Bedrijf dat proces matig werkt en niet buiten de lijntjes denkt
Had een goed gevoel bij het huren van een caravan bij dit bedrijf tot dat er de corona in ons land kwam, hierdoor werd onze vakantie naar Frankrijk onzeker, we wilden proberen om de vakantie dan toch te gaan doen in Nederland maar dan voor twee weken i.p.v. drie weken.
Bedrijf gebeld wat de mogelijkheden waren ,aangegeven dat ik ook genoegen zou nemen met een voucher voor het inkorten van de duur, dit om voor beide partijen er een voordeel uit te halen.
Zij nog een week verhuren met mogelijk een verlenging op een ander tijdstip en wij geen kostenverlies. In deze onzekere tijd zou dit toch een schappelijke oplossing zijn voor beide partijen dachten wij.
Verhuurder ging hier niet in mee en hield het bij annulering waardoor wij de kosten hiervoor moesten betalen (wettelijk gezien correct natuurlijk)
Zelfs met deze regeling kregen wij niet de vrije keuze om de eerste twee of laatste twee weken te huren ,het moest de laatste twee weken zijn anders alles annuleren.
Wij kozen uiteindelijk toch die twee weken, bij ophalen is een bedrag van €750 borg verplicht in pin of contant.
Wij betaalden dit via pin .
Bij terugbrengen kregen wij het bedrag niet direct terug gepind maar werd overgeboekt waardoor het de volgende dag pas weer op de rekening stond . Kromme gang van zaken ons inziens wanneer je bedenkt dat alles wel door de huurder van te voren betaald dient te worden.
Wat zeer positief was bij het bedrijf is dat al het personeel zowel in de winkel als buiten bij de uitleg, bijzonder vriendelijk was.
Caravan was zeer netjes en voldeed aan onze verwachting.
Wanneer de verhuurder de regels van verhuur iets soepeler had benaderd zouden wij zeker in de toekomst opnieuw huren of zelfs kopen bij dit bedrijf.