Nieuwe caravan gekocht in 2021. Service en aflevering was top. Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.

Goede ervaring

Een hele fijne vakantje gehad met de Caravelair Alba 466. Goede uitleg gekregen van de medewerkers. Enige verbeterpunt zou zijn dat de borg met creditcard mag worden voldaan en dat de tentstokken op de uitleg en op de stokken zelf worden gekleurd/genummerd.

Prima Caravan en Service

Volgens zegge was het pas de derde keer dat deze Caravan was verhuurd. Dit moest wel kloppen want alles zag er tiptop en nieuw uit. Mede hierdoor was een heerlijke en onbezorgde vakantie. Bedankt team Vd Spek, mochten we opnieuw huren komen we zeker weer naar Zoetermeer.

Prima service, fijne camper

Huren bij van der Slik betekent dat je met een goed onderhouden en schone camper op weg gaat. De instructie bij het ophalen was duidelijk, extra fijn ook de spanbanden die we meekregen om onze fietsen vast te zetten. Inleveren ging eenvoudig. Dit was de tweede keer en als we weer een camper nodig hebben komen we zeker terug.

Aanrader voor de vakantie

Wij hebben een caravan gehuurd en dit is zeer bevallen. Reactie op mail is snel, en prettig telefonisch contact gehad.

Goede zaak maar zeer druk

Ze hebben goed geholpen om een spannende wachttijd om te zetten in een mooie vakantie met een nieuwe caravan. Ze hebben het razend druk door de corona periode dus wees op tijd om afspraken te maken.

Alles was goed geregeld, wat fijn zou zijn als je iets huurt je ook alleen desbetreffende filmpje krijgt. Nu moet je in alle filmpjes zoeken welke van toepassing is. Vond persoonlijk de controle achteraf veel uitgebreider dan als je ophaalt. Bij ophalen wordt inventaris doorgenomen maar niets uitgeklapt. Huurder moet dus vertrouwen dat dat deel zonder gebreken is. Bij inleveren wordt dit wel gedaan (logisch).

Goede ervaring!

Caravan gehuurd, prijs kwaliteit is goed. Hebben erg genoten van de caravan. Alles was bijna nieuw!

Gewoon goed

Mensen weten waar ze over praten goede uitleg

Vriendelijke en goede service

Goede service en mooie caravan. Voor herhaling vatbaar!

Gewoon goed

Mooie nette nieuwe caravans en snelle goede doorloop bij ophalen en terugbrengen.

Super alles goed geregeld

Zeer tevreden met de verhuur mooie en goede caravan . Service is perfect .

Kan niet beter…. +++100%

Dit bedrijf en de Medewerker heeft preventief meegedacht. Veel begrip voor de situatie en zeer klantvriendelijk gehandeld en een mogelijk zeer groot probleem met het kooktoestel voorkomen. Dank

Dit smaakt naar meer.

Voor de eerste op vakantie met een caravan is uitstekend bevallen. Een splinternieuwe Adria met alle comfort die wij wensten. Heerlijke bedden, grote koelkast en een mooie binnen ruimte. We zouden hem zo willen kopen. De eerste dag begon gelijk goed. We mochten de caravan eerder komen ophalen waardoor we die middag nog naar de Veluwe zijn gereden. Minpuntje was dat het daar hard regende. Ook bij het inleveren ging het snel en professioneel.

Professioneel

Goede uitleg over de gehuurde camper en fijn dat ze 24/7 bereikbaar zijn.

Uitstekende verhuur en dito service van vouwwagen

Wij wisten niet eerder dat vouwwagens te huur waren. Van der Slik is een aanrader. Mooie nieuwe vouwwagen, met toebehoren.

Prima geholpen

Helaas wat onduidelijkheid over BOVAG garantietermijn. Op internet 12 maanden. Bij aankoop bleek t zes maanden te zijn.

Vriendelijk en kundig

Wij wilden op korte termijn een extra rail laten monteren voor een zakluifel. Dit was geen enkel probleem. Het is supersnel gerealiseerd.

Gewoon goed, vlot en duidelijk

Het verliep ontspannen en vlot. Tussendoor vragen werden vlot beantwoord.

Goed aanbod

Hier hadden ze de vouwwagen die wij wilden nog wél op voorraad. Uitleg gekregen over het opzetten in grote lijnen. Thuis nog wel een keer geoefend en dat bleek ook wel nodig. Winkel zelf ziet er niet erg mooi uit.

Top en snel

Na het ophalen van de vouwwagen uit de stalling ontdekte ik een klein probleem met de handrem en dat daags voor de vakantie. Van der Slik dacht mee, maakte ruimte in haar agenda en verhielp het probleem naar wens tegen een schappelijke prijs. Dik tevreden.

Van der Slik is niet flexibel en zeer klantonvriendelijk

Om medisch-technische reden verzocht de gemaakte aflever afspraak te verplaatsen. Dit, bleek om voor mij duistere redden, onmogelijk. Ik hierdoor een ziekenhuis opname moeten afzeggen. Conclusie: vander slik…… eens maar nooit meer.

Tiptop service

1 dag eerder een toilet gerepareerd en bovendien een luifel nagekeken

Fantastische service

Heel fijn bedrijf. We hebben een Cabanon vouwwagen gekocht en het aankooptraject verliep heel duidelijk en goed. We hadden direct een goed gevoel bij het bedrijf (familiebedrijf) en de sfeer en communicatie. Maar vooral na de aankoop hebben wij ervaren wat een goed en betrokken bedrijf het is. Helaas heeft iemand ons 2 dagen na de aankoop van de vouwwagen op de snelweg van achter aangereden. Flinke schade en stress. Maar Van der Slik (Helmert) heeft ons daarbij geweldig geholpen door te schakelen met verzekeraar en de reparatie/vervanging zeer snel af te handelen. Waardoor wij toch nog op vakantie kunnen gaan deze zomer. Echt fantastische service. Kan niet anders zeggen.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer