Gewoon heel duidelijk, en super netjes alles

Auto perfect afgeleverd

Goed geregeld van begin tot eind

n.v.t.

Top autobedrijf, super tevreden

Deze week mijn auto ingeruild. Verkoper Herrald Schooten heeft daarbij ons keurig geholpen en een heel mooie inruilprijs voor onze auto gegeven. De deal was in 5 minuten gesloten. Wij zijn super tevreden.

no nonsens

Als ik redelijk ben mag je dat van de andere partij ook verwachten. En zo geschiedde...... Geen gedoe of mooie praatjes.

Een zeer correcte behandeling leidt tot een goede deal

Na drie bedrijven bezocht te hebben om een T-cross te kopen en onze mooie golf cabrio in te ruilen, troffen wij bij Slag eindelijk iemand die niet laatdunkend over de cabrio sprak, maar in een keer een fatsoenlijke inruilprijs gaf. Dat de auto die je wilt inruilen afgekamd wordt, terwijl je op internet ziet dat een dergelijke cabrio in de verkoop duizenden euro's meer opbrengt dan ervoor geboden wordt, voelt heel slecht. Bij Slag troffen we iemand die serieus en correct zaken wilde doen en uiteraard straks ook nog iets gaat verdienen met onze cabrio. En wij hebben van hem een hele mooie T-cross gekocht waar we weer jaren van hopen te genieten.

Zeer goed en netjes geholpen.

Zeer goed en de direct onderhandeld.

Snel goed en correct

Vriendelijke

Prettig en no-nonsense

Tweedehands auto gekocht, op een fijne en prettige manier geholpen en deal snel rond. Ik ben allergisch voor "gladde verkopers" en dat was hier dus gelukkig niet :-) Bij ophalen ook alles netjes verzorgd, vriendelijk en uitleg als dat nodig was (was niet, maar wel fijn dat het aangeboden werd).

Mooi bedrijf met frisse jonge autos

Voor de 2de keer een mooie auto gekocht, Ontvangst is zoals het moet, geen bla bla en gewoon open en eerlijk.

Mooi net bedrijf!

Auto stond er bij aflevering netjes bij. Helaas elektrisch niet volgeladen zoals afgesproken.

Service met een gouden randje

Wij zijn op zoek naar een grotere, comfortabele auto en zien door de bomen het bos niet meer. Wel veel keuze, maar ook veel gladde praatjes, veel vaagheid en onzekerheden. Totdat we contact krijgen met Slag Auto's in Enter. Vanaf het eerste moment voelt het goed en vertrouwd. De verkoper heeft geen gladde praatjes en is niet pusherig. Integendeel! In plaats daarvan toont hij zich een op en top gastheer en laat ons helemaal onze gang gaan, waarbij hij ook de rol van adviseur op zich neemt. Alsof je in een warm bad stapt. Ook nadat we de knoop hadden doorgehakt en overgegaan waren tot aankoop van onze droomauto houdt het niet op. Oprechte klantgerichtheid, prima aftersales en begeleiding, geen toeters en bellen, maar eerlijk, transparant en recht door zee. Maar bovenal; géén addertjes onder het gras. Slag auto's heeft er alles aan gedaan zodat wij met een goed gevoel weer talloze veilige en comfortabele kilometers kunnen afleggen. Slag Auto's in Enter??? Een prima en solide aanrader!!!

Prima garage

Komen afspraken na en goede service.

Prima en professioneel

Afspraak is afspraak

Wij zijn heel tevreden met Slag Auto’s.

Prachtig pand, mooi en uitgebreid aanbod, prima service: van harte aanbevolen!

Prima en vriendelijk geholpen

Werd prima geholpen en snelle afwikkeling. Vriendelijke mensen.

Fijn bedrijf!

Wij hebben een personenbus gehuurd bij Slag Verhuur voor een vakantieweek. Nette 9 persoons VW Transporter, automaat. Bus stond schoon en met volle tank klaar voor vertrek. Prima verhuur tarief. Al met al top!

Betrouwbaar, no nonsense en goede communicatie

Helder in de communicatie, eerlijk advies, komt afspraken gewoon, zonder gedoe, na en als je ze nodig hebt zijn ze heel goed bereikbaar:-). Echt een fijn bedrijf! Het is een stuk rijden voor ons, maar dit is het echt waard. We zijn heel blij met onze nieuwe (tweedehandse) auto. Aflevering ook gewoon volgens afspraak.

Goed geregeld allemaal

Prima zaken gedaan

Zaterdag j.l. wezen kijken voor een gebruikte VW-caddy. Na de proefrit was de deal snel gesloten, inclusief montage van trekhaak. a.s. zaterdag kunnen we hem ophalen.

Goed geholpen

Netjes geholpen en snelle afhandeling zeer tevreden met de auto

Zeer correct, behulpzaam, servicegericht en competent!

Ik heb Slag Auto's ervaren als een zeer prettig, klantgericht en no-nonsense bedrijf. Ik ben met name zeer te spreken over mijn contactpersoon daar, de heer Herrald Schooten. Vragen beantwoordde hij zakelijk, nuchter en -voor zover ik kan beoordelen- eerlijk. Afspraken werden exact als overeengekomen nageleefd. Bij de oplevering had Dhr. Schooten tijd voor mij en mijn vrouw genomen om een en ander uit te leggen (is tegenwoordig wel nodig, hoe lang je ook rijdt!). De nieuwe (nou ja, een jonge occasion) zag er smetteloos uit, de hele aflevering was keurig verzorgd - tot aan enkele leuke attenties toe. Absoluut een aanrader, dit bedrijf, als je prettig en serieus geholpen wilt worden bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Na de vierde auto nog steeds top doen wat er wordt beloofd.

Net een goed bedrijf.

100% Betrouwbaar

Zeer tevreden correcte mensen doen hun werk goed,aanrader, MVG Damios transport

Goed geholpen

Vlotte en goede service