Vriendelijke en persoonlijke service bij dit mooie familiebedrijf!

Wij hebben pas een caravan gekocht en zijn erg tevreden met het advies en de vriendelijke service van het personeel. Geen gladde verkopers maar enthousiaste mensen die weten waar ze over praten!

Boven verwachting!

Het is onze eerste keer dat we een caravan hebben gehuurd, we kwamen dan ook op onbekend terrein. Maar er is ruim de tijd gemaakt voor onze vragen en er is passend advies gegeven. Bij het ophalen van de caravan is een duidelijke uitleg gegeven. Bij het inleveren van de caravan stond dezelfde medewerker voor ons klaar en dat was erg prettig. Er waren wat kleine dingetjes, maar alles is goed opgepakt en er was verder ook nergens discussie over. Ook de borg was diezelfde dag nog teruggestort. Een volgende keer zouden we zeker weer voor Van der Slik caravans kiezen.

vriendelijk geholpen

onze ervaring is goed. er werd gewoon goede aandacht besteed en er werd ook de tijd voor je genomen bij vragen.

Mooie complete campers

De service rondom het boeken van de camper is prima in orde. Vriendelijke mensen aan de balie. Bij het ophalen gaat het op afspraak, dit werkt heel goed, netjes alles op tijd. Bij het terugbrengen hoeft dat weer niet, dan krijg je een tijd blok. Wij hoefden niet te lang te wachten. Wij hadden onderweg een mankementje, daar telefonisch contact over gehad. Uiteindelijk een garage moeten zoeken. Achteraf was het van begin af aan al niet goed, na de reparatie werkte het onderdeel vele malen beter dan dat het vanaf het begin gedaan heeft. 2 tips; behandel je klant aan de telefoon niet als een debiel en geloof je klant als die zegt dat het bewuste onderdeel op een andere plek zit dan je zelf verwacht. Ik voelde mij echt als klein kind behandeld en in de hoek gezet. Ga niet af op de klant als je vraagt of er mankementen zijn bij terugbrengen maar check gevoelige punten ook zelf bij het schoonmaken van de buitenkant. Dan was dit al aan het licht gekomen en hadden jullie nu niet een rekening gehad waar jullie zelf van schrokken. Het zijn niet overal Nederlandse prijzen. We komen nog een keer een camper huren hoor! Verdere service was prima

Uitstekend!

Kundig en aandachtig personeel

Wat een geweldige service-ervaring!

De ochtend vóór ons vertrek naar Spanje spoelden we de afvoer leidingen van onze Sprite caravan (2012) door. Daarbij zagen wij dat er veel water lekte onder de caravan. De caravan had in mei van dit jaar een 2-jaarlijkse Bovagbeurt gehad (van ruim 400 euro) bij Cor Olie in Bergschenhoek. Na het ontdekken van het lek belden wij hen op met het verzoek de lekkage te repareren. Dit bleek -hoewel wij klaar stonden voor vertrek en hun werkplaats gewoon open was- niet mogelijk. We belden Van der Slik in Zoetermeer en legden ons probleem uit. Zij vroegen langs te komen met de caravan en hoewel ook zij het druk hadden werden wij tussendoor geholpen. Het bleek een losgeraakte afvoerslang te zijn die na 20 minuten gerepareerd was. Opgelucht dat wij toch de volgende morgen op reis konden gaan! Voor onze volgende servicebeurt kiezen we liever voor een echte service-verlener, dus Van der Slik!

zeer goed

Leuk bedrijf, vriendelijk personeel. Wij zijn harstikke blij met de aangeschafte vouwwagen.

Vriendelijke en deskundige adviseurs

Bij de aanschaf van een nieuwe caravan zijn we op heel deskundige wijze geholpen door 2 vriendelijke verkopers.

Fijne vakantie in een fijne wagen

We hebben genoten van onze Cabanon Mercury. Top wagen; ruim, mooie kwaliteit materialen, uitslapen door donkere slaapcabines, schoon en volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Prima huurprijs ook en fijne vakmensen. Tips om helemaal een 10 te geven: Matras was dun, allebei rugpijn; biedt bijv. standaard ook een topper of dikker matras aan (desnoods tegen extra tarief, is nu ook voor fietsenrek ) Het wordt helemaal een 10 als opties ruimer zijn waarop je kan halen en brengen zodat je van alle huurdagen kan genieten. Nu in hoogseizoen alleen hele weken vanaf woe en vrij te boeken. Ophaaltijden zijn niet flexibel. Dat maakt dat je van huurperiode, 2 dagen eigenlijk weinig tot geen gebruik kunt maken van de wagen (vrijdag 1400u ophalen en vrijdag 10u sochtends inleveren en beiden tellen als volle dag mee) We moesten daardoor eerder terug dan verwacht. Liever hadden we m op donderdag al gehaald en dagen bijgeboekt om op de maandag in te leveren.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Alles gaat gemoedelijk en plezierig.

Wij bevelen van der Slik van harte aan!

Vriendelijke medewerkers, goede afspraken, heldere uitleg en duidelijke communicatie. De vouwwagen die we huurden was nieuw net als de keuken en koelbox.

Goede service, duidelijke uitleg, schadeafhandeling buiten onze schuld proactief opgepakt. Aanrader als verhuur maar ook dealeradres

Prima!

Keurige organisatie met goede huur campers en behulpzame medewerkers. Hebben 3 weken genoten van een fantastische camper vakantie door Scandinavië. Deze organisatie mag je niet overslaan!

Hele snelle en goede afhandeling. Bij het ophalen hele goede uitleg en nemen gewoon de tijd voor je.

prima service en prima caravan

alles is prima geregeld, prima caravan. Wat ik alleen jammer vind is dat je geen servies en bestek kan huren. ook de dagen van vrijdag tot vrijdag zijn voor ons niet ideaal. Maar dat is persoonlijk. Het liefst zouden we nog wat extra dagen willen boeken. Maar over het algemeen is het ons prima bevallen.

Perfecte service

Mooie en fijne camper gehuurd (SunLiving S70DF) voor twee volwassenen en drie kinderen + hond, geweldige ervaring. Zeer vriendelijke en bereidwillige medewerkers, fijn contact, duidelijke afspraken en perfecte service. Wij raden Van der Slik zeker aan en zouden hier absoluut weer een camper huren. De 'warme douche' op de counter is absoluut verdiend.

Ouderwets klantvriendelijk en kundig!

Een vouwwagen gehuurd bij van der Slik. Zeer vriendelijk geholpen, zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen. Medewerkers hebben echt verstand van het product. De borg van 500,- was binnen 24 uur na het terugbrengen teruggestort.

Zeer goede ervaring

Goed en oprecht advies m.b.t. de aanschaf van een nieuwe vouwwagen. Zeer tevreden met de hulp van Helmert Jan.

Professionele zaak, erg vriendelijk personeel. De vouwwagen werd met een mooi keukenpakket afgeleverd. De koelbox trok 36 graden niet zo goed. Zeker voor herhaling vatbaar

Huur van caravan is goed bevallen mede door goede service

Wij waren de eerste huurders van een nieuwe Caravelair caravan en ontvingen het kenteken daarvan op tijd om onze autoverzekering daarvan op de hoogte te stellen. De huur van de stoelen en tafel is ook goed bevallen, waren lux en nieuw. Helaas gingen er tijdens onze reis een paar kleine onderdelen vd caravan kapot maar vd Slik deed daar niet moeilijk over en we kregen onze hele borg terug. Bij thuiskomst hadden we de hele caravan schoongemaakt, ook de buitenkant, dit laatste was echter overbodig, maar dat wisten we niet. We vonden het fijn om onze vakantie in een caravan op deze manier uit te testen en gaan waarschijnlijk in de toekomst er zelf één kopen.

Ontzettend goed

Wij hebben ontzettend genoten van de Malawi 2.0. Het is een fijne vouwwagen en met hoop ruimte t.o.v. de evengoed al grote tent die wij hadden.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Wij werden goed geholpen bij de koop van onze vouwwagen. Het personeel is erg vriendelijk en kon alle vragen beantwoorden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Vriendelijk, vertrouwen, behulpzaam

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We zijn netjes geholpen en er wordt eerlijk zaken gedaan met veel vertrouwen.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Zowel bij de verkoop als wel als bij de aflevering werden wij vriendelijk en erg prettig geholpen door deskundige medewerkers

goede vriendelijke serves

ondanks de camper kapot was terug gebracht hebben jullie er alles aan gedaan om ons zo redelijk mogelijk oprijd te laten vertrekken. dat was aardig gelukt. Alleen jammer was wel dat de douchebak er echt lelijk en oud uit zag nu. De camper is denk echt aan vervanging toe. We hebben er met veel plezier in gereden en de motor doen het gewoon nog super dus voor dit jaar was het nog ok.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer