Behandeling met veel aandacht en altijd een glimlach!

Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we geholpen zijn. Er is veel kennis en de menselijke aanpak is heel erg fijn. Iedereen in het bedrijf is vrolijk en met een passie voor hun producten. Wij zijn super tevreden!

Mensen zijn heel aardig

Garantie daar ging het bij mijn om mijn remschijf van mijn trommelrem was los geraakt nu zeggen jullie dat het mijn schuld is wat ik vreemd vind maar goed het zit ook niet in de garantie ook vreemd want vanuit te verbriek vandaan kan het ook niet goed gelijmd zijn maar ja die ben ik ik ben maar een klant Groetjes joost dus qua garantie en slechte ervaring

Gewoon prima service

Prima dealer om caravan of vouwwagen te onderhouden. Goede communicatie.

Geweldige service

Bij het brengen van de caravan voor onderhoud uitstekend opgevangen, te behandelen zaken doorgelopen en genoteerd, bij ophalen de behandeling besproken en werd geassisteerd bij het weer aanhaken. Geweldig behulpzaam personeel

Problemen met mover snel verholpen

Omdat onze caravanmover een verdacht geluid maakte bij van der Slik laten checken. Ze hadden de oorzaak snel gevonden en verholpen. We kunnen weer op pad.

Klik naar van der Slik

Afspraak voor Bovag keuring snel gemaakt. Behulpzaam en vriendelijk personeel bij brengen en ophalen van caravan. Verstopping afvoer verholpen.

Een prettige store met zeer vriendelijk en behulpzaam personerl

We zijn al meerdere keren in deze caravan - en kampeerwinkel geweest. Iedere keer vriendelijk ontvangen. Ze nemen de tijd voor je. Krijgt goede uitleg. Een zaak waar je terug komt.

Goede service en vriendelijk personeel

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Goed degelijk open

Voor de bovag onderhoudsbeurt caravan. alles netjes gedaan . Ook een afwijkende afspraak was snel geregeld. Echt een Klant vriendelijke organisatie. Alleen de nieuwe bovag sticker was niet zo netjes aangebracht.

klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk, meedenkend en alles super netjes gedaan, ook behulpvaardig !

fantastische service

zoals altijd zeer professionele service.

Prima geregeld.

Oude caravan is weer netjes

Prettig

Fijne medewerkers en goede service

Goede service!

Mijn caravan had schade veroorzaakt door de stalling. Dit is keurig gerepareerd en fijne communicatie en afhandeling door vd Slik. Ook gelijk maar een grote beurt laten uitvoeren en dat ziet er ook allemaal prima uit. Duidelijke factuur waarin alle reparaties en vervangingen zijn vermeld.

Prima service en afhandeling van de caravan schade

Het was erg druk , daardoor duurde het wel maanden voordat de schade gerepareerd werd. Maar met begrip hiervoor kom je een heel eind , de service is goed en de schade is keurig hersteld . Geen omkijken meer naar , bedankt !

Prima Service

De service beurt met zorg uitgevoerd. Voldoende aandacht genomen voor de op en aanmerkingen en behulpzaam bij het aannemen en afhandelen van de beurt. Wel erg jammer dat de zit kussens niet verholpen kunnen worden, deze zitten niet lekker stevig Wel advies gekregen voor een oplossing, maar dat zal nog even duren.

Prima service en begeleiding door medewerkers

Onderhoudsbeurt van mijn Caravan was al tijdig gepland en is alles goed uitgevoerd. Helaas wel een kostbare tegenvaller. De oplooprem demper was defect en is vervangen. Voor mijn gevoel is dat erg snel. De Caravelair caravan is in augustus 2022 nieuw opgeleverd. We hebben er 7 wkn vakantie mee gekampeerd en nog 7000 km mee gereden. Dat deze reparatie nu buiten garantie valt daar vind ik wel iets van. Temeer omdat tijdens de eerste vakantie (mei 2023) de gasveer van de handrem al afbrak en het geheel is vervangen. Komend jaar ga niet met een gerust gevoel op vakantie met de Caravelair Caravan! Voor de duidelijkheid: over de service medewerkers en reparatie ben ik positief, 5 sterren. De kwaliteit van de Caravelair 3 sterren.

prima service

Goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben het werk erg druk waardoor het even wachten is tot je je vouwwagen voor onderhoud kan brengen.

Alles is leren en ervaren en daarna beter.

We hebben wat hobbelingen gehad maar we zijn geen mietjes en dus dat ging ook met positieve moed.

Goed vertrouwen

Netjes geholpen

Zeer tevreden.

Zeer tevreden alle opdrachten goed afgerond!

n

n

Klantgericht, professioneel en kundig

In mei dit jaar schade opgelopen aan de caravan. De dealer bij mij in de buurt had voor november geen tijd. Vervolgens contact gezocht met vd Slik en daar was ik van harte welkom. Die hebben de schade in stappen keurig netjes verholpen en wij doen nu ook het onderhoud via vd Slik. Prima partij ondanks de beperkte ruimte bij de werkplaats.

Positief

Vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen en ook snel. Ik ben zeer tevreden.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer