Nette zaak. Goed personeel. Komen afspraken keurig na.

Wat wij zochten vonden wij bij Van der Slik. Scherp geprijsd en in goede staat. Aflevering zoals afgesproken inclusief het opzetten van de tenttrailer.

Vriendelijk personeel, en een vlotte afhandeling.

Klantgericht

afgelopen donderdag hebben wij onze vouwwagen in ontvangst mogen nemen bij Van der Slik CC te Zoetermeer; we werden vooraf tijdig op de hoogte gehouden van de vertraging in de afleveringsdatum; ook de vragen die wij hadden werden goed en snel beantwoord door Christiaan; we zijn dan ook tevreden met de service van Van der Slik en de geleverde vouwwagen

Super fijn

Vanuit Purmetend hebben we een vouwwagen in eerste instantie gereserveerd waarbij afspraken zijn gemaakt. Deze zijn prima nagekomen waardoor we op tijd een beslissing hebben kunnen nemen. In de winkel zijn we prima geholpen, voorgelicht en geïnformeerd waardoor we de vouwwagen hebben gekocht. Bij afhalen van de vouwwagen hebben we een cursus vouwwagen uit en inklappen gehad. Er is alle tijd genomen voor ons. Ook fijn om te weten dat we ten alle tijden contact mogen opnemen bij problemen. Kort samengevat, een warm bad ervaring.

Tijdens de aankoop van een dakluifel hebben we meerdere keren contact gehad over de mogelijkheden. Uiteindelijk bleek er toch 1 snel binnen te komen en konden we snel een afspraak maken. Ook het later ophalen van de caravan was geen probleem. Wij waren superslim met de service!

Prima communicatie en (werkplaats) personeel

Lekkage probleem wastafel caravan ontstaan door fabrieks-nalatigheid, opgespoord en verholpen in de garantieperiode.

vriendelijke behandeling met kennis van zaken

met kennis van zaken voorlichting over vouwwagens ontvangen

Alles keurig geregeld ,afspraken na gekomen

Goede dienstverlening

Verkoper was vriendelijk en nam goed de tijd voor ons

Hond mag mee

Wij zijn heel blij met deze caravan-verhuurder omdat wij onze hond mogen meenemen. Ik zou willen dat meer verhuurders dat goed vinden!

prima, betrouwbaar partij

heb je wel eens klein gebreken aan de wagengs maar dat druk de pret niet.

Het huren van een camper is mij goed bevallen.

Service van de medewerker zeer prettig.

Prima geregeld

Groot nadeel je bent altijd 2 dagen kwijt de eerste en de laatste dag laat halen vroeg brengen .dus voor mij niet meer

Netjes geholpen, keurige caravan meegekregen uit de verhuurvloot Afleveren en inleveren verliep heel goed Voor herhaling vatbaar!

Mijn ervaring met Van der Slik is positief

De reparatie is naar wens uitgevoerd.

Heerlijk bedrijf, na ‘n kwartiertje voelde wij ons thuis.

Wij waren opzoek naar een Oehoe caravan en hadden een afspraak om te komen kijken, eerst alleen eromheen en samen overleggen maar waren het snel eens en om een verkoper gevraagd, daar kwam Kristiaan om ons te helpen. Wij zijn zelf kort door de bocht en wilde de Oehoe zonder extra’s wat Kristiaan waarschijnlijk wat op het verkeerde been bracht, na wat over en weer en ‘n telefoontje werden wij het eens en was de kogel door de kerk en dus besteld. We hebben geen vakantie plannen maar wachten is altijd lastig en op de afgesproken dag was de aflevering daar. Wij zijn goed geïnformeerd over aansluiten en borgen en tevreden de terugreis aanvaard. Wij gaan zelf aanpassingen maken en hebben Kristiaan belooft daar foto’s van te sturen maar pas op de aanpassingen zijn gepatenteerd (hahahaha). Beste familie van der Slik, wij zijn blij met jullie want ons inziens blijft een familie bedrijf toch het beste qua aandacht en nazorg. Hartelijke groet en tot de volgende keer. Lenie en Berry.

Professioneel

Ambitieus team dat oog heeft voor de klant. Heeft kennis van zaken en kan zich daarmee verplaatsen in de klant zonder opdringer te worden.

Prima Campers

uitstekende Campers, en goede service

Vóór herhaling vatbaar.

Vóór herhaling vatbaar maar wel na beantwoording na onduidelijkheden tijdens de eerste huur periode.

De ervaring met caravan en huur was goed te noemen.

Voor ons de eerste keer, dat we een caravan hebben gehuurd. En dat bij Van der Slik. Goede begeleiding bij ophalen, wat tips van de medewerker gekregen en prima begeleidt in het gebruik. Bij terugbrengen was er een teleurstelling, dat jullie op maandag gesloten zijn, dus wederom op dinsdagmorgen teruggekomen en toen inlevering alsnog gedaan. Prima begeleidt en gezamenlijke controle uitgevoerd. Geen opmerkingen en goede communicatie met de medewerkers. Dat is anders voor de winkelmedewerker. Er was ons een kapot camping accessoire verkocht. Duidelijk een productiedefect. Echter deed men daar nogal moeilijk over en wilde men geen compensatie of een nieuw (en wel deugdelijk) artikel geven. Wij hebben na meerdere pogingen eea maar opgegeven, maar wel teleurstellend dat er zo moeilijk/onredelijk gedaan werd voor een artikel van ca € 15 terwijl voor ruim € 1.500,= een caravan gehuurd was........

Alles super geregeld!

Wij hebben voor 3 weken een adria gehuurd en is goed bevallen. Bij het ophalen snel en vriendelijk geholpen, alles netjes uitgelegd. Bij het inleveren ook gelijk goed geholpen. Volgend jaar komen wij zeker weer terug!

ik heb goede ervaringen met Slik Caravan centrum

Een goede vriendelijke snelle service.

Fijne vakantie met een mooie bijna nieuwe caravan

Voor de 3e keer in een jaar zijn we met een bij Van der Slik gehuurde caravan weg geweest. Het is weer goed bevallen. Allemaal heel behulpzaam personeel en prima uitleg. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat er geen vaste luifel of zakluifel op de caravan zit of kan worden mee gehuurd. Dat is als je steeds maar kort op een camping staat wel veel handiger en kan ook iets meer wind hebben.

Vriendelijke en supergoede service

Wij zijn door Van der SliK supergoed geholpen bij het bekijken van de mogelijkheden voor de aanschaf van een caravan en vervolgens het aanschaffen van een caravan. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en bij aflevering super goed geholpen bij de eerste kennismaking met de caravan.

Bij aankoop super... Na aankoop DRAMA

Bij de aankoop aardig en behulpzaam en na aankoop zoek het zelf maar uit. Geen tijd meer voor de klant. 2 weken lang moeten bellen om service uit te laten voeren voor een splinternieuwe vouwwagen van 4 weken oud. Is geen service maar vanaf 190 euro. En voor garantie voorlopig helemaal geen tijd. Doei doei

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer