Laden reviews...
301 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en snelle afhandeling van caravandiensten. De feedback benadrukt betrouwbaarheid, tijdige updates en vriendelijke adviezen. De algehele tevredenheid is hoog en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief genoemd. Soms worden kleine aandachtspunten genoemd en opgelost.
Aardige mensen, ruime sortering, goede uitleg Een aanrader om daar te oriënteren of te neuzen.
21 July 2026
Ron
Bodegraven
Prettig contact met personeel en snelle vakkundige service.
20 July 2026
Wouter
Dordrecht
We werden nog een keer geinstrueerd bij het ophalen van de vouwwagen. Daarna kregen we nog extra informatie, welke zeer handig was, vonden wij. Wij hadden een prima ervaring mbt tot het geheel.
20 July 2026
Wi en Ha
Alphen aan den Rijn
18 July 2026
Philip van Diest
Walmolenerf 83
Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van onze vouwwagen en het ophalen daarvan. Zowel tijdens het kopen als bij het ophalen de vouwwagen samen opgezet en duidelijke uitleg en tips gehad. Gewoon een heel fijne familiebedrijf met veel kennis van zaken.
17 July 2026
Mirjam Berendsen-Lems
Brielle
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Werkplaats neemt de tijd om werkzaamheden uit te leggen.
16 July 2026
Hoyte
Den Haag
Ik had een aanrijding gehad met de vouwwagen waardoor we niet op vakantie konden. Schade was fors. Ik reed langs en binnen een dag was het gerepareerd. Echt vakmanschap want was geen makkelijke klus. En dan zo snel.
16 July 2026
Xander
Den Haag
Aardige, vriendelijke en behulpzame medewerkers, hebben alle tijd voor je. Denken met je mee in oplossingen. Je voelt je gesteund en weet dat je te allen tijde kan bellen voor wat dan ook. Ben nog maar net klant maar voelde me meteen thuis. Hoop nog vele jaren plezier van dit bedrijf te hebben.
15 July 2026
Corrie
Zwijndrecht
We hadden een kleine reparatie aan het bedframe van de vouwwagen. Bij aankomst vroeg mijn partner gekscherend hoelang het zou duren en wanneer we hem op konden halen en toen zei de monteur. Weetje het is zo gebeurd dan klappen we hem gewoon open. Super service! Iets waar je niet vanuit gaat dat daar tijd voor is, scheelt ons nu toch een rit heen en weer en benzine Echt fijn+
Ingrid
Naaldwijk
Zie hierboven.
Carel
Leiden
Het product is zoals verwacht en zeer snel geleverd.
Frank
Emmen
De medewerkers zijn verhaar en hebben verstand van zaken.
Patrick
Rotterdam
Vloerkleed voor caravan besteld, gevraagd of er ook nog een grotere maat in de showroom lag toevallig! Dezelfde dag nog gebeld met dat dit niet het geval was en ook niet bestelbaar is. Dus de mat besteld die ik online er ook al in had gezet! Goeie en snelle service! Vond het keurig dat se me nog even gebeld heeft!!
Houkje
Oudega
Meedenken met de klant in oplossingen
Hans Molenaar
Leiden
We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen door de werknemers van dit bedrijf. Hebben hier de caravan nieuw gekocht en laten hem onderhouden. Uitgebreide winkel erbij met veel caravan en camper accessoires.
11 July 2026
Niels
Lopikerkapel
Voor het eerst een afspraak gemaakt voor een bovag keuring. Komen afspraak netjes na. Werd netjes gebeld omdat er iets vervangen moest worden. Erg tevreden
Sjaak
Pijnacker
Alles volgens afspraak gedaan en netjes op tijd !
Eric
Waddinxveen
Bij onze Swift Conquerer 540 Grande is een garantie beurt uitgevoerd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en alle punten zijn keurig opgelost. Bij het halen alle punten nog eens besproken. Dat geeft een zeer vertrouwd gevoel. Dank Van Der Slik
Onno
Hoofddorp
Mijn mover ging kapot op de eerste dag van de vakantie op een camping in Frankrijk. Vanaf mijn eerste telefoontje aan de werkplaats ben ik snel en goed geholpen met advies. Een afspraak gemaakt voor wanneer we terug waren in Nederland, voor het zoeken naar de oorzaak. Daarna eerlijk advies gekregen voor vervanging van de mover. De nieuwe mover was snel geplaatst. Ook de apparatuur binnen is netjes geplaatst. Bij het ophalen uitvoerig uitleg en instructies gekregen over de werking.
Jeroen
Boomgaard
Aardige behulpzame mensen
8 July 2026
Ron
Waddinxveen
Fijne behulpzame mensen. Voor 2e jaar een caravan gehuurd die aan onze indeling voldoet en binnen het trekgewicht blijft van onze auto.
7 July 2026
Monique en Rick
Hillegom
Ben als Eriba gebruiker afgeknapt op Duijndam Delft en na contact met de werkplaats langs geweest en kennis gemaakt Gelijk een afspraak gemaakt voor een uitdraai luifel en kwam er deze keer om mijn dakluik te laten repareren. Duijndam wilde niet luisteren en een afspraak was mogelijk eind augustus. Heb Laurens gebeld en kreeg antwoord kom morgen langs en we kijken
Arco Zwijnenburg
Rijswijk
Fijn geholpen bij montage van een nieuwe mover, goede informatie, goede afspraken en goede montage met uitleg. Het contact met de werkplaats was geweldig.
J Reijman
Zoetermeer
Op het laatst nog een bandenwissel geregeld. Ook een noodreparatie aan het deurslot. Ondanks, dat ik weet dat men het om deze tijd van het jaar erg druk heeft, had men toch tijd voor mij. Heel fijn en heel erg bedankt. Na meer dan 20 jaar klant te zijn nog heel tevreden over jullie bedrijf.
Joop
Zoetermeer
Zeer goede service van deskundig personeel! Zeer tevreden
Theo
Rotterdam