4 sterren: goede service, goed behandeld

na een wat twijfelachtig kwaliteits niveau zijn zij nu weer op de goede weg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ons een prima ervaring. De auto werd weer thuisgebracht, goede service. Prijs en kwaliteit is goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was op zoek naar een Berlingo op benzine met weinig kilometers. Via internet een auto gevonden bij Auto Beilen. Er heen gegaan ( 5 kwartier rijden ) onderhandeld ( 10minuten ) en gekocht. Geen gezeur gelijk een goede inruilprijs. Auto is netjes afgeleverd en bevalt prima. Bij aankoop volgende auto ga ik zeker bij Auto Beilen langs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mei 2014 een Peugeot 107 uit 2006 aangeschaft met 82.000 op de teller. De auto zag er prima uit voor zijn leeftijd. Aangezien mijn vriendin met spoed op zoek was om de auto te gebruiken voor woon-werk verkeer, waren we blij dat we de auto dezelfde dag nog konden meenemen. Nadeel was dat hij dan geen nieuwe apk-keuring kreeg (was een zaterdag). We zijn ter plekke geholpen om een autoverzekering en pechhulp te regelen. Daarnaast overeen gekomen om een autotrust garantie erbij te doen voor de bewegende onderdelen, omdat we niet in de buurt wonen en hiermee naar een garage in de buurt konden gaan. Maar na de auto 1 dag gebruikt te hebben ging het lampje van de emissiestoring branden. Bij de peugeot garage in Wageningen laten uitlezen en het bleek om een verouderde katalysator te gaan (bij hen ging dat €1100,- kosten). Hierna gebeld met Auto Beilen en in overleg besloten om eerst even te kijken of nieuwe bougies soelaas zouden bieden. Maar nadat dit niet het geval bleek afgesproken dat ik zou langs gaan om hen naar de auto te laten kijken. Na onderzoek bleek dat de katalysator een symptoom van het echte probleem was: vervuilde injectoren. Hierdoor werd de brandstof niet effectief verbrand en werd de katalysator vervuild. (een probleem waarvan ik op andere websites heb gelezen dat het lastig te achterhalen is!) De injectoren zijn gereinigd, maar omdat een katalysator niet voorradig was en ook niet in de buurt te verkrijgen (Is uit België besteld), moest ik onverrichter zake terug naar huis. Gelukkig kreeg ik wel een gratis leenauto ter beschikking! De volgende dag was de auto gefixed en kon ik terug om de auto op te halen. Naar ik begrijp heeft de vorige eigenaar naar alle waarschijnlijkheid geweten van het probleem en de foutmelding gereset. Hierdoor kwam deze pas aan het licht toen wij ermee gingen rijden. De katalysator en het reinigen zijn kosteloos gebeurd, iets wat exclusief arbeidskosten alleen al €700,- voor de katalysator heeft gekost. Hierdoor al met al zeer tevreden met de service van Auto Beilen, te meer omdat zij niet hebben geweten van het probleem en de klant hiermee niet laten zitten maar met een goede oplossing zijn gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

service zeer goed vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze ervaring is al jaren heel goed wat service betreft en ook het meedenken met de klant staat bij hen hoog in het vaandel

Goede ontvangst Eerlijke voorlichting over product Afspraken goed nagekomen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom er nu 2 jaar sinds aanschaf gebruikte auto. Goed ervaring, laag drempelig. Kennen mijn naam, denken met je mee over een en ander (tiemco). Krijg makkelijk leenauto mee, kan eigen auto s avonds laat (21.30) nog ophalen.Top!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg service gericht. Het personeel neemt alle tijd. Nog nooit geschrokken van de facturen. Ben bij andere bedrijven in Beilen heel erg grof afgezet. Het probleem dat ik had is snel opgelost door een jonge monteur. Mijn complimenten!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eind januari een Citroen occasion gekocht, netjes geholpen, 3 maanden Bovag garantie. Na de auto een tijdje in gebruik te hebben komen er toch wat kleine gebreken aan het licht, en twee weken geleden bleek de airconditioning het niet te doen. Afspraak gemaakt, een week later al ingepland, gratis leenauto mee en alles zonder gezeur vervangen. Eerdere ervaringen met occasionverkopers waren over het algemeen negatief, maar dit is een zeer servicegericht en professioneel bedrijf, waar je als klant eerlijk behandeld en serieus genomen wordt. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een mooie V50 gekocht, heb goede informatie gekregen, een prettig gesprek, betrouwbare indruk bij mij achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben vandaag onze auto opgehaald en zijn zonder meer erg tevreden over de hele gang van zaken. De eerste kennismaking verliep plezierig en zeker niet opdringerig. Een proefrit was geen enkel probleem en geheel vrijblijvend. We besloten de auto niet te kopen, omdat we ons budget niet wilden overschrijden. Enkele weken later belden we vanwege onze belangstelling voor een andere auto. De auto van onze keuze stond enkele uren later klaar voor een proefrit, gewassen en al. Ook deze keer nam de eigenaar alle tijd voor ons. De inruilprijs voor onze auto was vergelijkbaar met andere autobedrijven en daar stond tegenover dat de prijs van onze nieuwe auto scherp was. We hebben duidelijke afspraken kunnen maken over de afleveringsbeurt en het al dan niet nemen/bijbetalen van Bovag-garantie. We zijn tot overeenstemming gekomen en een week later haalden we onze auto op. De formaliteiten werden door Auto Beilen ter plekke en vakkundig geregeld. Met een lekker flesje wijn én een heel goed gevoel reden we huiswaarts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

jarenlange klant en zeer tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima, goede aflevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aangezien onze auto plotseling vervangen moest worden omdat deze total-loss was ivm motorproblemen hadden we op korte termijn een andere auto nodig. Via Autotrader.nl kwamen we uit bij Auto Beilen, die 3 occasions hadden die we eventueel zouden willen kopen. Maandagochtend een mail gestuurd of we konden proefrijden in de auto waar onze voorkeur naar uitging en direct gevraagd of het mogelijk was als we zouden besluiten de auto te kopen deze dinsdagmiddag op te halen. Dat was geen probleem. We hebben nu weer een mooie auto voor een goede prijs, met Bovag garantie. Met dank aan de heer Harry Slager en zijn team, die de auto binnen 24 uur afleverklaar hebben gemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikte Skoda Octavia aangeschaft. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Bij aflevering waren twee, nog apk waardige, banden op eigen initiatief toch vervangen door nieuwe.Volgens afspraak parrot keurig netjes ingebouwd. Helaas van binnen niet volledig schoon gemaakt. Maar uiteindelijk wel tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

2 sterren: slechter dan verwacht

Even een kleine aanpassing op dat wat ik eerst in volle tevredenheid heb geschreven over onze nieuwe C5. Onze auto zat ivm aanschaf prijs buiten garantie, nu bleek na 1,5 week dat de koppelings platen versleten zijn. Ik natuurlijk contact opgenomen over evt. coulance (omdat een auto nou eenmaal als goed moet worden verkocht) Krijg ik 10% korting! Dat is geen coulance, en met die 10% korting zit ik op dezelfde prijs als bij de dealer. Ook naar aanleiding hiervan heb ik een mail gestuurd, en daarop werd niet eens gereageerd. Jammer! Misschien komen ze nu wel met een net voorstel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben gisteren onze C5 opgehaald, en zoals alles vanaf het moment dat ik kwam binnen lopen, en de deur uit liep met de sleutel van onze \"nieuwe\" auto: erg tevreden! Erg klant vriendelijk, erg netjes, en super service gericht. Dank jullie wel voor het geven van vertrouwen. Grt Familie Norda

prima,leuke mensen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte service, verkocht mij een ondeugdelijke auto en tot een oplossing komen ho maar en ontkent in alle opzichten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet ben ik bij deze garage terecht gekomen, de auto die ik graag wilde kon ik niet reserveren en omdat ik in de randstad woon ook niet meteen gaan bekijken. Maar ik werd direct gebeld door een medewerker, hij wilde de auto zonder verplichtingen wel bij mij thuis laten zien en mij een proefrit laten maken. Waar je vindt je nog deze service? Niet meer hier in de randstad. Een aantal weken later heb ik de auto opgehaald, alles was verder netjes geregeld. Een dikke pluim voor garage Beilen,en met name Marcel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig klantgericht personeel. Denken met je mee. Nemen de tijd en leveren de wagen zeer netjes af. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verzorgd bedrijf; prettige ontvangst. Geen goedkope verkooppraatjes! Eerlijke service.

De Zuidmaten 9

9411PT Beilen