Filters

9

Professioneel

Keurig met ophalen en terug brengen we zijn geen ervaren kampeerders waardoor we veel zelf moesten aanschaffen zoals bestel en borden tafeltje en stoelen … Je kon wel het een en ander bij huren , maar dat maakt het huurbedrag wel erg hoog Al met al wel een prima ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en vriendelijkheid staan hier bovenaan

Wij zin bij van der Slik caravan centrum uitstekend en zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van onze vouwwagen. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons van goed passend advies te voorzien. Ook bij de aflevering zijn wij zeer goed geholpen in het wegwijs maken hoe de vouwwagen op te zetten. Wij zijn zeer tevreden klanten en raden u dan ook zeker aan om naar van der Slik te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
7

We hebben een fijne vakantie gehad.

Een goede service en duidelijke uitleg, bij ophalen wordt er een lijst nagelopen met alle checkpunten, deze kregen wij enkel niet te zien er werden alleen dingen gevraagd. Bij terugbrengen werden ons dingen aangerekend waar waar vooraf geen check op hebben gedaan met de beste meneer. Als tip wil ik dan ook graag meegeven dat deze lijst ook voor de klant inzichtelijk is en mee nagelopen kan worden. Ja je tekent, maar terminologie is niet goed genoeg als je onbekend ermee ben.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

1e ervaring was super

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering

Snel en netjes geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige klantervaring

We kregen goed advies, uitleg, ruim de tijd om de vouwwagen te bekijken en onze vragen te stellen. Alles werd keurig volgens de afspraken geregeld en geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie huur caravan en goede service

Het huren van een caravan bij van der Slik loopt heel soepel, heldere afspraken en een grondig protocol bij ophalen en terugbrengen. Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen, mij zien ze volgend jaar weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals

Camper nodig gehad voor zakelijk event. Zeer correct en prettig geholpen. Mooie campers met net onderhouden apparatuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

Afgelopen zaterdag is onze caravan bij u gerepareerd. De verbindingskabel met de auto was stuk gegaan. Uw monteurs hebben met veel plezier deze klus geklaard. De zekering van de voeding van de trekhaak was ook stuk zodat de caravan niet reageerde op remmen of richting aangeven. Ik heb de dagen ervoor bij genoeg garages gevraagd om de kapotte zekering van de trekhaakvoeding te vervangen maar elke garage weigerde dat omdat dit niet in de planning paste. Uw monteurs accepteerden niet dat de zaak niet in orde was. Zij hebben zo lang gezocht dat de kapotte zekering gevonden was en deze vervangen kon worden. Dit alles gebeurde ook nog met de grootste humor en vrolijkheid. Het was een plezier om uw mensen bezig te zien en met hoeveel passie problemen werden opgelost. In veel bedrijven zie je dit helemaal niet meer. Iedereen die mij geholpen heeft wil ik hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het klaren van deze klus. Het bedrijf adviseer ik om zeer zuinig te zijn op deze mensen. Zo’n plezier in werk en in onderliggende verstandhouding is bij veel bedrijven ver te zoeken!! P. Vossen

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes, goed en vriendelijk geholpen

Caravan gehuurd voor een lang weekend. Prettig geholpen, goede uitleg en vriendelijke medewerkers. Caravan zelf was ook tip top.

 • Aanbevelen? Ja
2

Gloednieuwe caravan meegekregen met kapotte verwarming

We kregen een gloednieuwe caravan mee die niet schoongemaakt was. Overal lag nog afmontagerommel op de grond. Op lokatie aangekomen bleek de verwarming niet werkzaam. Vanwege Hemelvaartsdag heb ik de dag erna pas gebeld en na het nalopen van alle opties was waarschijnlijk de batterij leeg. Dit bleek ‘s avonds niet het euvel dus 6 nachten zonder verwarming geslapen bij buitentemperatuur van 4-6 graden. Ik vind het slecht dat dit vooraf niet gecontroleerd was dus ik geef iedereen de tip om alles heel goed te checken voor vertrek. Een collega van mij is in het verleden met een caravan van dit bedrijf 2 weken in Tsjechië geweest, ook met een defecte verwarming. Bij het inleveren van de caravan werd niet gereageerd op dit defect (‘ja klopt, ik zie dat hij het niet doet’) en geen compensatie aangeboden. Ik vind dit een zeer slechte klantenservice.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goed

Deal snel geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

We hebben een achtertent gekocht voor de Malawi 2.0. Waarschijnlijk het enige bedrijf in Nederland die het nog op voorraad had. En ik heb er verschillende geprobeerd. Volgende dag al geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen bij de inruil van onze vouwwagen en koop van een caravan. Medewerkers hebben veel kennis en expertise in huis en zijn vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en kundig geholpen bij de aanschaf van onze vouwwagen.

Wij hebben goede ervaring met de aankoop van onze vouwwagen. Met name bij het ophalen goede instructies gekregen over het opzetten en onderhoud e.d. Nam de tijd om vragen te beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Een dag na onze bestelling werd deze keurig aan huis bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ieder contact is een prettig contact. Vriendelijke, betrokken, veel ervaring. Voor en na de aankoop.

Vriendelijk ontvangst in de winkel. Vriendelijkheid en passie bij de medewerkers voor de producten. Zelf ook enthousiast over het kamperen en dat merk je in het helpen bij kiezen. De kennis van de producten is goed. Blij dat we de aanschaf bij van der Slik hebben gedaan. Ook na de aankoop bleek dit nogmaals toen we nog wat extra vragen hadden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en klantvriendelijk

Heel vriendelijke medewerkers met gedegen kennis van zaken geven uitstekend, persoonlijk advies. Ze geven uitgebreide voorlichting en houden rekening met persoonlijke omstandigheden. Zo weten wij zeker dat we het juiste product hebben gekocht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle levering

Duidelijke site om te bestellen en levering ging ook snel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede klantenservice

Snelle levering van producten. Daarnaast vriendelijke klantenservice waarbij problemen direct opgepakt en netjes afgehandeld werden. Ook heel fijn dat dit bedrijf een fysiek pand heeft en telefonisch goed te bereiken is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk online besteld en snel bezorgd

Zeer overzichtelijke website makkelijk online besteld en betaald en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
7

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede uitleg bij verkoop en ophalen

Goede service en uitleg bij verkoop niet opdringerig. Alleen kan de communicatie wel wat beter als de levering later is. heb tot 3x toe zelf moeten bellen wanneer de vouwwagen geleverd zou worden

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top.

Allen zeer deskundig, open en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mijn ervaring is dat de uitleg rommelig was doordat ze met 2 man waren. We snappen nog niet alles.

Mijn ervaring met Slik was goed

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd