De ervaring met caravan en huur was goed te noemen.

Voor ons de eerste keer, dat we een caravan hebben gehuurd. En dat bij Van der Slik. Goede begeleiding bij ophalen, wat tips van de medewerker gekregen en prima begeleidt in het gebruik. Bij terugbrengen was er een teleurstelling, dat jullie op maandag gesloten zijn, dus wederom op dinsdagmorgen teruggekomen en toen inlevering alsnog gedaan. Prima begeleidt en gezamenlijke controle uitgevoerd. Geen opmerkingen en goede communicatie met de medewerkers. Dat is anders voor de winkelmedewerker. Er was ons een kapot camping accessoire verkocht. Duidelijk een productiedefect. Echter deed men daar nogal moeilijk over en wilde men geen compensatie of een nieuw (en wel deugdelijk) artikel geven. Wij hebben na meerdere pogingen eea maar opgegeven, maar wel teleurstellend dat er zo moeilijk/onredelijk gedaan werd voor een artikel van ca € 15 terwijl voor ruim € 1.500,= een caravan gehuurd was........

Alles super geregeld!

Wij hebben voor 3 weken een adria gehuurd en is goed bevallen. Bij het ophalen snel en vriendelijk geholpen, alles netjes uitgelegd. Bij het inleveren ook gelijk goed geholpen. Volgend jaar komen wij zeker weer terug!

ik heb goede ervaringen met Slik Caravan centrum

Een goede vriendelijke snelle service.

Fijne vakantie met een mooie bijna nieuwe caravan

Voor de 3e keer in een jaar zijn we met een bij Van der Slik gehuurde caravan weg geweest. Het is weer goed bevallen. Allemaal heel behulpzaam personeel en prima uitleg. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat er geen vaste luifel of zakluifel op de caravan zit of kan worden mee gehuurd. Dat is als je steeds maar kort op een camping staat wel veel handiger en kan ook iets meer wind hebben.

Vriendelijke en supergoede service

Wij zijn door Van der SliK supergoed geholpen bij het bekijken van de mogelijkheden voor de aanschaf van een caravan en vervolgens het aanschaffen van een caravan. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en bij aflevering super goed geholpen bij de eerste kennismaking met de caravan.

Bij aankoop super... Na aankoop DRAMA

Bij de aankoop aardig en behulpzaam en na aankoop zoek het zelf maar uit. Geen tijd meer voor de klant. 2 weken lang moeten bellen om service uit te laten voeren voor een splinternieuwe vouwwagen van 4 weken oud. Is geen service maar vanaf 190 euro. En voor garantie voorlopig helemaal geen tijd. Doei doei

Prima winkel!

Afgelopen voorjaar een mooie vouwwagen gekocht. Super service, vakkundig advies.

Profesionele en vriendelijke services

Multifunctioneel en behulpzaam

Na een vouwwagen, nu een caravan gekocht. Ik voel mij erg prettig bij deze dealer.

Goed geregelde huur caravan

Fijne zaak, ruim assortiment huur caravans, campers en vouwwagens. Prima geregeld.

Goede service maar communicatie kan iets beter

Zowel met de verhuur als met de koop zijn we goed geholpen en prettig te woord gestaan. In het ophalen kwamen er helaas nog wat verrassingen aan kosten bij waarvan wij dachten dat ie er echt bij zaten. Dit was erg onplezierig en had verkomen kunnen worden denk ik. We zijn super geholpen Nadat we er achter kwamen dat er nog onderdelen miste. Dit Is na onze melding meteen opgepakt en nagestuurd.

Nette caravan, goede service

Wij hebben een splinternieuwe caravan van het merk caravelair meegekregen. Bij het ophalen van de caravan een goede uitleg gekregen. Tijdens de eerste dagen hadden we een klein probleempje met de duursport. Een telefoontje naar vanderslik-caravans en hebben het probleem op kunnen lossen.

Klantvriendelijk bedrijf

We hebben Van der Slik Caravan Centrum als heel fijn ervaren. Klantvriendelijk personeel en goede service. Daarnaast een hele fijne vakantie gehad met onze gehuurde caravan.

Alles goed geregeld

De caravan stond al schoon op ons te wachten. Nette afhandeling en uitleg bij het ophalen en ook bij het terugbrengen verliep alles soepel. Borg was heel snel teruggestort.

Soepele verhuur, betere instructies gewenst

In de zomer van 2021 hebben wij een Cabanon vouwwagen gehuurd bij Van der Slik. Het ophalen van de vouwwagen ging eenvoudig en snel, na het controleren of alle spullen erin zaten konden we de vouwwagen meenemen. We hadden iets meer uitleg verwacht, voor ons was dit de eerste keer met dit type vouwwagen dus onbekend met hoe het werkt. We werden doorverwezen naar de handige filmpjes op de website. Alleen als je na 2 dagen rijden op een camping aankomt ergens in de bergen zonder goed internet, dan is een instructiefilmpje niet echt handig bij het opzetten. Een instructie op papier hoe je de vouwwagen opzet is dan veel praktischer, dus de avond voor vertrek heb ik het filmpje stap voor stap bekeken en zelf uitgeschreven op papier, dat werkt beter als je ter plaatse bent. De vouwwagen was mooi compleet, we misten sterkere spijkerharingen, omdat we op een rots ondergrond stonden. Het inleveren ging ook soepel, na een controle was alles ok en na een paar dagen was de borg weer netjes teruggestort.

goed geholpen

goed en vriendelijk geholpen

Super service

Top! Vriendelijk personeel, meedenkend en veel kennis. Wij komen zeker terug.

Zeer goed, vriendelijk en professioneel

Caravan gehuurd voor 2 weken. Aflevering bij ophalen perfect. Goed een vriendelijk geholpen. Zelfde bij het terugbrengen. Professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Nieuwe caravan gekocht in 2021. Service en aflevering was top. Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.

Goede ervaring

Een hele fijne vakantje gehad met de Caravelair Alba 466. Goede uitleg gekregen van de medewerkers. Enige verbeterpunt zou zijn dat de borg met creditcard mag worden voldaan en dat de tentstokken op de uitleg en op de stokken zelf worden gekleurd/genummerd.

Prima Caravan en Service

Volgens zegge was het pas de derde keer dat deze Caravan was verhuurd. Dit moest wel kloppen want alles zag er tiptop en nieuw uit. Mede hierdoor was een heerlijke en onbezorgde vakantie. Bedankt team Vd Spek, mochten we opnieuw huren komen we zeker weer naar Zoetermeer.

Prima service, fijne camper

Huren bij van der Slik betekent dat je met een goed onderhouden en schone camper op weg gaat. De instructie bij het ophalen was duidelijk, extra fijn ook de spanbanden die we meekregen om onze fietsen vast te zetten. Inleveren ging eenvoudig. Dit was de tweede keer en als we weer een camper nodig hebben komen we zeker terug.

Aanrader voor de vakantie

Wij hebben een caravan gehuurd en dit is zeer bevallen. Reactie op mail is snel, en prettig telefonisch contact gehad.

Goede zaak maar zeer druk

Ze hebben goed geholpen om een spannende wachttijd om te zetten in een mooie vakantie met een nieuwe caravan. Ze hebben het razend druk door de corona periode dus wees op tijd om afspraken te maken.

Alles was goed geregeld, wat fijn zou zijn als je iets huurt je ook alleen desbetreffende filmpje krijgt. Nu moet je in alle filmpjes zoeken welke van toepassing is. Vond persoonlijk de controle achteraf veel uitgebreider dan als je ophaalt. Bij ophalen wordt inventaris doorgenomen maar niets uitgeklapt. Huurder moet dus vertrouwen dat dat deel zonder gebreken is. Bij inleveren wordt dit wel gedaan (logisch).

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer