Top!!
Altijd goeie service, denken met je mee. Goeie prijzen, niet over de top zoals bij vele merk dealers. Eerlijk bedrijf!
Aangenaam. Ben netjes en goed geholpen. Heel vriendelijk en gemoedelijk
Betrouwbaar en goede service
Super bedrijf!
Komen al jaren bij deze garage, ook nu we in Enschede wonen sinds 10 jaar. Kunt goede afspraken maken over tijden. Nooit geen verrassingen m.b.t. de prijs van de uit te voeren werkzaamheden, aanvullende reparaties worden vooraf besproken. Zeer vriendelijk personeel/eigenaren.
Al jaren betrouwbaar. Afspraak is afspraak.
We hebben uitstekende ervaringen met Auto Tinselboer. Het bedrijf levert goed vakwerk, jaagt de klanten niet onnodig op kosten en biedt een uitstekende service. Daarnaast bevalt ons de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering zeer goed.
Autobedrijf Tinselboer maakt waar wat ze zeggen: een familiebedrijf. Onderhoud en reparaties gebeuren deskundig, waarbij goed naar de kosten wordt gelet. Overleg is altijd mogelijk. Kleine dingen zoals een lampje vervangen daar kun je op wachten . Als er een controle lamp blijft branden wordt de auto meteen uitgelezen . Indien nodig kun je een andere auto meekrijgen als je de auto voor onderhoud of APK achter laat
Zeer goed.
zeer goed, meedenkend en betrouwbaar