• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bedrijf komt erg ongeïnteresseerd over. Gebeld om een auto te bekijken en de volgende dag erheen gegaan. Na 45 minuten rijden werd me verteld dat de auto boven stond en ik wel kon gaan kijken. Een proefrit was niet mogelijk omdat de auto boven stond.. Als ze me dat nou hadden verteld toen ik belde.. Had ik 1,5 uur reistijd kunnen besparen. Toen ik had gekeken en terug kwam beneden, was er niemand aanwezig, alleen in de werkplaats...

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht, weinig belangstelling en kunnen niet waar maken wat er beloofd wordt

4 sterren: goede service, goed behandeld

omdat ik een mercedes e classe heb gekocht van bouwjaar 2009. deze auto had iets wat beschadigt maar was als nieuw toen ik deze kwam ophalen ben op een fijne manier behandeld de servie was top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb er afgelopen jaar mijn auto gekocht. Zeer correcte en nette afhandeling van de afspraken, wat mij betreft een aanrader. Ik zou er zo weer een auto kopen.

Goorseweg 36

7468SJ Enter