Goed.
Ik heb een auto gekocht bij Slag, er zat een storing in wat erg vervelend is. Maar alleen goede woorden voor Slag, ben keurig geholpen, perfecte service! Ze hebben alles gedaan om het probleem op te lossen, kosteloos en zonder problemen! Ik beveel Slag zeker aan, nette mensen die goede service leveren!
2x een nieuwe auto besteld. Super snel geregeld, perfecte service en deskundigheid.
Voordat wij naar de garage gingen, al een paar keer gebeld. Medewerkers komen aan de telefoon niet vriendelijk over. Ook onduidelijke informatie. Doordat ik echt die auto wilde moest ik het accepteren, maar zo hoort het niet.
Gemoedelijk bedrijf.
Tja eerste keer, Netjes ontvangen door Herrald. Fantastische auto gekocht en heb er een heel goed gevoel bij. Altijd even spannend als het om de centen gaat. Vrijdag ophalen en krijgen info over de auto. Kan dus nog niet echt/eerlijk oordelen.
Prettige ontvangst. Vriendelijk personeel. Veel mooie auto\'s.
Altijd goed!
Vw polo gekocht mooie auto. Goede service en zijn er blij mee
Auto gekocht met achterremschijven die apk afkeur waren, valt onder de garantie dus vervangen en daarbij aangegeven dat ze de remblokken ook moeten vervangen omdat deze zijn ingelopen op de afgekeurde remschijven maar dit wouden ze niet. “Want dit doen we nooit”
Met u overlegd bij het vervangen van van remschijven dat de rem blokken nog zo goed als nieuw waren en mooi vlak en deze niet vervangen zijn voorgesteld hadden wij na een paar weken te controleren als de remmen goed zijn en als dit niet het geval was te repareren onder garantie. jammer dat we dit niet normaal kunnen oplossen zonder deze beoordeling
Na het niet op voorraad hebben van de auto wat wij zochten, zijn ze opzoek gegaan voor ons. Binnen twee weken hebben ze contact met ons opgenomen, dat ze een auto gevonden hadden wat wij zochten. We zijn nu enkele weken verder en zijn meer dan tevreden met onze auto. Team Slag, super bedankt!!!
Goed.
Prima geholpen en komt afspraken tot nu toe na.
Goede ontvangst door vriendelijke en ervaren medewerker.
Goed bedrijf. Afspraak is afspraak.
Hoorden een rammel in onze 2 maanden geleden aangeschafte occasion. We hebben de auto een dag bij de garage gehad en ze hebben het euvel gevonden en direct kosteloos opgelost. Bedankt voor de goede service!