Top!

Had ik afspraak vergeten, toch mocht ik op het zelfde dag komen, auto gerepareerd, prima service!!!

Goed telefonisch overleg wat er moet gebeurennen ennprijsindicatie

Fijne relaxte sfeer goede service kreeg leenfiets mee Besproken telefonisch wat er moest gebeuren / vervangen en goede prijsindicatie

correcte snelle afhandeling

vriendelijke bejegening

Tevreden over de service

Prettig contact, duidelijke voorlichting en afspraken, prima afhandeling afgesproken werk.

Goed geholpen en goed tevreden

Prima uitvraag en afstemming over datum en navraag over aangegeven klachten. Prima terugkoppeling, ook tussendoor, over wat mogelijkheden zijn om te doen (niet alles valt onder het contract met leasemaatschappij).

snel uitgevoerde zomercheck en reparatie werd met mij overlegd.

prima service.

Altijd goed, klantgericht en duidelijk!

Ik had behoorlijk wat reparaties die uitgevoerd moesten worden. Vanuit de garage kreeg ik te horen dat de hoge kosten die daarmee gepaard zouden gaan nog zeker rendabel zouden zijn voor mijn Dacia. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de kosten en reed inmiddels in een auto van de garage. Ondanks het hoge kostenplaatje -waar garage Strijbosch niets aan kan doen - heb ik het gevoel weer in een "nieuwe" auto te rijden...

Auto moest gekeurd worden. Dit werd goed en snel gedaan.

Snel, vriendelijk en goed.

Al jaren klant. Goede service. Altijd paraat.

snel uitgevoerd

alles snel en correct afgehandeld

Erg tevreden over service

auto gebracht voor APK en onhoud A en B. Na ongeveer 3 uurtjes telefonisch bericht dat onderhoud b niet nodig was en dat APK in orde was en alleen wat vloeistoffen gevuld hoefde te worden. Meteen een prijsindicatie doorgekregen. Verder in deze tijd ook alles corona proef. Top.

Prima en vakkundig geholpen

Zo als gebruikelijk weer prima en snel geholpen klasse !!!!

Niets te wensen

vertrouwde service

goede en duidelijke communicatie over verwachtingen en over wat nodig is aan onderhoud en wat eventueel kan wachten. Fijn om een fiets te kunnen lenen.

prima service, volgens afspraak

een A-beurt volgens afspraak, netjes geïnformeerd vooraf over de werkzaamheden.

Weer uitstekend zoals gewoonlijk.

Weer alles gebeurd naar wens en wat was afgesproken voor de onderhoudsbeurt.

Zoals altijd erg tevreden

Alles keurig conform afspraak uitgevoerd

Leuk en goed bedrijf met prettige en vakkundige medewerkers

Werkzaamheden worden netjes en correct uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.

Prima geholpen

Vriendelijk, vertrouwd, deskundig, geduldig, alle aandacht. Flexibel. Voorbeeld: we kunnen onze net aangeschafte auto nog zonder extra kosten ruilen voor een vergelijkbare auto van een andere kleur.

snel en goed.

Pech geval in Venray,er was snel een service wagen van mijn garage . af handeling door garage Strijbosch prima

we gingen voor een apk en kwamen met 4 nieuwe banden thuis. Dat was ook nodig. Dank jullie wel

alles ging wel fout

afspraken werden niet nagekomen afgesproken bedragen niet nagekomen meerdere vervolgafspraken afspraken vergeten in te plannen werkende airco werd een kapote airco en moet nu bij de volgende beurt gemaakt worden kortom een fiasco is verder wel kort overleg geweest over hoe alles is verlopen hoop in de toekomst op betere service

Vervelende ervaringen

Al 2 jaar klant en telkens moet ik aangeven dat ik een onderhoudsovereenkomsten heb voor mijn auto en dus geen rekening hoef te krijgen. Nu werd er alweer gereageerd alsof hun daar niets vanaf weten. Dit is niet prettig en klant onvriendelijk.

De Hulst 11

5807EW Venray