Een uitstekende garage met een goede service. Ze zijn eerlijk en je staat nooit voor verrassingen.
gewoon goed
Klantvriendelijk, flexibel met inplannen van afspraken, informatief betreft kosten onderhoud, snelle service.
Super klantvriendelijk en professioneel!!
Autobedrijf Tinselboer is een betrouwbaar en correct bedrijf dat kostentechnisch meedenkt met de klant.
Korte lijnen. Snelle afhandeling. Prima service.
Goed overleg, snelle , duidelijke service.
Geven altijd een eerlijk en betrouwbaar advies
Perfect. Zeer behulpzaam en prima afhandeling
Super bedrijf, kom er al een aantal jaren voor onderhoud en/of een ander voertuig, ze doen wat ze beloven. Kwaliteit staat daar boven aan lijstje bovendien........ gewoon, normaal, gewoon normaal twents, menselijk dus. Ziet er altijd keurig uit, is toch wel een autobedrijf waar gewerkt wordt.
Zeer goede behandeling en snelle service
Vlotte service, deskundig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze monteren prima kwaliteit onderdelen.
Gewoon goed
Uitstekend familiebedrijf. Service is top! De familie Tinselboer denkt met je mee en zoekt naar oplossingen. Ze nemen altijd de tijd voor je, ook al loop je zomaar binnen.
Altijd klantvriendelijk, wordt altijd direct en eerlijk geholpen.