Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de efficiëntie en hartelijke bediening. Het team wordt omschreven als deskundig en betrokken, waardoor het kopen van een auto vlot verloopt. Open communicatie en gemakkelijke afhandeling na aankoop komen vaak terug in de reviews. De indruk is een betrouwbaar, familiebedrijf met aandacht voor de klant.
Onlangs heb ik mijn Amarok gekocht bij Autosport Brouns in Heerlen. Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen door Maarten. Hij was vriendelijk, eerlijk en transparant in het zaken doen, wat veel vertrouwen gaf. Na de aflevering merkte ik onderweg naar huis dat de auto iets naar één kant trok. Na een telefoontje werd dit direct serieus opgepakt en kreeg ik de toestemming om de auto op kosten van Brouns bij een bandenbedrijf bij mij in de buurt te laten uitlijnen. Dat is geweldige service! De auto rijdt nu perfect en ik ben erg blij met mijn aankoop. Het is fijn om te merken dat ook de service ná de verkoop goed geregeld is. Zeker een aanrader om hier een auto te kopen! ⭐⭐⭐⭐⭐
27 June 2026
Ramon
Enter
Netjes gewerkt, leenauto stond klaar, dus helemaal tevreden.
17 June 2026
Philippe Schreurs
Margraten
17 June 2026
Arjen
Amstelveen
Bij onderhoudsbeurt samen gaan rijden en diagnose vastgesteld van geluidsprobleem van achterkant. Diezelfde dag opties uitgewerkt voor een oplossing met te verwachten kostencalculatie. Zo wil je geholpen worden. Top !!
11 June 2026
Ron
Limbricht
Prachtig bedrijf van A tot Z
21 April 2026
Alexander
Voerendaal
Wederom super snelle en correcte service
17 April 2026
Ron
Limbricht
2de auto gekocht bij Brouns Vanaf eerste contact snel proefrit kunnen plannen en koop snel kunnen afhandelen! Duidelijke uitleg bij de auto
15 April 2026
Lars
Landgraaf
Gewoon goed!
10 April 2026
Jan Janssen
Vaals
Van aankoop tot service ben je hier aan het Juiste adres. Top team!
31 March 2026
Cor
Simpelveld
Nette garage met vriendelijke mensen en een persoonlijke benadering.
23 March 2026
Jeroen
Herten
Voor de APK keuring en een kleine beurt naar Autosport Brouns. Uitstekend geholpen, prima uitleg wat aan mijn auto gedaan is en alles netjes verzorgd. Uitstekende service.
28 February 2026
Dick
HEERLEN
27 February 2026
Annie van der Valk
Heerlen
Deze week mijn 7e auto gekocht bij autosport Brouns en net als toen ik in 2016 de eerste auto kocht, verliep deze 7e keer ook weer perfect! Van het eerste contact tot aan de aflevering en het contact erna, gewoon fantastisch! Iedereen (receptie, werkplaats, transport, verkoop en eigenaar) staat je altijd graag te woord om te helpen bij vragen en/of onzekerheden. Al 10 jaar een zeer tevreden klant en dat zal ik op deze manier ook nog lang blijven!
11 February 2026
Pascal
Maastricht
Onderhoudt van mijn auto tot in de puntjes verzorgd.
10 February 2026
Otto
Venlo
Vriendelijk en potent
9 February 2026
Bert
4601 Sarolay-Vise
Een prachtige, unieke Volvo XC90 met zeer uitgebreide opties gekocht, en het hele proces verliep uitstekend. Alles werd soepel geregeld, met vriendelijke en persoonlijke aandacht en goed meedenken over zaken als verzekering en alarm. Zelfs een winterset banden is voor een scherpe prijs erbij gezocht, zodat de auto direct klaar was voor de wintersport — echt topservice!
3 February 2026
Harold
Amsterdam
Onlangs weer een auto bij autosport brouns gekocht. Vertrouwd adres. No nonsense houding en fijn contact
21 January 2026
Pascal
heerlen
Wat een fijne ervaring om bij dit familiebedrijf een jongensdroom te kunnen kopen. Een fabuleus wagenpark van alle kalibers maar speciaal. Met precies die auto waar ik al jaren over droom maar het nooit mijzelf gunde. Na een uitnodiging voor een koffie en snuffelstage wist ik het zeker. een auto kopen blijft altijd spannend. Zijn ze te vertrouwen? Is hij echt goed of glimt de auto alleen? De eigenaar zelf maakt een koffietje en alsof je bij een oude klasgenoot bent ipv een autobedrijf. (Pardon instituut in dit geval) Historie erbij. Een onderhoudsbeurt voor een zorgeloze start. En zelfs na 18u mocht ik nog even een vraag stellen. Ik ben al aan het voorbereiden voor de volgende auto. En die komt bij deze ambassade van auto’s met karakter. Leuk is anders, want dit is next level een auto kopen. Kortom fabuleuze manier om leuk en vertrouwd een auto te mogen kopen. Aanrader dus.
20 January 2026
Samuel
Bosch en Duin
Na enige tijd zoeken en meerdere modellen te hebben bekeken kwam de Porsche naar voren die bij Brouns te koop stond. Het was voor mij best een lang stuk rijden maar na het kennis maken met Maarten voelde ik meteen dat je hier met goed vertrouwen kan kopen. Ook de aflevering was top geregeld en alles was volgens afspraken. Kortom: ik kan niet gelukkiger zijn met mijn aankoop.
18 January 2026
Fabian
Klinkhamer
Snel, adequaat en persoonlijk
16 January 2026
Emile
Heerlen
Ik voel me altijd goed behandeld en ook aanvullende vragen na de aankoop worden snel en duidelijk beantwoord
14 January 2026
Ien
Heerlen
Goede servise, mooie auto's, hogere segment.
13 January 2026
Henri Zeevaarders
Eygelshoven
Vriendelijk en snel geholpen, snel een auto gekocht met garantie.
8 January 2026
Marc Elderen
Soerendonk
Altijd bereid om mee te denken. Snelle afspraak.
7 January 2026
A.M.E.P van der Luer
Maastricht
Ik zou hier gerust mijn volgende auto kunnen kopen.
31 December 2025
Hans