gewoon aardige mensen met vakkennis

de keuze is reuze en is die er niet dan wordt die naar wens gemaakt.

Zeer goed ontvangen en de monteur gaf een goede uitleg

Een dikke tien

Zeer professioneel bedrijf met gedreven medewerkers.

Zeer zeer slecht

Had een nieuwe generator motor besteld die ten eerste benzine lekte en die niet werkte En de oplossing moest zijn dat ik het zelf maar maakte Nu extra kosten moeten maken om het te laten repareren en dat voor iets wat nieuw moet zijn. Vind het een zeer slechte service zou hier nooit weer wat kopen

direc en goed geholpen

Hartelijke ontvangst

Altijd hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd.

goede duidelijke antwoorden en afspraken kloppen

Goede service...

Komen hun beloften na

Prettig gesprek en toegankelijk bedrijf. We mochten in de garage kijken hoe ze aan het werk waren. In de advertentie stond per abuis dat er Bovag-garantie op de auto zat. Die hebben we er toch ook bij gekregen. De auto werd op tijd afgeleverd.

Prettig en goed geholpen.

Ik heb goede ervaring met het bedrijf. Fijne auto gekocht.. Heb ook ervaren dat de service goed zit.

goed bedrijf!

leuk bedrijf, zetten geen druk op de verkoop, waardoor je rustig kan kijken, na een paar vragen, is er aangeboden een proefrit te gaan maken,, na de rit wederom geen druk op de verkoop (Super) waardoor we rustig konden beslissen. wij zijn er keurig uitgekomen. en rijden nu met de jeep de omgeving rond. Selles bedankt!

Heel goed

Prima bedrijf en service...en een eerlijke prijs

Prima alles volgens afspraak gebeurd! Prettig contact.

Zie regel hier boven.

Goede service, prima advies

Vakkundig bedrijf prima verkoop service.

Heel Professioneel Bedrijf, vriendelijk medewerkers

Prima bedrijf.

Keurig bedrijf geeft goed geld voor inruil en komt afspraken na. Levert waar voor je geld en zeer vriendelijk.

Klantvriendelijk, goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid

We hebben een Jeep gekocht bij Selles. We zijn heel tevreden hoe de aankoop verliep. We kregen alle ruimte om tot een keuze te komen. Selles doet wat ze zeggen en komen heel betrouwbaar over. We zijn meteen een week later met de Jeep naar Italië vertrokken en hebben een prachtige reis ermee gemaakt. Kortom we zijn heel tevreden.

uitstekene betrouwbare garage

Heb hier een uitstekende Jeep Compass occasion gekocht waarbij ik mijn Landrover kon inruilen. Goede, vlotte en vriendelijke service met goede afspraken. Aardige betrouwbare mensen met kennis van zaken. Aanrader!

eerlijk verhaal;, wordt geleverd wat afgesproken is

snelle afhandeling, levering volgens afspraak. geen problemen ondervonden.

super ontspannen een aanrader voor iedereen die een auto zoekt>

in een woord Top.

Keurig geholpen

Ondanks dat het een onderdeel voor een oldtimer bedroeg en helaas niet paste,netjes mijn geld weer teruggestort nadat ik het onderdeel had geretourneerd.

Prima geholpen

Prima geholpen bij het kopen van onze auto

Al jaren lang klant. Steeds prima geholpen.

Goed!

Op een prettige manier zaken kunnen doen, auto netjes geleverd volgens afspraak.

Ervaring, vakkennis, goede service en klantgericht

Al jaren de garage waar ik kom voor de aanschaf en onderhoud van de auto.

Kamperzeedijk 87 89

8281PC Genemuiden