Vol lof over jullie service

We zijn erg goed geholpen we zullen jullie zeker aanbevelen

Goede service bij het uitzoeken van de caravan, maar de levering was bagger.

Wij hebben dit jaar een nieuwe caravan gekocht bij van der slik (dus geen 2ehands). Met het uitzoeken werd de tijd genomen en was ik heel tevreden. Tijdens de oplevering werd de tijd genomen en werd verteld dat alles was gecontroleerd. Bij aankomst op de camping bleken er echter 3 grote defecten te zijn (12volt werkte niet, boiler is stuk waardoor we geen water in de caravan kunnen gebruiken en er zit een grote scheur in de hor). Deze wilden ze niet ter plaatse oplossen, dus dit kan pas aan het eind van het seizoen. Toch bijzonder dat dit niet werd gemerkt tijdens die uitgebreide testen waar van der slik over vertelde. Er werd slecht meegedacht over een oplossing. De enige oplossing die hun boden was naar hun toekomen met de caravan, terwijl deze net volledig was opgezet met voortent en al. Uiteindelijk hebben we het deels kunnen oplossen doordat wij zelf handig zijn, en de rest wordt aan het einde van de zomer gemaakt. Maar voor een nieuwe caravan ben ik erg ontevreden dat er zulke grote defecten zijn en dat ze dit niet ter plekke willen maken.

Goede service!

Dit voorjaar voor het eerst een caravan gehuurd We kregen een splinternieuwe caravan mee, keurige uitleg en hulp bij weg rijden. Kortom zeer tevreden!

Snelle reactie op mijn vraag met direct een passend advies.

Top bedrijf waar je super goed en vriendelijk geholpen wordt.

Super vriendelijk personeel, die met je mee denkt. Service bieden en gezellig een bakkie doen. Wij zijn heel blij met onze caravan die wij gekocht hebben. Onze nieuwe vouwwagen ingeruild en niet afgescheept met een klein bedrag. Een bedrijf die niet het vel over je neus haalt. Aanrader.

In tegenstelling tot een eerdere ervaring elders: vriendelijk, meedenkend, nemen de tijd en hebben mooie Caravans te huur.

Een prima ervaring ,goed geholpen en vriendelijke mensen.

Was toppie!!

Goede uitleg en goede service.

Goede en snelle service

S avonds besteld de andere dag geleverd

Snel en vakkundig geholpen

De kapotte onderdelen zijn snel, binnen afgesproken tijd en budget, verholpen.

Klantvriendelijk

Caravan voor een beurt gebracht. Er was aandacht voor ons als klant. Flexibel om extra werk te plannen

Vriendelijk geholpen, minpuntje voor ontbrekende elastieken

In maart nieuwe Alpenkreuzer Duet gekocht en eind april opgehaald. Nog een keer uitleg gekregen over het opzetten. Goed en vriendelijk geholpen. Helaas bleken de elastieken van de tent te ontbreken toen we op Hemelvaartsdag inpakten om naar de camping te vertrekken. De winkel was dicht, daarom bericht gestuurd en afgesproken dat de elastieken naar huis werden opgestuurd. Ik baalde er wel even van, maar ik kon het oplossen met wat andere elastieken. De originele elastieken waren bezorgd voordat we weer thuis waren.

Goede service en professioneel geholpen

Kwam hier voor fietsenrek achter op caravan. Proffesioneel aangebracht, vriendelijk en goed geholpen

Weert vriendelijke geholpen

Aardige mensen

Vriendelijk personeel, snelle service!

Snel geholpen met de installaties aanleggen in onze camper volgens de regelgeving. Wij komen hier zeker terug.

vdSlik heeft snel en goed een noodreparatie verricht en zo onze vakantie gered

vdSlik heeft snel en goed een noodreparatie verricht en zo onze vakantie gered

Netjes geholpen

Er werd tijd voor ons genomen en we zijn goed geadviseerd.

Keurig geïnformeerd omtrent levering

Snelle levering

Artikel in goede staat ontvangen en super snelle levering, volgende werkdag in huis terwijl ik geen vaste klant ben. De mat is heel gaaf met mooie kleuren en dessin, naar verwachting! Gaan we veel plezier van hebben denk ik komende zomer.

Zeer positief bedrijf

Duidelijke communicatie en redelijke prijzen. Ga zo door.

Uitstekend geïnteresseerd , gastvrij

Na een zoektocht van enkele maanden met de ervaring dat er bedrijven zijn die liever geen caravan verkopen! Gelukkig zag ik een advertentie en ben zo terecht gekomen bij vd Slik. Ondanks de lastige tijd van afgelopen jaar was de koop snel gedaan. Ik vind de afstand dealer / woonplaats geen probleem. Belangrijk is mijn eerste gevoel en natuurlijk de kwaliteit kennis van zaken en gastvrijheid. Tussentijds meerdere malen contact gehad ivm wensen en opties er word dan vriendelijk snel & accuraat gehandeld. Vorige week (eind april)de caravan opgehaald na een vakkundige uitleg aangekoppeld en op naar Zeeuws Vlaanderen voor een weekje vakantie ;-)

Snel en goed

We bestelden online een onderdeel van ons luifel. Via de mail werd snel gehandeld en binnen enkele dagen was het thuis bezorgd.

Veel kennis aanwezig en bereid om advies teGeven.

Met de koop van onze caravan goed geholpen en geadviseerd. De winkel kan beter en overzichtelijker ingericht. Artikelen zijn aanwezig maar nodigt niet uit om zelf even te shoppen.

Zeer goede ervaring met de aankoop.

Ondanks Coronatijd zijn we netjes geholpen en de service rondom de verkoop was goed!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Van der Slik is een zeer klantvriendelijke en service gerichte organisatie. We zijn goed geholpen, geïnformeerd en juiste uitleg gekregen. Deskundig advies zonder vervelende verkooppraatjes. Keep up the good work!

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer