Dit bedrijf is service gericht, goede product kennis, vertellen uit zichzelf tips en trucs, Barbara je bent geweldig!
Duidelijk overleg over dingen zoals vervangen van banden en andere onderdelen die vernieuwing nodig hadden,
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen met de aanschaf van onze vouwwagen.
Geen tot heden
Hele vriendelijke medewerkers,luisteren naar mijn wensen en geven uitstekend advies. Ik zal Van der Slik dan ook van harte aanbevelen bij mijn vrienden en bekende.
GEEN
ik wordt daar goed ontvangen wordt daar goed geholpen zowel met mijn nieuwe caravan en camper die schoon gemaakt moest worden
We werden zeer vriendelijke geholpen bij onze zoektocht en uiteindelijke aankoop van een caravan, door deskundig personeel.
Wij hebben via Slik webshow een paar Milenco uitdraaisteun sloten gekocht. De paste echter niet. Na overleg met Lisette van van der Slik is er met Milenco overlegd wat hieraan te doen. Dit ging natuurlijk niet van de een op de andere dag, maar Mevrouw Lisette bleef ons keurig over de voortgang maar ook over de vertragingen op de hoogte houden. Een school voorbeeld hoe je een klant tevreden houdt want nu weet je tenminste waar je aan toe bent. Uit eindelijk een nieuwe wel passende set gekregen....Mevr Lisette hartelijk bedankt ...... een voorbeeld voor veel andere bedrijven...
Nette en snelle levering, prima ervaring.
Slechte communicatie moest elke keer zelf bellen wat de status van mijn bestelling was Heeft in totaal 3/4 jaar geduurd voordat mijn bestelling er was terwijl 3 maanden was afgesproken
Geachte heer Jansen, Bedankt voor uw review. Helaas heeft uw bestelling van de luifel langer op zich laten wachten dan wat van tevoren werd vermeldt vanuit de leverancier. Blij dat we alsnog voor u uw maatwerk luifel hebben kunnen leveren en wij nemen uw advies ter harte. Met vriendelijke groet, H.J.I.M. van der Slik
Klacht voorals nog goed opgelost.We kunnen pas over een tijdje beoordelen of de rep goed is uitgevoerd.
Wat Een enorm fijne mensen om zaken mee te doen. Wij zijn zeer content over de service, men neemt de tijd en wat zijn de mensen vriendelijk. Zelden zo iets meegemaakt.
zeer vriendelijk, snel, en kundig.....mooie camper alles uitstekend !! (en niet duur om een camper te huren
Zeer service gericht. Kennis van zaken is goed. Wat ons het meeste aanspreekt is dat het een familie bedrijf is en geen handelaar.
Edelgasstraat 20
2718 SX Zoetermeer