Alles netjes en goed gerepareerd
Prima bedrijf. Nette service en goed gerepareerd.
Frank
Spijkenisse
Laden reviews...
282 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.723 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en snelle afhandeling van caravandiensten. De feedback benadrukt betrouwbaarheid, tijdige updates en vriendelijke adviezen. De algehele tevredenheid is hoog en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief genoemd. Soms worden kleine aandachtspunten genoemd en opgelost.
Prima bedrijf. Nette service en goed gerepareerd.
Frank
Spijkenisse
Goed geholpen snel en bestelling snel aangenomen top
Rob
Den haag
Vriendelijk en behulpzaam.
24 September 2026
Hans Vreedenburgh
Den Haag
Voor het eerst een keuring voor de caravan laten uitvoeren. Goed geholpen en vriendelijke mensen.
23 September 2026
Priscilla
Zoetermeer
Jammer dat er weinig parkeerplaatsen
23 September 2026
Marcel
The Hague
De mensen bij Van der Slik nemen ruim de tijd voor je, bereiden je goed voor, nemen contact met je op bij calamiteiten en staan je zeer vriendelijk te woord. Bovendien zijn ze zeer kundig, de prijzige nota was dan ook wel te verklaren, maar heb ik wel voor over.
19 September 2026
Martijn
Bergschenhoek
Zie hierboven
17 September 2026
Caroline Mast
Zoetermeer
Ik ben heel goed geholpen.
17 September 2026
Ron van dongen
Zoetermeer
Wij hebben een hele fijne caravan kunnen huren. Alles was op en top. Bij het ophalen werd er alle tijd genomen om ons alles uit te leggen door Andor. En bij het terug brengen van de caravan werd ook alles netjes afgehandeld. Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanraden.
16 September 2026
Arthur
Capelle aan den IJssel
Heb een caravan gehuurd, goed geregeld met duidelijke uitleg en bij eventuele calamiteiten op je vakantie altijd bereikbaar.
16 September 2026
Jan
Ridderkerk
Goede service en persoonlijk aandacht, al jaren lang.
15 September 2026
Jan Willem
Zoetermeer
Snelle antwoorden op vragen en prima reparatie werk bij onderhoudsbeurt.
8 September 2026
Martijn
Boskoop
Al jaren komen wij er en dat is altijd positief. Ze denken mee en zeer klantvriendelijk.
8 September 2026
Gerjo
Capelle aan den Ijssel
Want dienstverlening, adequaat en prettig
28 August 2026
Nel
'S-GRAVENHAGE
Goede uitleg bij verhuur van vouwwagen. Samen alles doorgelopen bij ophalen en bij wegbrengen van de vouwwagen. Vriendelijke mannen (en 1 vrouw) die de tijd namen om alles door te lopen en uit te leggen. Vouwwagen was in goede staat.
Yvonne Beuzekamp
Noordwijkerhout
Zover ik het nu kan beoordelen is alles correct uitgevoerd
Piet
Berkel en Rodenrijs
Uitstekend en klantvriendelijk
A
Zoetermeer
Het meest opvallende was de goede sfeer en de vriendelijkheiden behulpzaamheid van het team van van der Slik. We zijn direct geholpen en het was voor ons aanleiding om het onderhoud aan onze caravan voortaan bij van der Slik te laten doen. Wat een contrast met het bedrijf waar tot nu toe klant waren
Maarten
Zevenhuizen
We konden op zaterdagmiddag tussendoor met de caravan langskomen i.v.m een probleem met de waterpomp. Deze pomp is direct vervangen omdat we maandags op vakantie zouden gaan.
R. De Raat
Zoetermeer
Goed geregeld van ontvangst tot retour. Fijne club en mooie spullen in verhuur. Fijne vakantie gehad!
Marc
Middelburg
Volgeladen en op het punt van weggaan laatste controle mover stuk mocht even langs komen en werd prima gemaakt en blij op vakantie Hartelijk dank daarvoor Gr Leo lengers
Leo Lengers
Delfgauw
Servicebeurt en klein onderhoud Kleine miscommunicatie over het ophalen van de caravan maar is goed gekomen. Prima personeel , goede ontvangst, vriendelijk in uitleg, praktische prima monteur àlles uitgelegd.
Thomas Van Der Linden
Rosmalen
Geweldige service, vriendelijk personeel.
24 August 2026
Jansen
Pijnacker
Goed geregeld, en deskundig personeel
23 August 2026
Marco
Moerkapelle
Bij aflevering keurig geholpen ook met de uitleg. Maar er waren 2 sleutels waar jullie niet konden zeggen waar ze voor waren. Hebben we nog gevraagd of we een disselslot konden kopen en er 1 gekocht. Blijken de 2 sleutels van een disselslot te zijn die ik thuis in de bank heb gevonden. Konden we de andere weer terug brengen. Dus even terug. Thuis even alles na gekeken doet de boiler het niet dus weer terug naar Zoetermeer. Word er gezegd dat de monteur hem heeft gecontroleerd en het deed. Maar dat klopt niet want er zat geen zekering in die ik er zelf in heb moeten doen maar daarna deed hij het nog niet Dus vandaag weer naar Zoetermeer om caravan terug te brengen en volgende week weer halen en weer even tanken. Dat is dan weer jammer maar ik hoop dat het netjes word geregeld.
22 August 2026
Rein De Vries