Zeer goede ervaringen, zeer persoonlijk. Je bent geen nr en een eerlijke service
Klant vriendelijk! Super service
zeggen hun mening en doen wat ze zeggen
Oudewets oog voor de klant en zeker niet duur lost alles correct op met oog voor service
Prima service in een gemoedelijke sfeer. Je kunt op hun vertrouwen.
Er wordt altijd met de klant meegedacht. Bij hogere onkosten wordt ik op de hoogte gebracht. Ik heb geen tegevallers op gebied van reparaties of kosten meegemaakt.
Betrouwbare, deskundige garage met tijd en aandacht voor de klant. Kan dit bedrijf echt aanbevelen!
Klant is koning merk en voel je nog heel goed bij Tinselboer. Geven altijd duidelijke uitleg als er wat gerepareerd/vervangen moet worden, en/of wat de te verwachte reparaties zijn.
Voor een onderhoudsbeurtje groot of klein.... moet je bij Auto Tinselboer zijn!
Kom er al jaren met 2 auto\'s. Denken met je mee. Niet alles draait hier om geld maar ze vinden de service en een tevreden klant belangrijker.
Ik kreeg een lekke band ongeveer 100 meter van het bedrijf af, naar binnen gegaan om hulp. Direct liep er een monteur mee om me te helpen. Vriendelijk en correct met een kwartiertje konden we gelukkig verder! Prima service!
Al jaren voert dit bedrijf mijn onderhoud, APK en reparaties uit. Altijd geweldige service en kwaliteit.
Denken met de klant mee en komen met een economische oplossing.