Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel nemen medewerkers en service veel positieve aandacht. Klant wordt vaak vriendelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd. De kosten worden als transparant en eerlijk ervaren, met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen tonen een betrouwbare en attente afhandeling.
Vriendelijke man, goede prijs, was snel geregeld
18 July 2026
I
Vlam
Werd goed geholpen en geïnformeerd.
12 July 2026
Agnes.
Schijndel.
Fijne service vriendelijk en behulpzaam
8 July 2026
H. J. H. C. van de Wiel
Helvoirt
Alles tot in de puntjes geregeld bij Garage van Uden
8 July 2026
Ron
Oss
Mijn eerste bezoek en ervaring waren zeer hartelijk en gastvrij Ik kreeg een veilig gevoel om bij hun een goede betrouwbare tweedehands auto te kopen . Oprechte en gezellige mensen.
3 July 2026
Ron
Zeist
23 June 2026
Bas Van Hamond
Sint michielsgestel
Easily, Garage van Uden is a place that you can actually trust the dealer and buy your car without the fear of being ****med. Fortunately, this place provided me an amazing car to buy without any hidden unpleasant secrets. Cheers to Jean Pierre who is kind, patient and super positive about everything, especially when it comes to doing business.
22 June 2026
Richard Tai
Nijmegen
Prima service , altijd vriendelijk geholpen !
10 June 2026
Jan
Schijndel
Hr. van Uden heeft nu voor de 3e keer een auto opgehaald die ik ergens anders te koop zag staan. Alle auto's zijn zeer snel en naar tevredenheid afgeleverd. Voelt vertrouwd en dat is mij veel waard.
9 June 2026
Harold van Schijndel
Berlicum
Prettige verkoper, snel Geholpen.
5 June 2026
lars
Maastricht
Mooie wagen gekocht, erna wat problemen met een voorruit, deze binnen 1 dag! Vervangen, leenauto mee gehad.. Al met al zeer tevreden met de service en het meedenken. Thnx Jean Pierre voor de snelle hulp en afhandeling
8 May 2026
Robin
Rotterdam
vriendelijk te woord en nam ruim de tijd voor al onze vragen.
6 May 2026
M. Fautngiljanan
Oss
zeer goede service en al jaren vertrouwd - een echte aanrader
16 April 2026
Mark van der Steen
Den Dungen
Fijne mensen
9 April 2026
Toon
Uden
ALTIJD CORRECT ! VERKOPER EERSTE KLAAS.
2 April 2026
ROBERTO
VEENENDAAL
Mercedes GLC gekocht. Bleken 2 storingen in te zitten na uitlezen. Zonder enkele discussie gerepareert, ondanks het erg veel arbeid was. Top service, 6 uit 5 sterren
27 March 2026
Rini
Weert
Beste Rini,
Bedankt voor deze mooie review.
We zijn blij dat we hebben kunnen laten zien waar we voor staan.
Garantie is bij ons inderdaad garantie, ongeacht de hoeveelheid werk.
Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met de Mercedes GLC!
Met vriendelijke groet,
Garage van Uden
Jean-Pierre
Aankoop op een Volkswagen Taigo. Vriendelijk ontvangen, snelle service, duidelijk geïnformeerd en netjes op de hoogte gehouden.
19 March 2026
Melissa
Hoek van Holland
Top service, vriendelijke mensen en een nette auto. Alles duidelijk en snel geregeld. Zeker aan te raden!
10 February 2026
Marcin
Geffen
gemoedelijke en relaxte sfeer waarin je wordt ontvangen, daarna proefrit kunnen maken zonder je een tijdsdruk op te leggen en dat heb ik elders toch wel eens anders meegemaakt.
2 February 2026
a
tholen
Met het kijken naar een andere auto zijn we goed geholpen door Jean-Pierre. Zijn erg vriendelijk geholpen. Raden deze autogarage dan ook zeker aan.
2 February 2026
Chantal
Den Bosch
De auto werd zeer betrokken en verzorgd afgeleverd. Compliment voor Jean Piere. De eerste rit naar huis was een genot.
21 January 2026
Paul Schoo
Rheden
auto gekocht. goede informatievoorziening en goede afspraken
19 January 2026
willem
Den dungen
Heel goed geholpen. Goed zaken kunnen doen.
10 January 2026
E&E
Drunen
Sympathieke ontvangst en fijne medewerking bij de hele afhandeling van de transactie op zaterdag.
22 December 2025
Willem Keuken
Ochten
Ik heb hier laatst mijn eerste auto gekocht en ben super tevreden over de communicatie en de auto’s die bij de garage staan.
18 December 2025
Nina