Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Goede nette beantwoording op mijn vraag.

De aanpak van mijn eerste vraag als nieuwe klant voldoet meer dan aan mijn verwachting. De afronding is perfect opgepakt en gerealiseerd.

Klantgericht, denkend in degelijke oplossingen, snelle aflevering van service.

Klantgericht, denkend in adekwaat oplossingen, snelle en betrouwbare aflevering van service.

keurig geregeld

service was prima, werd goed en vakkundig geholpen

Correct

Heel tevreden.

Goede service/ communicatie.

Bij een onderhoudsbeurt wordt duidelijk gecommuniceerd als er iets wordt geconstateerd met vermelding van de extra tijd eventueel en kosten.

Zoals gewoonlijk. Prima.

Service was prima.

goede info over hetgeen er aan de auto gebeuren moest

Prima bedrijf met vooraf duidelijke schriftelijke én mondelinge uitleg over hetgeen aan de auto gebeuren moest

alles naar wens , prima

Zoals afgesproken ben ik geholpen !!

Klantvriendelijk en goede service

Correct en snel geholpen

Niet geheel naar wens

Er zijn een paar reparaties afgesproken maar niet uitgevoerd waaronder de dashboard verlichting

Heldere afspraken

Van te voren duidelijk geïnformeerd t.a.v. de werkzaamheden en kosten.

Niet goed

Na de onderhoudsbeurt kwam er bij de eerst rit een vieze doordringende olielucht de auto binnen. Terug naar de garage, de motorkap open. Er bleek een slang niet goed vastgezet te zijn. Helemaal los, de motor zat onder de olie ! De monteur heeft daarna wel alles snel verholpen en schoon gemaakt. Ik hoop dat het een incidentele misser is geweest en dat toekomstig onderhoud wel zorgvuldig zal plaats vinden.

Super klant vriendelijk

Je wordt daar als mens behandeld, en ze staat altijd voor je klaar

top geholpen

Top geholpen

Prima geholpen, zoals ik gewend ben

zoals hiervoor vermeld

Heel goed

Alles gaat altijd helemaal zoals afgesproken! Prima!

Super service

Uitstekend geholpen

Ook in deze Corona tijd super service

Onze autos weg gebracht voor apk en de andere voor banden en remmen. Netjes ontvangen op afstand, sleutels in een sprciaal hoesje en een leen auto voor weer thuis te komen. Super service en bedankt hiervoor.

prima service!

ik word netjes geholpen door vakmensen.

Zoals verwacht, gewoon goed

Gewoon goed, zoals altijd!

Prima service, prima kwaliteit

Prima service, prima kwaliteit

Met Strijbosch kunnen we lezen en schrijven.

Zie hierboven

De Hulst 11