Huren 9-persoonsbus: Netjes geregeld. Staat dan de bus: perfect
Werd slecht ontvangen. Verkoper was zeer arrogante man die niet op mijn bezoek leek te wachten.
sorry van het arrogante gedrag zal wel door drukte komen ,maar ons te beoordelen zonder een auto gekocht te hebben met 3 keer een 1 is wel heel laag, arrogantie heeft niks met service en kwaliteit en prijs van de auto te maken ,beoordelen dan graag ook goed beoordelen
Keurig bedrijf, zijn uitstekend geholpen. Tip: een volle benzine tank bij aflevering zou op zijn plaats zijn.
Goed en professioneel
Recentelijk auto gekocht. Er staat aangegeven in advertentie dat er vermoeidheidsherkenning en massage stoel in zit. Tot heden kan ik dit niet vinden. Als het wordt aangegeven dat het erop zit dan verwacht ik ook dat het daadwerkelijk zo is.........
Laatst wezen kijken naar een Touareg. We hadden het gevoel dat we niet serieus werden genomen. Niet welkom waren! Verkoper zeer onvriendelijk en arrogant. De auto stond ons erg aan, maar je wilt graag goede service en aandacht. Maar dat was hier tooootaal niet aan de orde. Gelukkig waren er deze middag andere autobedrijven, waar we zeer vriendelijk zijn ontvangen .... en een Touareg hebben gevonden.
bedankt voor uw reactie ,dat u zo reageert kunnen we voorstellen want uw inruil prijs van uw auto viel u tegen, maar de touareg was scherp geprijsd ,en was een dag later wel verkocht aan een blije klant
Vandaag auto gekocht
Vriendelijke verkoper. Eerlijk advies. Behulpzaam
Bedrijf ziet er netjes uit. Ontvangst en klantvriendelijkheid kan stukken beter. Belangrijk voor mij is of de auto betrouwbaar is en hoe de service is.
Netjes en correct geholpen met een garantie gevalletje, top
Daar eens gekeken naar een Porsche 997. Personeel zat beneden in de kantine te keuvelen. Kreeg geen aandacht terwijl ik naar boven liep waar de 997 stond. Daar brande vervolgens geen verlichting. Dus beneden gevraagd of er boven wat licht mocht schijnen. Met veel gezucht kon er welgeteld 1 lamp aan. Verder werd mij niks gevraagd. Terwijl ik even alleen was boven en de auto bekeek kwam er een medewerker naar boven om even `toevallig` wat uit een andere auto te pakken. Kwam meer over als een armoedige manier om te kijken of ik daar niet wat aan het slopen was. Ondertussen een mooie 997 elders gevonden. Dit bedrijf kreeg mijn geld niet al waren ze de goedkoopste.
we weten niet waar u over heeft we hebben laatste jaar geen 997 te koop gehad ,u zal wel even hebben gekeken naar een Porsche die daar stond en dat mag maar deze zijn niet te koop en staan ook niet op internet
Prima, correct, deskundig, netjes en vertrouwd. Geen poespas of overdreven gedoe. Aanrader!
zeer goed
Mooi bedrijf en idem uitstraling, echter laat de klantvriendelijkheid het op een aantal punten liggen. Jammer
No nonsense, betrouwbaar, fijn zaken mee te doen!