Zeer correcte en vriendelijke manier van afspraak maken Prettige communicatie Resultaat werk kan ik nog niet goed beoordelen maar maakte goede indruk. De auto is superveel stiller geworden met 4 nieuwe banden. Ben ook overtuigd geraakt dat dat echt nodig was. Goede prijs.
SUPER met hoofdletters
Klant vriendelijk ,betrouwbar , snel service , top werk qualitate en beste prijzen .
Goede service en bijzonder klantvriendelijk.
Vriendelijke benadering en snel geholpen. In 1 woord top
Prettige behandeling. Vakkundig en denken goed met klant mee.
Goed service, uitgevoerd zoals afgesproken
No nonsens, goeie service.
Een bedrijf waar deskundig advies wordt verleent. Kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Waar niet gesproken wordt in problemen maar oplossingen.
Prima betrouwbaar en servicegericht!
Uitstekende service en vakmanschap. Blij verrast met gewassen afleveren van de auto, alsmede het laten zien van de vervangen onderdelen.
Ben al langer klant tot grote tevredenheid van mij zelf en de eigenaar van Auto Beilen.
prima deskundige service
Goede info en prettig contact
Dit bedrijf staat altijd voor je klaar. goede service en top kwaliteit.
Een Saab 9-3 gekocht bij Autoplein Beilen. Auto had een paar kleine aandachtspunten die aan mij keurig waren gemeld door de eigenaar toen ik de eerste keer heb gebeld voor de auto. Auto was,bij het bedrijf aangekomen,precies zoals verteld over de telefoon.Ik heb een goede korting gekregen voor de aandachtspunten. Kortom:bij Autoplein Beilen kun je gerust een auto kopen. Keurige zaak,eerlijke eigenaar en een goede prijs.
Goede ervaring