Tot nu toe altijd een fijne en goede ervaring gehad met het bedrijf en de eigenaren.
De service is bar slecht. Je moet een week achter je auto aanbellen. Vervolgens niet meedenken met de klant om dit netjes op te lossen. Verder hebben jullie geweten dat jullie een kapotte auto verkocht hebben. Tijdens de reparatie van me auto zijn we nog wel meer dingen tegen gekomen die niet kunnen. Ze mogen hun monteurs wel eens terug naar school sturen. Kortom hele slechte service en zeer slechte monteurs die zijn vak niet verstaan.
Beste Rick, Jammer dat deze reactie na enkele maanden nog zo deelt, zonder ons te contacteren. Je heb indertijd een auto van 23 jaar oud en bijna 140.000 km op de teller gekocht zonder garantie en zonder dat we er een afleverbeurt aan mochten doen. We hebben toen ook gezegd dat wij de auto altijd alleen hebben gezien voor de jaarlijkse APK en geen onderhoud. Een keuring is geen onderhoud. Dus daar zit een bepaald risico aan. We zijn je, toen je 10.000 km later problemen kreeg, nog behoorlijk tegemoet gekomen bij de reparatie. Helaas was er meer aan de hand als in eerste instantie gedacht. De eisen die je daarna stelde waren niet reëel en op het voorstel wat we hebben gedaan ben je niet terug gekomen. Dat je dus zo op ons afgeeft is volgens mij niet terecht. Maar ik hoop dat je de auto heb kunnen oplappen en dat je er nog veel kilometers mee kan maken. Groeten, Rob Smolders
Snelle hup voor het regelen van een nieuwe accu
Snel en accuraat geholpen, monteur loopt heel de dag met een glimlach en ondertussen snel en vakkundig sleutelen tot het opgelost is.
Fijn familiebedrijf met verstand van zaken. Transparante werkwijze.
Vol Vertrouwen
Indien ik problemen had, vielen deze overigens onder de garantie. Wel dik tevreden over de aangeschafte auto, buiten het probleem met de afneembare trekhaak, hetgeen nog steeds niet opgelost is en overigens ook moeilijk op te lossen is, daar ben ik inmiddels ook wel achter.
Onze auto is voor jaarlijks onderhoud bij Huub Smolders geweest, en ik heb dat als heel prettig ervaren. De uitleg van de gedane arbeid is duidelijk en transparant. En ook wordt aandacht gegeven aan wat er in de toekomst aan extra onderhoud noodzakelijk wordt geacht (slijtage banden en remmen). Dit ervaar ik als erg zorgvuldig en prettig. Kortom, wij hebben een erg goed gevoel bij dd mensen van autobedrijf Huub Smolders.
Komt prima gemaakte afspraken na. Tot nu toe naar alle tevredenheid. Aanrader dus.
Indien zich tussendoor problemen voordoen, kan ik aankloppen is er iemand die meedenkt/helpt.
Ik ben zeer tevreden, altijd goed, snel en efficiënt geholpen, persoonlijk en eerlijk. Fijn dat je er nog van deze familiebedrijven bestaan!
probleem met koelvloeistof sensor direct verholpen. Door lange stilstand van de auto was er wat vocht in de sensor stekker gekomen.
Je wordt altijd netjes geholpen, voor aanvang van het werk kort voor bespreken en indien er iets is dan bellen ze om dat af te stemmen. Goede service
Altijd vriendelijk Goede service, wordt goed behandeld, zonder ergens anders mee bezig te zijn, zijn er voor de klant!
Afspraken en service goed. ICT aandachtspunt. Kreeg ondanks gemaakte afspraak herinneringen.
Een gewone voorbanden wissel, maar wel met aandacht , meteen even naar een onduidelijke andere achterband gekeken van 3.0 langzaam naar 2.6 en dan stabiel blijven, toch een spijker in de band. Meteen gemaakt. Fijn weer vertrouwd de weg op
Tot nu toe ben ik goed geholpen en heeft alle tijd en klantvriendelijk
Het geeft een gevoel van vertrouwen. Ondank dat we een oudere auto gekocht hebben, toch heel fijn behandeld.
Na een tijdje kraakte de auto. Netjes verholpen en viel allemaal binnen de garantie.
goed geholpen
Na problemen met div foutmeldingen op elektronisch gebied en iedere keer weer terug komende foutmeldingen uiteindelijk na veel onderzoek probleem verholpen en tot op heden geen problemen meer gehad tijdens de onderzoeken werd ik goed op de hoogte gehouden hoe het er voorstond
Aan die ene zin en de sterretjes heb ik niets toe te voegen. Misschien dit: GA NAAR HUUB SMOLDERS
Fijne afspraak kunnen maken en een goede communicatie mbt mijn reparatie
Behulpzaam en deskundig
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen