Vertrouwde garage.
Zeer prettig. Je wordt altijd snel en goed geholpen.
alles netjes en goed geregeld
Is goed
Zeer goede ervaringen
Het heeft er alle schijn van dat mijn auto te oud is geworden om nog interessant te zijn voor Strijbosch. Op de vraag hoe het kan dat mijn auto vorig jaar met dezelfde LED koplampen bij Strijbosch wél door de keuring kwam, en nu niet kon men me geen antwoord geven. Er bleef maar geschermd worden met lichtbeeld kan veranderen. Hoe weet ik nog steeds niet, er was niemand capabel genoeg om me dat uit te leggen. Receptie verwijst naar monteur, monteur laat me duidelijk weten dat hij er geen tijd voor heeft. Zeer onvriendelijk allemaal. Het heeft er alle schijn van dat dit maar verzonnen is om meer uurloon te kunnen schrijven.
Goedemiddag, De situatie die u schetst is niet juist. Wij helpen iedereen ongeachte de leeftijd van de auto. Dit doen wij met gekwalificeerd personeel. Helaas moesten wij zowel dit jaar als vorig jaar aanpassingen doen aan de (universele) verlichting om de auto te laten voldoen aan de RDW-eisen. Voor aanvullende vragen mag u mij eventueel e-mailen. Met vriendelijke groet, Ruud
Gewoon een vertrouwd autobedrijf.
heel goed
Vriendelijke en adequate behandeling volgens afspraak.
De Hulst 11
5807EW Venray