Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Ook voor onderhoud.
g0ed behandel
Na een onderhoudspersoneel door de dealer van Kia, was het een verademing om de auto bij Tinselboer in onderhoud te geven. Rechtstreeks contact met de monteur en goed overleg. Afspraken zijn correct uitgevoerd. Een bedrijf om enthousiast over te zijn.
Zeer tevreden over dit bedrijf. Vooral de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering spreekt mij aan.
Zeer goed. Vriendelijk geholpen en professioneel.
Wij worden altijd keurig en snel geholpen. Ze denken altijd met je mee en voeren geen onnodige reparaties uit. Topgarage!
Super klantvriendelijk bedrijf waar de medewerkers met je meedenken.
Kwaliteit leveren, altijd een vriendelijk woord en een meer dan redelijke prijs. Kortom; een topgarage.
Bij vragen krijg je een eerlijk antwoord en niet één of ander verkooppraatje. Erg fijn! Kreeg netjes te horen wat er voor een volgende beurt waarschijnlijk aan zit te komen, zodat ik vast rekening kan houden met wat meer kosten volgend jaar. In verhouding goedkoper dan bij de dealer.
Snelle service en prima reparatie volgens afspraak. Vriendelijk en deskundig.
Op hele korte termijn een APK keuring uitgevoerd ivm verkoop van de auto
Echt familiebedrijf met hart voor de zaak en de klant. Denken goed mee.
Keurige en nette afwikkeling. Aanbevelingswaardig!
Een echt familiebedrijf, gemakkelijk benaderbaar, flexibel, behulpzaam. Gewoon een heel prettig bedrijf, waar je zeker weet, dat je auto goed wordt nagekeken. Vakmanschap voel je. \"Houwe zo\".
Goed en vakkundig geholpen. Ook is overleg goed. De medewerkers denken goed mee.