer de moeite waard om eens te gaan kijken....

Snel en duidelijk geholpen.

Heldere afspraken, een redelijke termijn tussen afspraak en de uitvoering, een reële prijs, plus het gemak van vervangend vervoer.

Betrouwbare en uitstekende service.

Klantvriendelijke garage cq werkplaats medewerkers die vakkundig werk afleveren. Adviserend en proactief in de uitvoering. Een fijn team om als klant mee te werken. Kom al gedurende zo'n 40 jaar als koper en onderhoud vrager met heel veel genoegen bij dit bedrijf. Complimenten voor een ieder die hier met toewijding werkzaam zijn.

Super goede service en fijn contact

Snel een afspraak gemaakt en netjes geholpen. Mijn auto in een mum van tijd gekozen en daarna snel rijklaar gemaakt. Kosten noch moeite worden gespaard! Ik ben heel tevreden.

Ik denk als eerste kennismaking eerlijke garage.

Spontaan

fantastisch

Een juf die naar huis wil... Kapotte band: Het bedrijf van Uden had me snel en vakkundig geholpen. Dank jullie wel!! Een 10 van deze juf!

Prima!

We werden snel en goed geholpen, super fijn :-)!

TOP met hoofdletters!

Zeer goede & snelle service - een echte aanrader

Zeer vertrouwd adres voor je reparaties en aankoop.

Ben al jaren klant en tot op heden verloopt alles volgens afspraak. Men heeft ook tijd voor de klant. Super!!!

Snelle service.

Ze hebben mij in nood geholpen, waarvoor dank. Correct, eerlijke prijs.

Alles gedaan volgens afspraak

Zeer goede service