Zeer tevreden.

Zeer tevreden alle opdrachten goed afgerond!

n

n

Klantgericht, professioneel en kundig

In mei dit jaar schade opgelopen aan de caravan. De dealer bij mij in de buurt had voor november geen tijd. Vervolgens contact gezocht met vd Slik en daar was ik van harte welkom. Die hebben de schade in stappen keurig netjes verholpen en wij doen nu ook het onderhoud via vd Slik. Prima partij ondanks de beperkte ruimte bij de werkplaats.

Positief

Vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen en ook snel. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goed en persoonlijk geholpen.

Wij zijn goed adviseerd in onze keuze. Men is meedenkend en leggen de verschillen duidelijk uit.

Fantastisch

Duidelijke uitleg van de werking van de camper. Belangstellend rustig en vriendelijk personeel

Goede service en duidelijk.

Fijn bedrijf waar service goed is. Duidelijke uitleg en afspraken zoals het eigenlijk bij ieder bedrijf zou moeten zijn. Lauran (werkplaats) en zijn makkers doen echt hun best voor je.

Toppers!

Prettige afhandeling van de reparatie van mijn caravan. Goede communicatie vooraf en tijdens de reparatie.

Top service

Prima overleg en uitvoering, top

Alles gegaan volgens afspraak Zelfs nog 1 dag eerder klaar

Onderhoudsbeurt en wassen, klaar voor het nieuwe seizoen.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt, vochtmeting en laten wassen/waxen. Keurig weer.

netjes geholpen

beetje aan e dure kant , reparatie zijkant caravan, 800-1200 euro, werd 1500.

Professioneel en betrokken.

De aflevering verliep erg goed. Duidelijk en door iemand met passie voor zijn werk en de wens het de klant het naar het zin te maken. En met de nodige humor, helemaal goed.

De prijs/kwaliteitverhouding komt niet overeen.

banken zitten slecht. betuurdersstoel was doorgezakt. Niet goed werkend navigatiesysteem. te krap toilet. De fietsendrager is niet geschikt voor electrische fietsen. De koelkast werkte niet op de accu. H et noodnummer werd meerdere malen niet beantwoord. De bedden zijn goed, heerlijk geslapen.

Heel plezierig en persoonlijk

Er werd goed de tijd genomen om zaken toe te lichten. De benadering is heel persoonlijk en ook bij het ophalen van het gekochte product werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Een hele prettige ervaring. We komen zeker terug!

Vriendelijke en nette ontvangst

Caravan binnen een dag klaar. Netjes op de hoogte gehouden van de gevonden mankementen

Prettige omgang personeel en goede service

Zie zin boven.

Goed, alleen jammer dat mijn accu zo goed als leeg was bij de aflevering van de mover

Goed, maar erg weinig ruimte om de caravans te stallen en evt. de accu op te laden

open en eerlijk verhaal

Door onze eerdere ervaringen met vd Slik caravancentrum welke zeer positief waren overgegaan op de aankoop van een nieuwe Caravelair. De tijd die men neemt voor je om een eerlijk en constructief verhaal te brengen gaf ons alle vertrouwen wederom tot aankoop van een caravan bij vd Slik over te gaan. Zowel de verkoop afdeling alsmede de zeer prettige contacten met de werkplaats medewerkers zijn van hoge professionele kwaliteit.

Heel goed bedrijf

Je wordt heel goed en correct geholpen. Doen echt hun best om je te snel en deskundig te helpen. Helpen je ook met het zoeken naar goede en betaalbare oplossingen. Houden je ook goed op de hoogte over lopende zaken.

zeer goed

nette caravan gehuurd. service en uitleg was goed.

Zoals altijd, top

Vriendelijk personeel en nemen de tijd, denken met je mee. Voor ons geen ander die aan onze caravan mag komen.

Degelijk werk, service mag beter.

Onderhoudsbeurt zelf en informatie/communicatie goed op orde. Ook vriendelijk personeel. Service mag wel beter. Volop vuile handafdrukken op de caravan achtergelaten; zaagsel van extra werkzaamheden niet op geruimd; houders rolblokken niet terug bevestigd; niet alle eigendommen terug in disselbak gelegd. We begrijpen dat het erg druk is, maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de klantgerichtheid.

Subliem, meteen direct en adequaat weer op weg geholpen.

Bij het ophalen van de caravan uit de stalling schoot deze los van de trekhaak en hoewel de schade beperkt bleek, moest er wel een nieuwe stekker en remdraad bevestigd worden. Meteen werd gekeken wie er beschikbaar was en is aan de klus gewerkt. Omdat het een engelse caravan is, was het nog even puzzelen hoe de draden precies moesten worden aangesloten. Maar dat is gelukt en na korte tijd konden we onze rit vervolgen om de volgende dag op vakantie te gaan. Uitermate vriendelijk en dus behulpzaam behandeld. Dat kom je helaas niet altijd tegen, zeker als je (nog) geen klant bent.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer