Super goede service, verstand van zaken en doen alles voor de klant!
prettig en adequaat
de contacten met Rense Wind geven altijd vertrouwen, zowel in de mens als in zijn deskundigheid, gelukkig kunnen mijn vrouw en ik geen minder prettige ervaringen opsommen, altijd direct bereid tot het geven van advies en service.
Goed service en kwaliteit.
die zijn goed, vooral het deskundig advies en overleg vooraf.
Goede service je wordt vriendelijk te woord gestaan. Kwaliteit en prijs komen goed overeen. Goede kennis in huis. Echt een aanrader voor iedereen.
Een no nonsens bedrijf. Waar het leveren van service en kwaliteit hoog in het in vaandel staat. Daarnaast altijd een eerlijke en objectieve advies betreffende uw reparatie/kosten.
Nadat ik in het voorjaar met koelingsproblemen op zaterdagmiddag in de garage terecht kwam, heeft de monteur mij perfect geholpen. Zo goed dat ik vandaag de auto een kleine \"beurt\" heb gegeven. Verder ben ik perfect geholpen.
Prima geholpen. Goed advies. Deskundig.
zeer klantgericht, uitstekende service en adviezen.
uitstekend, goed overleg
Verwisselen lekke band.
klantgericht, persoonlijk, ontspannen en adequaat/
Zeer deskundige en hulpvaardige eigenaar. Je word er altijd als een vorst geholpen.
De ervaring met Auto Beilen is zeek goed. Erg plezierige mensen en professionele service. Het nieuwe raamwerk is goed en snel vervangen in de professionele garage van Rense de Wind. Ik kon erop wachten en binnen een korte tijd werkte het elektrisch bedienbare raam weer als voorheen. Rense hartelijk dank voor je snelle en vakkundige service!
Goed gevoel bij de offerte die was uitgebracht voor de reparatie van onze auto. Kwam eerlijk en betrouwbaar over en een goede uitleg. Waar de tijd voor genomen werd.👍