Prettige persoonlijke service door zeer betrokken medewerkers. De geleverde kwaliteit was geheel in overeenstemming met het aanbod. Wij hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de gehuurde camper.
een bedrijf die veel info geeft en waar je als klant nog word beschouwd als klant die een eerlijke info wilt hebben
goede ervaring, goede service
Erg vriendelijk via mail telefoon en persoonlijk. Zo start je vakantie fijn. Camper gehuurd heel erg bevallen voor herhaling vatbaar.
Afgelopen week voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer. Bij het ophalen van onze camper was ik positief verrast door de kwaliteit van het uitgevoerde werk (spuiten van de toegangsdeur van onze camper). Wij komen in voorkomende gevallen graag terug en zijn zeer tevreden.
Mijn ervaring met Van der Slik Caravan is zeer positief. Ben door iedere medewerker zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De medewekers hebben mij van voldoende informatie voorzien en hebben mij in al het mogelijke goed geholpen.
super zoals je daar behandeld wordt.ze nemen alle tijd voor de klant.
Het contact met de medewerkers hebben wij als prettig ervaren, er zijn diverse mogelijkheden bij het huren van een caravan en ook is het mogelijk om extra spullen erbij te huren. We zijn altijd goed te woord gestaan en geadviseerd
zeer prettig
Goede en zeer vriendelijke service. Goede spullen. Wij waren positief en zouden er zo weer huren!
Een profesionele organisatie die ook zeer klant vriendelijk is. Na ontvangst hebben we een goede en snelle uitleg gekregen over de gehuurde camper. Het retourneren ging ook snel en vakkundig. Een zeer goede indruk achter gelaten
Uiterst vriendelijke behandeling. Er wordt met je mee gedacht waardoor men gezamenlijk tot een oplossing komt. Bij reclame wordt je niet als lastig ervaren maar behandelt men je klacht naar behoren en lost deze ook op. Mijn eerste ervaringen zijn zeer positief.
Ik heb voor de zomer van 2017 een caravan bij Van der Slik gehuurd. Ik heb dit als zeer positief ervaren. De caravan was prachtig, modern en haast nieuw (van 2017), goede basis-uitrusting en goede begeleiding. Op het eerste gezicht lijken ze prijzig, maar als men verder kijkt valt dit mee gezien de kwaliteit van de caravan etc.. Mochten mensen een caravan willen huren dan zijn ze hier aan het goede adres.
Ik heb een caravan gehuurd. Prima en erg vriendelijke dienstverlening.
Komen al een aantal jaren bij Van der Slik Caravans worden altijd goed en vriendelijk geholpen, waarbij er aandacht is voor onze wensen.
Ik heb bij Van der Slik een Cabanon vouwwagen gehuurd in juli-aug. 2017. Zeer tevreden over de vouwwagen (nieuw model). Het feit dat je kunt huren is ideaal om er kennis mee te maken of een goed alternatief als je er niet een aan wilt/kunt aanschaffen. Of eens een ander model wilt uitproberen. Prijs is in 2017 tov 2016 wat omhoog gegaan, maar is nog altijd concurrerend voor prijzen van accommodaties in het hoogseizoen. Ik ben verder ook uitstekend geholpen bij reservering en ophalen/terugbrengen. Het is een echt familiebedrijf met veel toewijding en persoonlijke aandacht.
In augustus een nieuwe cabanon vouwwagen gekocht,ben zeer tevreden over de manier waarop dit tot stand is gekomen. Prima uitleg en alle tijd voor vragen,zeer vriendelijk personeel die je serieus neemt en je goed adviseert.
Eerste ervaring met van der Slik is zeer positief. Goede service, deskundig personeel en goed materieel. Wij huurden een vouwwagen voor twee weken.
Een paar opmerkingen: 1. In de verhuurdocumentatie stond dat er wellicht een groene kaart voor de aanhanger nodig was in het buitenland. De baliemedewerker kon niet vertellen of dat voor de gehuurde vouwwagen ook nodig was in Spanje. Ze hield vast dat de verzekeringsmaatschappij hier uitsluitsel over moest geven. Ze wilde het ook niet uitzoeken omdat zij dacht dat ze er niks over \'mocht\' zeggen. Ff googelen op wat sites leerde dat eea voor onze combinatie niet nodig was. Ik denk dat het goed is als jullie dit als service uitzoeken voor de belangrijkste vakantielanden. Heeft overigens niks met condities van de verzekeringsmaatschappijen te maken. 2. De dompelpomp van het keukentje paste niet in de jerrycan. 3. Oefen een keertje het openklappen van de vouwwagen met de klant
Edelgasstraat 20
2718 SX Zoetermeer