Goede service, vriendelijke benadering ! Men wil je geen extra kosten opdringen .
Alleen maar goed! Service, prijs en vakmanschap is top!
Reeds vele personenauto\'s gekocht en altijd zeer correct behandeld.
Prima service, snelle hulp en goede uitleg
altijd prettig en goed geholpen.
Fijne mensen en eerlijk bedrijf!
Perfecte service en dat al jaren lang! ! Deskundige monteurs ! Dikke duim!!
Bij Auto Tinselboer word je behandeld als een graag geziene gast. Helemaal top! Op elke vraag krijg je een helder deskundig antwoord en de geleverde diensten, van het maken van de afspraak tot en met de aflevering, zijn altijd erg goed. Een aanrader!
Prima.
Klant is hier echt koning!!
Top!!
Altijd goeie service, denken met je mee. Goeie prijzen, niet over de top zoals bij vele merk dealers. Eerlijk bedrijf!
Aangenaam. Ben netjes en goed geholpen. Heel vriendelijk en gemoedelijk
Betrouwbaar en goede service
Super bedrijf!
Komen al jaren bij deze garage, ook nu we in Enschede wonen sinds 10 jaar. Kunt goede afspraken maken over tijden. Nooit geen verrassingen m.b.t. de prijs van de uit te voeren werkzaamheden, aanvullende reparaties worden vooraf besproken. Zeer vriendelijk personeel/eigenaren.
Al jaren betrouwbaar. Afspraak is afspraak.