Prima service!

De keuze om online een vouwwagen te kopen (Corona tijd) is natuurlijk heel lastig. Gezamenlijk een hele mooie oplossing voor bedacht. Meedenken en vooral in oplossingen denken. Toen het weer mocht een afspraak gemaakt, en direct de knoop doorgehakt.

Perfekt

Goede uitleg. Alles goed geregeld

goede vriendelijke service

Vriendelijk geholpen, goede uitleg en snelle service.

Goede ontvangst en uitleg

Fijn ontvangen in de winkel, goed geholpen.

Goedevoorlichting

Aflevering van mijn nieuwe caravan was goed op een paar puntjes na, afdekplaat binnen vd mover lag los en accu was niet.opgeladen, maar werd alsnog een uurtje van stroom voorzien. Verder zeer tevreden.

Nette deskundige advisering aangaande aankoop caravan, tevreden. Dit daar het onze eerste caravan betreft en wij geen idee hadden waar we aan extra's moesten denken. Overigens wisten wij door een kampeerbeurs bezoek al ongeveer wat wij wilden.

Perfecte uitleg

Bij ons eerste bezoek zijn wij helemaal meegenomen in onze keus voor een vouwwagen. Verschillende vouwwagens gezien met goede uitleg, zodat wij een goede keus hebben kunnen maken. Bij aflevering van onze vouwwagen nog een uitgebreide uitleg over het opzetten van de vouwwagen. Nu nog kampeer weer.

Bijzonder blij en zeer tevreden

Prima alles afgehandeld , van inruil tot en met de uitleg bij de nieuwe caravan. Ik ben ook erg blij met de medewerking waardoor ik snel de nieuwe caravan in ontvangst kon nemen. Heerlijk, om als oudere, zulke aardige warme en goede verkopers te ontmoeten waardoor ik direct op mijn gemak was. Kortom uitstekende , vakbekwame service van hoog niveau.

Betrouwbaar en vertrouwd

We hadden hier onze vouwwagen gekocht en in onderhoud gehad dat was al een goede ervaring. Daarom kwamen we terug toen we over wilde stappen op een caravan. Voor ons een hele logische keuze. Ze helpen je hier van a tot z. Zeker fijn als je (nog) geen verstand van caravans hebt. Ook deze keer weer een exemplaar gekocht uit de verhuur. Daarom een bijna nieuwe Adria, alles er op en er aan voor een hele mooie prijs.

Prettige persoonlijke deskundige service

super vriendelijk en netjes ontvangen

Zeer gastvrij en goede uitleg bij de vragen die we hadden.

Degelijk en meedenkend

Wij hebben er een tweedehands caravan gekocht, en zijn daar blij mee. Ervaren verkopers en zeken niet opdringend. Meedenkend en komen de afspraken na. Duidelijke uitleg bij het ophalen en ze namen daar ruim de tijd voor

Zeer kundig en vriendelijk familie bedrijf!

Wij vinden het een zeer kundig en vriendelijk familie bedrijf.

Mooie zaak goede service.

Begin oktober een caravan gekocht uit de huurvloot. 19 november afgeleverd prima uitleg en service. Één minpuntje de caravan was gewassen maar helaas het dak was vergeten.

Een goed product en een snelle service met een leuke persoonlijke notitie.

Prettige ervaring met zowel de aankoop als met de aflevering.

prettige omgeving en goede duidelijke hulp

Bij toeval terechtgekomen bij jullie bedrijf. Als zeer prettig ervaren . Duidelijke afspraken gemaakt en zijn ook uitgevoerd. Nemen goed de tijd om de klant te informeren. Kortom: aan te raden

Een prima ervaring !!

Erg behulpzaam bij mijn bestelling .

Prima geholpen en goede uitleg gekregen. Mooie caravan voor een nette prijs.

Bij Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer een caravan afkomstig uit de verhuur aangeschaft. Prima caravan voor een nette prijs. Bij de aflevering van onze caravan zijn we prima geholpen en hebben een zeer uitgebreide uitleg gekregen. Mijn vader, die even mee was en al de nodige caravans heeft gekocht, gaf aan ook nog nooit zo'n uitvoerige uitleg te hebben ontvangen.

duidelijk en vriendelijk en precies volgens afspraak

zowel mondeling als per mail prettig contact- goede hulp op afstand toen de koelkast piepte

Goede ervaring

Vriendelijk, betrouwbaar. Goede voorlichting gekregen.

Betrouwbaar centrum met mooie caravans

Heel blij met onze caravan. Redelijk snelle levering en duidelijke instructies bij ophalen.

Goede service en vriendelijk personeel

Omdat wij in juni moesten annuleren hebben wij de huur van de camper kunnen verplaaten naar september. Dat was een zeer goede service die wij enorm waarderen. Dit toont aan dat dit bedrijf klantvriendelijk is en helpt naar het vinden van een goede oplossing.

Prettige service en staan altijd klaar voor de klant.

De service vanaf moment dat wij de eerste keer in de showroom zijn geweest tot en met de oplevering van de caravan was erg plezierig. Er was aandacht voor onze vragen en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Wat ons betreft een proces hoe het hoort te zijn!

Prima geholpen en goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen!

Prima geholpen en goede uitleg gekregen. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer