Wij hebben goede ervaringen bij Auto Tinselboer. Onze auto hebben wij al jaren in onderhoud bij dit bedrijf. Ze werken met een klein team, waardoor de lijnen kort zijn. Ze hebben een goede service, en afspraak is afspraak.
Als je zelf niet zoveel verstand van auto\'s hebt is het extra prettig dat je een goed gevoel krijgt bij een betrouwbare garage. Ze zijn altijd vriendelijk en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Ik ben erg blij met zo\'n garage in de buurt!
Positief, ze denken mee en voeren geen onnodige reparaties uit.
eerlijk en gemoedelijk bedrijf.
Persoonlijke service. Alle bezoekjes zijn naar tevredenheid verlopen!
Al jaren lang een goede ervaring. We worden altijd netjes en correct geholpen.
Persoonlijk en betrouwbaar
Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, prima service
Een bedrijf waar men een eerlijk advies geeft over eventuele noodzakelijke reparaties
Prettig laagdrempelig contact. Overleg over hetgeen uitgevoerd gaat worden, advies aangepast op de auto waar je mee komt.
Eerlijk bedrijf zonder poespas. Komen met goede adviezen en repareren geen zaken die niet nodig zijn. Gebruiken ook goede tweedehands onderdelen als het kan. Ik ben al jaren zeer tevreden over het onderhoud van meerdere merken auto\'s die we daar hebben gehad.
Familie bedrijf met zeer kundige monteurs en het biedt een erg goede service.
Betrouwbaar autobedrijf met zeer vriendelijk personeel.
Goede ervaringen op allerlei gebied.
fijn plezierig vakkundig altijd behulpzaam als je alleen al binnenkomt voor de bandenspanning nooit geen probleem je wordt direct geholpen.
Erg goede ervaringen. Heldere communicatie, klantvriendelijke prijzen, afspraak is afspraak. Al met al dik tevreden!