Prima service, vriendelijke medewerkers. Snel geholpen na een oliedruklampje dat af en toe brandde. Alles duidelijk uitgelegd, prima te begrijpen als leek op auto gebied. Kortom: zeer goed gevoel over gehouden aan mijn eerste bezoek.
goede service en klantvriendelijkheid
vakbekwame reparatie en service aan mijn Citroen. Goed overleg vooraf over wat, hoe en kosten. Kennelijk heeft het bedrijf lage overhead kosten resulterend in goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede ervaring, snelle service, goede indruk.
Zeer deskundig en ervaren bedrijf. Waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Tevens worden zaken altijd overlegt met de klant en wordt er deskundig advies gegeven.
Noodzakelijke en aan te bevelen reparaties zijn goed toegelicht, heldere afspraken en uitleg. Duidelijke offerte vooraf. Ik kan Auto Beilen zeker aanraden!
Uitstekende service.
Zeer goede ervaring met de Citroën deskundige van Autp Beilen. Grote problemen, na een reparatie door een andere garage, werden snel en goed verholpen.
Na 16 jaar en 2 daar gekochte auto\'s in onderhoud nog steeds tevreden.
super klant vriendelijk. Staan altijd open voor verschillende oplossingen van het eventuele probleem. Nemen zeker de tijd voor je.
Dit is een bedrijf die je nergens nog vind. Een geweldige service.
Aankoop van een gebruikteauto.
voor het eerst mijn auto naar Auto Beilen voor APK. Top!!
Keurig geholpen en alles helder en volgens afspraak
Goede service snelle hulp goed overleg
een heel goede ervaring