Kan niet beter…. +++100%

Dit bedrijf en de Medewerker heeft preventief meegedacht. Veel begrip voor de situatie en zeer klantvriendelijk gehandeld en een mogelijk zeer groot probleem met het kooktoestel voorkomen. Dank

Dit smaakt naar meer.

Voor de eerste op vakantie met een caravan is uitstekend bevallen. Een splinternieuwe Adria met alle comfort die wij wensten. Heerlijke bedden, grote koelkast en een mooie binnen ruimte. We zouden hem zo willen kopen. De eerste dag begon gelijk goed. We mochten de caravan eerder komen ophalen waardoor we die middag nog naar de Veluwe zijn gereden. Minpuntje was dat het daar hard regende. Ook bij het inleveren ging het snel en professioneel.

Professioneel

Goede uitleg over de gehuurde camper en fijn dat ze 24/7 bereikbaar zijn.

Uitstekende verhuur en dito service van vouwwagen

Wij wisten niet eerder dat vouwwagens te huur waren. Van der Slik is een aanrader. Mooie nieuwe vouwwagen, met toebehoren.

Prima geholpen

Helaas wat onduidelijkheid over BOVAG garantietermijn. Op internet 12 maanden. Bij aankoop bleek t zes maanden te zijn.

Vriendelijk en kundig

Wij wilden op korte termijn een extra rail laten monteren voor een zakluifel. Dit was geen enkel probleem. Het is supersnel gerealiseerd.

Gewoon goed, vlot en duidelijk

Het verliep ontspannen en vlot. Tussendoor vragen werden vlot beantwoord.

Goed aanbod

Hier hadden ze de vouwwagen die wij wilden nog wél op voorraad. Uitleg gekregen over het opzetten in grote lijnen. Thuis nog wel een keer geoefend en dat bleek ook wel nodig. Winkel zelf ziet er niet erg mooi uit.

Top en snel

Na het ophalen van de vouwwagen uit de stalling ontdekte ik een klein probleem met de handrem en dat daags voor de vakantie. Van der Slik dacht mee, maakte ruimte in haar agenda en verhielp het probleem naar wens tegen een schappelijke prijs. Dik tevreden.

Van der Slik is niet flexibel en zeer klantonvriendelijk

Om medisch-technische reden verzocht de gemaakte aflever afspraak te verplaatsen. Dit, bleek om voor mij duistere redden, onmogelijk. Ik hierdoor een ziekenhuis opname moeten afzeggen. Conclusie: vander slik…… eens maar nooit meer.

Tiptop service

1 dag eerder een toilet gerepareerd en bovendien een luifel nagekeken

Fantastische service

Heel fijn bedrijf. We hebben een Cabanon vouwwagen gekocht en het aankooptraject verliep heel duidelijk en goed. We hadden direct een goed gevoel bij het bedrijf (familiebedrijf) en de sfeer en communicatie. Maar vooral na de aankoop hebben wij ervaren wat een goed en betrokken bedrijf het is. Helaas heeft iemand ons 2 dagen na de aankoop van de vouwwagen op de snelweg van achter aangereden. Flinke schade en stress. Maar Van der Slik (Helmert) heeft ons daarbij geweldig geholpen door te schakelen met verzekeraar en de reparatie/vervanging zeer snel af te handelen. Waardoor wij toch nog op vakantie kunnen gaan deze zomer. Echt fantastische service. Kan niet anders zeggen.

Super dienstverlening

Snel, klantvriendelijk, oplossingsgericht en kwaliteit. Zo is een probleem met mijn caravan verholpen.

Prima geholpen!

Last minute moest ik een band laten vervangen op de caravan. Uw collega heeft flink gebeld om de juist band te regelen en vervolgens kon ik dezelfde dag weer wegrijden. Top service!

Goeien service

Vakmanschap is hier zeker aan de orde en gezellige dames in de winkel

Mooie werkplaats en ik ben daar goed ontvangen

Ik ben goed behandeld met de mover auto 305 2000kg

Prettig, duidelijk en goede service

Duidelijke uitleg bij het ophalen van de caravan. Thuis aangekomen bleek dat 1 van de spiegels niet goed bleef zitten, even gebeld en we konden gelijk een andere komen halen. Nette caravan met alles erop en eraan. Helemaal top, zeker voor herhaling vatbaar. Personeel is kundig en prettig in de omgang

Bij eerste bezoek wat afstandelijk. Tweede bezoek was een stuk beter. We zijn vriendelijk en goed geholpen ondanks de vrijdagse drukte. De kinderspeelgoed is uitstekend overigens.

Vakkundig en snel geholpen.

druk en chaotisch

veel auto's, caravans en mensen. geen antwoorden op onze vragen... niet volgens opdracht gewerkt, div zaken onbeantwoord of gewoon vergeten. op de terug weg gebeld met nog wat uitleg. wij gaan niet meer terug. rondom de aanschaf van onze caravan verliep alles wel prima!

Dikke prima

Snelle hulp. Vakmanschap. Aandacht voor de klant.

Prima service en denken met je mee!

Houden zich aan de afspraak erg klantvriendelijk en klantgericht en denken met je mee. Ze proberen je niets aan te smeren wat niet nodig is. Voelt betrouwbaar.

Klantvriendelijk en vakkundig advies

Ondanks de drukte en de vele vragen naar onderhoud/verhuur blijven de mensen van Van der Slik vriendelijk en behulpzaam. Nog niet heel veel bedrijven tegen gekomen in de recreatieve sector die dit willen en kunnen evenaren!

Keurig!

Zeer vriendelijke ontvangst, afspraken qua tijd worden nagekomen.

Als leek naar binnen om een voortent te kopen, en die zoek ik uit en neem hem mee, dacht ik. dat ging toch anders, omloop maat ??, wel de dame achter de balie gaf ons koffie en ging zoeken en via internet en bellen wist ze precies wat ik nodig had , maat 5, oke dus betaald en op maandag ochtend werd deze thuis afgeleverd , dinsdag op vakantie er mee. En wat denk je alles paste helemaal goed en we zijn er zeer blij mee, bedankt voor jullie hulp.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer