Uitstekend bedrijf,lekker kleinschalig.De baas eigenaar loopt zelf rond in het bedrijf
Zeer goed!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kleine mankementen worden meteen verholpen. korrekte behandeling.
Goede zeer goed
Onze ervaringen zijn prima. Komen hun afspraken goed na en zijn zeer klantvriendelijk.
Ik heb altijd zeer prettige ervaringen met de firma. correct behandeling van tevoren word gebeld wat er aan gedaan word
Prima bedrijf, denkt mee met klant
Zeer klantvriendelijk garagebedrijf waar ik al jaren goed en snel geadviseerd cq.geholpen wordt.
Goed Onderhoudsbedrijf Met verstand van zaken
Zeer zeer positief. Deskundig, goeie monteurs, vriendelijk alleen maar lof. Ben al meer dan 35 jaar om deze redenen klant.
Heel goed! Vakkundig en directe hulp! Erg vriendelijk en attent !
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Alles berust op vertrouwen en dat doe ik.
Goed geholpen, geen problemen
Je bent geen nummer als klant. Je wordt hartelijk ontvangen en staan altijd voor je klaar.
Klasse geregeld
Klantvriendelijk, deskundig, meedenkend ... Fijn bedrijf ...
Gastvrij, attend meedenkend.
Ben al jarenlang een tevreden klant.
De Hulst 11
5807EW Venray