Mijn auto werd aan het einde van de dag gebracht door een medewerker. Dus ik hoefde niet meer terug naar de garage. Het service niveau vind ik erg goed.

Snel en goede service

Snel en goede service

Klantvriendelijk en zéér goede service.

Ik vond het zeer prettig dat mijn auto thuis opgehaald werd, voor ‘n beurt en APK keuring. En daarna ook weer keurig thuisgebracht.

steeds behulpzaam

als altijd vriendelijk en behulpzaam

Geweldig geholpen.

stonden klaar om mijn ernstig zieke zus te gaan bezoeken kregen de auto niet gestart. garage Strijbosch gebeld. binnen het kwartier, reed een serviceauto voor. Diagnose: accu kapot. nieuwe accu geplaatst. dankzij de mensen van garage Strijbosch, waren wij nog redelijk op tijd, voor onze afspraak. hulde aan het team van garage Strijbosch.

Zoals altijd perfect ...

snel, adequaat afhandeling van reparatie.

Heel tevreden

staan meteen voor je klaar

Slechte informatie verstrekking

Gebeld om wat het ging kosten. Uiteindelijk bleek er meer te moeten gebeuren terwijl ze dit van te voren ook al wisten. Dat is niet netjes. Verder wel naar behoren geholpen.

Zeer goede service

Naar het maken zijn de afspraken correct opgevolgd . Dit van het begin tot het eind. Een aanrader mocht je onderhoud aan u auto willen doen.

Correcte afhandeling

Verantwoorde behandeling van het probleem.

zeer goed

goede service

Heel behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam.

tevreden

Netjes geholpen

goed overleg wat er moet gebeuren

wachttijd op beurt redelijk te doen met krant en puzzel en relaxfauteuil

Heel tevreden

goede ontvangst en een persoonlijke benadering. hebben ook tijd voor klant

Goed geregeld.

Wissel banden zomer winter prima geregeld.

mijn ervaring is dat jullie altijd een luisterend oor hebben .

Jullie hebben naar mijn ervaring altijd tijd voor onze problemen en komen meestal ook met oplossingen .

zonder meer harstikke goed, en zo hoort het ook.

Ik kom al 20 jaar bij Strijbosch en kan hun niet betrappen op een fout of mening verschil. Ik wordt altijd netjes te woord gestaan en alle mensen daar zijn vriendelijk. Technisch wordt ik zeer goed geholpen. De auto is altijd tip top in orde.

prima geregels

Zoals altijd vriendelijk en correct geholpen

Bij binnenkomst meteen geholpen en de bandenwissel volgens vooraf gemaakte afspraken verwerkt. Zoals gebruikelijk stond de koffie klaar tijdens het wachten.

zeer tevreden

prima afgewerkt

Werkzaamheden werden perfect uitgevoerd.

Zeer goed.

Alles top uitgevoerd en behandeld

Alles goed uitgevoerd, geregeld, zonder enige tegenwerking.

Super!

Prima en snel geholpen, en met een auto die niet meer de jongste is wordt er altijd eerlijk en oprecht gecommuniceerd! Dikke pluim voor team Strijbosch!

Prima verzorgd!

Prima verzorgd!