Al jaren het vertrouwde adres voor aanschaf en onderhoud van mijn auto\'s
Ik was in de veronderstelling dat de banden van de auto vervangen moesten worden. \'s Morgens kreeg ik keurig het bericht dat de banden nog ruim voldeden aan de wettelijke eisen en de vervanging werd gecanceld.
veel vertrouwen in garage Tinselboer
Goede service en staan altijd klaar. Één minpuntje: in reminder voor APK stond dat je korting kreeg als je er onderhoud liet uitvoeren. Maar dat bleek alleen bij groot onderhoud te zijn... Onduidelijke mail.
Kleinschalig, uiterst betrokken en vriendelijk bedrijf met kundige medewerkers die niet te beroerd zijn om je tussendoor even te helpen of adviseren.
Vriendelijke kundige medewerkers. Bij problemen denkt men goed mee. Al meerdere jaren klant.
Geweldige service👍👍👍👍👍
Uitstekende service, kom er al jaren
Fijne garagist die met je meedenkt en zeer behulpzaam is!
Betrouwbaar en eerlijk advies
Zeer servicegericht, kennen de klanten en denken mee met de klant
Super service, denken altijd met je mee. En altijd vriendelijk.
Alleen maar positief!
Goede ervaring, klant vriendelijk en behulpzaam
vlug vlot voordelig enz.
Altijd vriendelijk geholpen. Deskundig personeel. Ik kom al jaren bij Tinselboer, naar volle tevredenheid.