Zeer deskundig en laten zien wat ze vervangen hebben. Vindt ik persoonlijk heel fijn dan weet je wat ze hebben vervangen. Zal zeker bij hun terug keren voor een onderhoud of wat dan ook.
Prima, klantvriendelijk.
Auto beilen bedankt voor de snelle en goede service.
Goede en prima service! Onder het genot van een kopje koffie, neemt Dhr. de Wind ALLE tijd om te bespreken, wat er aan de auto gedaan gaat worden. Uiteraard wordt er NIETS extra\'s gedaan/vervangen, zónder overleg met de eigenaar te hebben gehad. Ben érg blij dat wij sinds dik 2 jaar bij Auto Beilen zijn voor onderhoud van onze auto\'s.
Aanhangwagen gerepareerd en nieuwe band, zo thuis voor de deur. Geen omkijken naar gehad! Super service!
Zoals altijd, perfect.
Goed, accuraat, klantvriendelijk. goede voorlichting, persoonlijke aandacht.
Een bedrijf waar de klant als klant wordt behandeld. Correct, vriendelijk en vakmanschap met een juiste prijs kwaliteit verhouding dat is waar Auto beilen voor staat!
Ga er altijd heen,krijg er altijd goede sevice.
uitstekende service en goed overleg
Vlotte bediening, snel en kordaat afgehandeld en positieve benadering.
Ik kwam voor een apk en grote beurt. Keurig geholpen! Ik rij een bmw en meestal is dat superduur qua onderhoud, maar Auto Beilen is altijd correct in de prijs. Bedankt voor de service Rense!